• You are currently viewing Hauskat Wilma-viestit opettajilta

  Hauskat Wilma-viestit opettajilta

  Muistatteko äidit meidän oman lapsuutemme reissuvihko ajat? Nykyään viestintä opettajan ja vanhempien välillä kulkee reissuvihon sijaan sähköisesti Wilman kautta. Meidän koululaisilla ei ole Wilmaa, vaan Helmi, mutta se on sama asia.

  Meillä on jo kolme poikaa koulussa ja pakko sanoa, että opettajissa on suuresti eroa siinä, kuinka herkästi he laittavat viestiä koulussa tapahtuneista asioista Helmeen (tai Wilmaan). Tottakai se on myös lapsikohtaista. Mutta jos nyt napataan meiltä vertailuksi se meidän haasteellisin poikamme, niin toinen opettaja ei laita mitään viestiä koko lukukautena ja toinen laittaa joka tunnilta.

  Hassut viestit opettajalta

  Hassujakin viestejä mahtuu mukaan ja välillä on äitinä saanut nauraa vedet silmissä opettajien lähettämille viesteille. Yksi hauskimmista oli aikanaan viesti, jossa kerrottiin pojan teroittavan jatkuvasti kynää mikä katkeilee. En oikein tähänkään päivään mennessä tiedä mikä sen viestin pohjimmainen ajatus oli? Olen myös saanut viestin, että poika konttasi luokkaan sisälle. Jotenkin se nauratti, pääasia kai, että meni luokkaan. Kerran viestissä kerrottiin, että poika oli jutellut ennen tunnin alkua, mutta lopettanut kun tunti alkoi. Selvä, kiitos tiedosta.

  Vaikka eihän se naurun asia tokikaan ole, opettajilla on varmasti aika paljon jaksettavaa koulussa ja heitä ei jaksa naurattaa se jos oppilas konttaa luokkaan. Eli ymmärrän harmituksen opettajan kannalta oikein hyvin. Mutta mielikuvat koulun tapahtumista kotisohvalla niitä lukiessa, ovat usein kovinkin hauskoja. Tietysti lasten kanssa käydään asiallinen keskustelu tapahtumista myöhemmin, kun ei enää itseä niin kovasti naurata.

  En ole ainut äiti joka on saanut hassuja Wilma viestejä, en todellakaan. Eikä viestit ole useinkaan hauskoja siksi, että opettaja kirjoittaisi hassuja, vaan siksi, että lapset tekevät hassuja! Sain muutamia hauskoja viestejä muilta äideiltä, joista saatte päivän naurut.

  Lista vanhempien saamista Wilma viesteistä

  Olemme niin tyytyväisiä että saimme pojallenne oman avustajan ja heillä tuntuu sujuvan hyvin..hän on ainut joka saa poikanne puusta alas, silloin kun ruokana on keittoa, josta poikanne ei tykkää. 

  Hei! Poikasi työnsi pienen palan perunaa nenäänsä

  LUVATON POISSAOLO ( Ja äitinä olet valmis antamaan teinille rangaistuksia…ja kun avaat wilman sen perässä lukee -vapaa jo suoritetusta tehtävistä)

  Hyvää tuntityöskentelyä  (Poika kipeenä kotona)

  Vois vähän keskustella kotona että saako roskakoreihin pissiä.

  Poika joi välitunnilla vettä kuralammikosta ja tytöt säikähtivät. (Kaikkien näiden vuosien ei-niin-kivojen viestien ja kommellusten jälkeen poika voi mun puolesta jatkossakin juoda kuravettä vaikka pillillä)

  Piirsi liiduilla asfalttiin kikkelin kuvia. (Kävimme yhdessä pesemässä pois.)

  Näytti keskisormea keittäjälle.

  Joku lapsi röyhtäisi ruokapöydässä, X nousi pöydälle seisomaan ja sanoi ”terveisiä perseestä, reikä on tukossa!”.

  Hammas irtosi. Kukaan ei ollut kertonut ettei pulpettia saa avata hampailla.

  Poistin luokasta, mölisi, ei ojentunut

  X syö liikaa lyijykyniä.

  Takavarikoin X:n Aku Ankan taskukirjan. X päätti kostoksi takavarikoida koulun pöytäteroittimen. Haluan sen takaisin ennen klo 14.

  Puhuttelin poikaa huonosta käytöksestä tunnilla. Hän ei ottanut puhuttelua vakavasti vaan jatkoi vastaan väittäen. Olen pahoillani, että puhuttelin häntä pojaksi, en tiennyt, että hän on taisteluhelikopteri.

  Räpyttelee silmiä kiellosta huolimatta puhuteltaessa.

  Pyllisti opettajalle. (Pojalla kuitenkin housut jalassa)

  Olemme kiinnittäneet huomiota koulussa siihen, että poikasi syö muusia veitsellä.

  Poika avasi limupullon ja pullosta ruiskahti limua kaverin kengille.

  Nauroi tunnilla, ei pystynyt lopettamaan nauramista. 

  Juoksi välitunnilla luokkakavereita pakoon, eikä kuunnellut mitä asiaa muilla oli. 

  Lisää hauskoja viestejä Ilta Sanomissa

  Onko teille tullut hauskoja Wilma viestejä? 

  Lue myös:

  Kun esikoinen lähti ensimmäisen kerran ulkomaille yksin

  SOMEvanhemmat listattuna

  Vastaa