• You are currently viewing Kesän paras tramppa

  Kesän paras tramppa

  Paras tramppa, Kaupallinen yhteistyö: Acon

  Onko kesälle etsinnässä kestävä tramppa? Tässä olisi sellainen.

  Paras tramppa

  Markettitramppojen käyttöikä ei päätä huimaa. Perus marketista ostettu tramppa maksaa heittämällä useamman sata euroa. Silti trampoliini “lahoaa käsiin” poikien käytössä jo muutamassa vuodessa. Trampoliinin on oltava kestävämpi. On todella epäekologista ostaa trampoliineja 3 vuoden välein.

  Yllättääkö sukat? Ne on äidin 🙂

  Tramppa kesä

  Trampoliinilla ei vain hypitä, vaan seillä myös pelataan palloa, leikitään hippaa ja paljon muuta. Mitä teidän lapset leikkivät trampalla?

  Tramppa on leikki-ikäisten lasten kokoontumispaikka kesällä. Pienen taaperon kanssa trampoliinin laadulla ei ehkä ole vielä niin suurta merkitystä, mutta kun lapset oppivat temppuilemaan ja ennen kaikkea haluavat oppia temppuilemaan, niin mitä parempi tramppa, sen todennäköisemmin siellä temput pystyy tekemään.

  Kuvan tramppa: Trampoliinipaketti ACON Air 16 Sport HD. 

  paras tramppa

  Tämä tramppa on joka euron väärti. Ehdottomasti paras tramppa perheelle. Trampoliini on suorakaiteen muotoinen ja siinä pystyy siksi hyppäämään paremmin temppuja.  Tämä meidän tramppa sopii erinomaisesti myös vaativaan urheilu- ja voimistelukäyttöön. Trampoliinilla ei ole painorajoitusta (äitikin voi hyppiä!) ja se sopii ympärivuotiseen käyttöön. Aika kiva, kun ei tarvitse purkaa talveksi.

  Yksi hyvä juttu tässä trampoliinissa on myös varaosien saatavuus. Jos jotain tarvitsee uusia, niin varaosia saa aina, ei tarvitse ostaa kokonaan uutta tramppaa. (Jälleen se ekologisuus). Kun trampalla hyppi, niin eron “markettitramppaan” huomaa heti. Pomppualusta tuntuu paljon laadukkaammalta, eikä varmasti veny käytössä samanlailla. “Sisälle” mennään aukosta, missä kankaat menevät ristiin.

  Trampoliinin turvallisuus

  Kuinka moni teistä päästäisi pojan pyöräilemään ilman kypärää? Ei varmaan monikaan. Silti näkee yllättävän paljon pihoilla trampoliineja ilman turvaverkkoja. Tai niiden verkot ovat rikki. Trampoliinilta kun lentää ulos, niin pahimmillaan voi olla niskat poikki. Pienemmistä haavereista puhumattakaan. Pienten lasten kanssa trampoliinin allakin olisi hyvä olla turvaverkko, jotta lapset ei mene sinne alle, kun trampoliinilla hypitään. On myös turvallisuutta, että ne “vieterit” siellä sivussa on suojattuna, ettei sinne hupsahda jalka väliin.

  Trampalla on turvallisinta hyppiä yksi kerrallaan.

  Laadukas tramppa voi olla monen kukkarolle iso investointi, mutta esimerkiksi rivitaloyhtiön asukkaat voisivat ostaa kimpassa paremman trampoliinin taloyhtiön yhteiselle pihalle. Omakotitaloonkin laadukkaan trampoliinin hankintaan kannattaa satsata, se maksaa itsensä takaisin myöhemmin. Tulee pidemmällä aikavälillä kalliiksi ostella uusia trampoliineja hajonneiden tilalle. Varaosia ei välttämättä löydy ja uuden trampan hankintaan joudutaan liian usein.

   

  Tramppakesä

  Tästä kesästä tulee ehdottomasti huikea tramppakesä.

  Pojat jo suunnitteli  (yllätys yllätys) hyppäävänsä parvekkeelta suoraan trampalle. Siitä luvattiin kuukauden tramppakielto, jos joku sen tekee. Vesisota vesi-ilmapalloilla trampalla on myös listalla. Kaiken muun lisäksi.

