• You are currently viewing Lasten horoskoopit – tällaisia ovat pojat horoskoopeittain

  Lasten horoskoopit – tällaisia ovat pojat horoskoopeittain

  Lasten horoskoopit

  Teimme taannoin Poikien Äitien facebookissa hauskan kyselyn pojista, missä äidit saivat kuvailla poikiaan ja kertoa samalla myös poikiensa horoskooppimerkit. Uskoi tähtimerkkeihin tai ei, niin yllättävän paljon äitien vastauksista löytyi yhtäläisyyksiä, liittyen siihen mikä oli poikien tähtimerkki. Vastauksia äideiltä tuli lähes tuhat, joten voiko se olla sattumaa?

  Kokosin tähän äitien kertomusten mukaan ne piirteet joita pojissamme näkyy eniten tietyn horoskoopin alla. Olkaa hyvät, tässä pojat ja horoskoopit.

  Lue myös: Ennaltaehkäise lapsen ylipainoa -6 tärkeää asiaa

  pojan horoskooppi

  Pojan horoskooppi

  OINAS 21.3.–20.4

  Ketään ei taida yllättää, että oinaspojat ovat äitiensä mielestä itsepäisiä. Oinailla on myös selvästi kilpailuviettiä enemmän kuin muilla tähtimerkeillä. Oinailta löytyy tempperamenttia, sekä tahtoa, mutta toisaalta he ovat myös sisimmiltään herkkiä ja tunteellisia. Oinaiden suorasanaisuus oli mainittu äitien kommenteissa myös useasti.

  HÄRKÄ 21.4.–20.5.

  Härkäpoikia kuvailtiin voimakastahtoisiksi, itsepäisiksi ja itsenäisiksi. Nämä piirteet toistuivat lähes jokaisessa äidin vastauksessa. Useat härkäpojat olivat myös samalla herkkiä ja uteliaita. Härkäpoika suuttuu helposti ja pitää kovasti läheisyydestä. Härkä haluaa pärjätä ja joillain härkäpojilla on kova kilpailuvietti.

  KAKSOSET 21.5.–21.6.

  Kaksonen kulkee pilke silmäkulmassa. Hän on lahjomaton ja valloittava persoona. Kaksospoika tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja hänellä on laaja kaveripiiri. Vahvaa tahtoa, sekä huumorintajua on myös havaittavissa kaksospojissa. Luovuus ja taiteellisuus tuntuvat olevan äitien mukaan hyvin yleinen piirre kaksospojissa.

  RAPU 22.6.–22.7.

  Tunteellinen ja herkkä rapupoika ottaa aina toiset huomioon. Moni rapu oli kuvailtu ujoksi ja kiltiksi. Mutta kun rapupoika on tutussa ja turvallisessa paikassa sekä seurassa, niin vauhtia ja menoa riittää. Rapu on avoin ja kuvailee hyvin tunteensa, sekä havaintonsa. Rapu tykkää läheisyydestä ja hänen huumorintajunsa on äitien mielestä ihan omaa luokkaansa.

  Lue myös: Hyvän anopin tunnusmerkit

  LEIJONA 23.7.–22.8.

  Kuten arvata saattaa, niin leijonapoikia kuvailtiin pikku kuninkaiksi. Leijonat ovat hieman yläpuolella muita. Huolehtivaisia, tarkkoja ja oikeudenmukaisia ovat leijonat äitiensä mielestä. Leijonista löytyi myös hellyyden kipeyttä sekä heitä kuvattiin kovin älykkäiksi.

  NEITSYT 23.8.–22.9.

  Neitsyet kuvattiin usein äitien vastauksissa tarkoiksi sekä herkiksi pojiksi. Neitsyiden muisti on ilmiömäinen ja sääntöjen noudattaminen on neitsytpojille tärkeää. Neitsytopoika on tarkempi ulkonäöistään kuin muut tähtimerkit. Neitsytpoikia kuvailtiin myös iloisiksi ja aurinkoisiksi pojiksi. Oikein äidin unelma poika.

  Sana on vapaa: Olin raskaana tietämättäni ja jouduin suoraan synnyttämään.

  VAAKA 23.9.–23.10.

  Vaakapoikaa kuvailtiin kiltiksi ja rauhalliseksi pojaksi. Hitaasti lämpiäväksi, mutta kuitenkin sosiaaliseksi tapaukseksi. Vaakapoika pohtii ja kyseenalaistaa, käyttää paljon päätään. Viihtyy hyvin myös yksin leikkien tai kirjaa lukien. Vaakapoika noudattaa sääntöjä ja on helppo kasvatettava äidille.

  SKORPIONI 24.10.–22.11.

  Skorpionpojat ovat äitiensä mielestä kaikkien kavereita. Skorpionit ovat jokseenkin voimakastahtoisia. Huumorintaju sekä helposti ihmisten kanssa ystävystyminen ovat skorpionipoikien vahvuuksia. Myös skorpinonista löytyy oma herkkä puolensa, joka näytetään erityisesti äidille.

  JOUSIMIES  23.11.–22.12.

  Jousimiespoika viihtyy vaakapojan tapaan myös hyvin yksin. Jousimiestä äidit kuvailivat pohtivaksi, oikeudenmukaiseksi ja hyvän mielikuvituksen omaavaksi pojaksi. . Jousimiehet ovat synnynnäisiä johtajia ja heiltä löytyy äitien sanojen mukaan älyä sekä vastuullisuutta. Jousimiehet ovat iloisia ja ulospäinsuuntautuneita.

  KAURIS 23.12.–19.1.

  Kaurispojalla on vahva itsetunto ja hän on melko itsepäinen. ”Kauris menee läpi vaikka harmaan kiven”, kuvailevat äidit. Kaurispojat ovat empaattisia, pitävät eläimistä ja lapsista. Samalla ehkä hieman pikkuvanhoja ja kaavoihin kangistuneita. Äidit ovat kuvailleet kauriita myös rämäpäisiksi ja uhkarohkeiksi. Siinä on äidillä jännitettävää.

  VESIMIES 20.1.–19.2.

  Äitien mielestä vesimiespojat ovat ennenkaikkea herkkiä ja sosiaalisia. Vesimiehet tykkäävät halailla ja pussailla erityisen paljon ja heillä riittää energiaa vaikka muille jakaa. Vesimiehet ovat sosiaalisia ja lojaaleja kavereita. Urheilu mainitaan myös usein liittyen vesimiespoikiin. Äidit kuvaavat vesimiehiä myös naistenmiehiksi.

  KALAT 20.2.–20.3.

  Kalat koettiin herkkinä, tunteikkaina ja empaattisina. Silti kaloista löytyi myös paljon rohkeutta ja vilkkautta. Kalojen mielikuvitus on äitien mukaan ihan omaa luokkaansa. Kaloilta löytyy äitien mielestä myös huumorintajua, sekä rohkeaa esiintymistaitoa. Moni kalapoika pitää taidelajeista ja kalat ovatkin niissä erityisen lahjakkaita.

   

  Vastaa