• Unohda lämmin kaakao ja mehu, nyt tulee hunajainen Hot Honey Kids

  Kaupallinen yhteistyö: Vitabalans  Hot Honey Kids

  Viileät ilmat kun rantautuvat Suomeen, käy joka vuosi sama juttu, meidän pojat alkavat vinkumaan lämmintä kaakaota JOKA PÄIVÄ. No onhan se hyvää ja toki sitä välillä saavatkin, mutta ei me oikeasti voida juoda päivittäin lämmintä kaakaota tai mehua. Ihan jo senkään takia, että se ei ole terveellistä. Mutta ei senkään takia, että en suosi jatkuvaa maidon lipittämistä. Meillä maitoa juodaan todella vähän, pääasiassa juomme vettä ruuan kanssa. (Koska tehotuotanto!)

  Nuo soija- ja kaurajuomat eivät uppoa meidän pojille, joten etsinnässä on ollut joku muu lämpimän juoman vaihtoehto. Glögi on hyvää, mutta sitä ei oikein jaksa juoda joka päivä. Nyt löytyi uusi vaihtoehto meille! Tätä juomaa voi välillä vaihtelun vuoksi tarjota kuumaa juomaa kaipaaville lapsille. (ja aikuisillekin)

  kuuma hunajajuoma
  Oliverin kanssa illan Frendit 🙂

  Hot Honey Kids, lämmintä ja terveellistä

  No nyt on juoma, mikä on hyvää, lämmintä ja vielä terveellistäkin. Kaakaon ja mehun sijasta, olemme välillä nyt tänä syksynä juoneet poikien kanssa kuumana Hot Honey Kidsin hunajaisen juoman, mikä lisää samalla myös poikien vastustuskykyä.

  Hunajaa voi antaa hillitsemään yskää ja lämmin juoma rauhoittaa lasta. Hot Honey Kids juomassa on hunajaa, sinkkiä ja C-vitamiinia  ja se maistuu hunajaisen makealle. Sitä voi juoda yli 1-vuotiaat lapset ja sitä nautitaan 1-3 kertaa päivässä. Juoman kellertävä väri on peräisin kasviperäisestä luteiinista, joten tämä juoma on pelkkää terveyttä täynnä.

  Hot Honey kids myydään annospusseissa, joten metsäretkelle olemme ottaneet termariin vain lämmintä vettä ja sekoittaneet pussit sitten vasta perillä. Pojista jauheen sekoittaminen veteen on hauskaa, siinä taitaa ollakin jo yksi iso syy miksi tätä juomaa on ollut kiva nauttia.

  Juoma sopii hyvin lapselle, joka pitää hunajan mausta. Juomassa maistuu selvästi hunaja, joten ehkä sellaiselle en lähtisi tarjoamaan, joka ei hunajasta yhtään pidä. Kokeilla toki kannattaa, jos ei ole ihan varma.

  hunajajuoma

  Illalla kahvikupin sijasta hunajajuoma

  Olen hyödyntänyt tätä juomaa itsekin. Illalla, kun katsomme Ossianin ja Oliverin kanssa Frendejä, (meillä on menossa Netflixistä Frendit maraton) otamme jokainen kupit Hot Honey Kidsiä ja nautiskelemme kuumat juomat vilttien alla. Kahvia tai teetä minä en pysty juomaan illalla myöhään (koska kofeiini), joten tämä on ollut ihan hauska vaihtoehto minullekin.

  Miksi on muuten niin vaikeaa katsoa tv:tä ilman juomaa tai eväitä? Aina alkaa tekemään mieli jotain, kun istuu sohvalle ja alkaa katsomaan televisiota. Naposteltavaksi olemme ottaneet poikien kanssa porkkanoita, kurkkuja ja popparia. Yritämme välttää sipsejä ja karkkia joka iltaisessa käytössä. Ne ovat sitten viikonlopun herkkuja. Viikonloppuna meillä on aina leffailta ja lauantaina katsotaan yhdessä Putous.

  Mutta tänään taas Frendit ja kuppi kuumaa!

  Kommentit

  1. Piikkine

   Meil juo muksut hunajavettä tai teetä hunajalla. Kaakaota en ees osta 🙂

  Vastaa