  Acon toteuttaa muuten yhden onnekkaan unelman. Liittyi se sitten trampoliiniin tai ei. LUE LISÄÄ. 

  -Poikien Äidit toimitus-

  Kommentit

  1. Rosamunda

   Onhan se varmasti joka euron väärti kun yhteistyössä Aconin kanssa sen ilmaiseksi saitte! Jos olisitte joutuneet omalla rahalla hankkimaan niin olisi hankkimatta jäänyt, vai mitä?

   1. Jonna

    Meillä nämä kaupalliset yhteistyöt kuuluu meidän työhön. Ilmaiseksi ei saada mitään tuotteita, vaan kaupallinen yhteistyö tarkoittaa, että teemme ihan rahapalkkaa vastaan työtä asiakkaalle. Kuten kaikki muutkin maailman ihmiset, tekevät töitä ja saavat palkan.

    Samanlailla kuin vaikka lehtimainos, eli laskutamme asiakasta yhteistyöstä. Mutta erona toki se, että tämän tyyppisessä markkinoinnissa puhutaan vaikuttajamarkkinoinnista, jolloin tuotetta testataan ihan oikeasti “asiakkaan näkökulmasta”.

    Tämän trampoliinin kohdalla olisimme hankkineet trampoliinin ilman yhteistyötäkin, tämä oli meillä pitkään haaveissa ja on ollut kyllä joka pennin väärti. Suosittelen!

  2. Kaisa

   Mitenkäs tramppa on kestänyt tämän puolisentoista vuotta poikien ja aikuistenkin käytössä? Onko mitään tarvinut korjata tai korvata? Millaista treeniä päädyit itse tekemään?

   1. Jonna

    Tramppa on kestänyt loistavasti, aikuiset ja lapset. Itse olen tehnyt siinä perus kuntotreeniä, eli ihan vaan pomppinut vauhdikkaasti pitkään. Kerran harjoittelin voltteja, mutta meni pää niin pyörälle, että en enää 🙂

    1. Marja

     Saanko udella kuuluiko berg merkkinen trampoliini teidän aikaisempiin malleihin? Kun pohdin näiden kahden välillä?

     1. Jonna

      Ei ole sellaista kokeiltu

  3. Ninni

   Oletteko purkaneet tämän talveksi pois, vai hypittekö ympäri vuoden? Miten kestää erilaisia sääolosuhteita?

   1. Jonna

    Itseasiassa tämä seisoi nyt koko talven ulkona. Jännityksellä odotamme millainen se on kun lumi sulaa…voin raportoida tänne kyllä heti. Sillä on hypitty aina kun ei ole ollut lunta tai märkää 🙂

  4. Japi

   Meillä Acon tramppa kesti alle puoli vuotta, kunnes jouset hajosi. Reklamaatioon Aconin vastaus oli, että ”tee keväthuolto”. Sisätrampalle keväthuolto kun ensimmäisestä keväästä kyse ja pomppijat 30 kiloisia lapsia? Acon oli suuri pettymys. Lisäksi asiakaspalvelijalla oli haistattelevä sävy keskustelussa. Acon on tietysti tunnettu brändi alallaan, joten ehkä väheksyvät kuluttaja-asiakkaitaan tietoisesti, ylpeydellä.

   1. Jonna

    kuulostaa erikoiselta, meillä tramppa oli tuolla ulkona pakkasessa lumen alla koko talven ja hyvin toimii vieläkin. Ehkä teillä oli joku maanantaikappale?

  5. Pauliina

   Heips!
   Onko tramppa edelleen kestänyt nämä vuodet ehjänä ja kuinka kestänyt talvet pihalla? Onko paljon eroa verrattaessa pyöreään tramppaan? Harkinnassa trampan osto, vielä mietinnässä pyöreä vai suorakaide.

   1. Jonna

    Meillä tramppa on ollut kesät talvet ulkona ja kestänyt tosi hyvin kaikki nämä vuodet. Nyt vasta alkaa verkko vähän olla kärsinyt, mutta meillä on uusi verkko varastossa odottanut jo pitkään. Näihin ACO:nin tuotteisiin on hyvin tarjolla varaosia.
    Suorakaiteen muotoinen tramppa soveltuu ainakin paremmin temppujen tekemiseen. Eli jos lapset tykkää niitä tehdä niin ehdottomasti tällainen.

  Vastaa