• Haikon Kartanossa parisuhdetta hellitty

  Yhteistyössä: Haikon Kartano

  Siitä on yli viikko aikaa kun kirjoitin viimeksi blogiini. Kirjoittamista ja teitä tuli jo ikävä. Tässä välissä hyödynsin tehokkaasti blogitaukoa hoitamalla parisuhdettamme Haikon Kartanossa Pekan kanssa. Se tuli tarpeeseen…. siitä kohta lisää.

  Blogi on nyt siirretty tänne uudelle alustalle, vielä ei ole kaikki valmista, mutta pääasia, että pääsen taas kirjoittamaan. Meillä on edelleen kotona vesivahingon vuoksi keittiö pois käytöstä. Koti pursuaa krääsää ja tavaraa ovista ja ikkunoista. Tyhjää lattiatilaa ei ole ollenkaan. Ilman keittiötä on tultu ihan kivasti toimeen, mutta tämä tilanahtaus on paljon ahdistavampaa.

  Hääpäivä Haikon Kartanossa

  Me vietimme Pekan kanssa juuri 9-vuotis hääpäiväämme. Yhdessä olemme olleet jo melkein 20 vuotta. Aika pitkä aika. Paljon on tapahtunut siitä, kun kaksi nuorta tutustuivat urheiluopistossa ja rakastuivat. Pojat järjestivät meille kivat yllätystreffit hääpäivän jälkeen ja siitä intoutuneena päätimme suunnata näille ihan oikeille treffeille.

  hääpäivä
  9 vuotta sitten sanottiin, tahdon

  Vietimme 9 vuotta sitten hääyötämme Haikon Kartanossa, Kartanon puolella. Nyt pääsimme kokeilemaan vuorostaan kylpylähotellia.

  Tiedostamme kyllä, että treffejä olisi hyvä olla useammin. Ne tekevät parisuhteelle hyvää. Hyvä tahti treffeille olisi varmaankin noin kerran kuukaudessa? Mitä mieltä te muut olette?

  Meillä sattuu olemaan todella olematon tukiverkosto ja treffien järjestäminen on kohtalaisen työlästä. Siksi pääsemme yön yli treffeille kaksin vain noin kerran vuodessa tai kahdessa. Nyt kuitenkin ihana ystäväni suostui hoitamaan poikia yön ylitse, kiitos siitä.

  Lue myös: Näillä konsteilla parisuhde kestää yli pikkulapsiajan

  haikon hotelliYllätyimme todella positiivisesti miten hieno oli meidän huoneemme. Kartanon tunnelmaa oli saatu kylpylähotelliinkin ihanasti sisustuksella ja mahtavilla yksityiskohdilla. Huoneessa meitä odotti makeisia sekä kuohuvaa.

  Haikon kylpylähotelli

  Parisuhde hotelli

  Haikon Kartano

  Pariskunnalle hotelliEmme jaksaneet raahautua Kartanolle syömään, vaikka se ehkä romanttista olisi ollutkin. Päätimme mennä syömään kylpylähotellin Spa Bistroon. Sieltä tilasimme maittavat salaatit ja juomaa. Hieman oli kiire jo kylpylään.

  Uusittu Haikon kylpylä

  9 vuotta sitten Haikon kylpylässä käyneenä on pakko sanoa, että uusittu kylpylä on kokenut mahtavan muutoksen. Aivan eri tunnelma kuin viimeksi. Upeat valo- ja äänielämykset uudistetulla kylpylän allasosastolla olivat omiaan luomaan rauhallista treffitunnelmaa meillekin. Kävimme höyrysaunassa pussailemassa ja lilluimme ikuisuuden kuuma-altaassa.

  Meidän treffeillämme olemme aika usein viihtyneet erilaisssa kylpylöissä. Niissä jotenkin aika pysähtyy ja toiseen keskittyy ihan eri tasolla kuin normaalisti.

  Lue myös: Läpsystä vaihto. Kestääkö parisuhde talon rakentamisen? 

  Haikon kylpylä

  Haikon kylpylä

  Haikon KylpyläKylpylän jälkeen olimmekin aika poikki. Kiireinen arkemme verottaa meitä molempia kovasti ja yöunetkin ovat jääneet kovin lyhyiksi. Odotimme molemmat innolla pehmoista sänkyä ja hiljaista yötä. Nukuimmekin niin sikeästi, että emme heränneet edes aamupalalle.

  Hotellihuone HaikossaToinenkin yö olisi ollut hyväksi, mutta kiitollisia olemme tästäkin pienestä omasta ajasta minkä saimme. Herättyämme kävimme ostamassa vielä tuliaiset hotellin kaupasta ja suuntasimme kotiin aamupalalle. Pojat odottivatkin meitä kovasti ja halusivat nähdä heti kuvia.

  Haikon kylpylähotelliKiitos Haikon Kartano ja ei muuta kun uusia treffejä suunnittelemaan.

  Varaa oma Haikon Lomasi

  Mitä muuta meille kuuluu?

  Laajennuksen rakentaminen seisoo ikävästi, koska keittiö vie nyt Pekan aikaa. Minä ja pojat koitamme puolestamme selvitä tästä harrastus rumbasta ja muusta arjesta keskenämme.

  Pieniä muutoksia tuli arkeen kun Ossian päätti lopettaa jalkapallon. Minua harmitti tämä kovasti, sillä viihdyin hyvin kentänlaidalla joukkueen muiden vanhempien kanssa. Olisin mielelläni seissyt siellä tämän joukkueen kanssa  jatkossakin. Lisäksi pojan hukkaan heittämät lahjat tietysti harmittavat. Mutta toisaalta tämä muutos helpottaa meidän arkea aika paljonkin. Ja harrastuksissa kai tärkeintä on se, että lapsi itse viihtyy.

  Antakaa palautetta uusista blogisivuista, vaikka ne vielä kesken ovatkin.

  Vastaa