• You are currently viewing Kesän paras tramppa

  Kesän paras tramppa

  Paras tramppa, Kaupallinen yhteistyö: Acon

  Me saatiin uusi, ihan paras tramppa eilen. Siitä on haaveiltu niin pitkään, kun meillä on lapsia ollut. Meillä on ollut trampoliineja…olisiko kolmekin kappaletta, mutta tämä trampoliini on ihan omaa luokkaansa. Voisi kuvitella, että trampoliini kuin trampoliini, mutta EI TODELLAKAAN.

  Paras tramppa
  Oliver ja Oscar testaamassa tramppaa

  Meillä on ollut trampoliineja yli 10 vuotta. Kaikki pojat on tykänneet niissä pomppia, mutta trampoliinien käyttöikä ei ole päätä huimannut. Perus marketista ostettu tramppa maksaa heittämällä useamman sata euroa. Silti trampoliini ”lahoaa käsiin” poikien käytössä jo muutamassa vuodessa. Jos perheessä on sellainen trampoliinin kulutus kuin meillä, niin trampoliinin on oltava kestävämpi. On todella epäekologista ostaa trampoliineja 3 vuoden välein.

  Yllättääkö sukat? Ne on äidin 🙂

  Tramppa kesä

  Poikia meillä on neljä ja kaverit kun mukaan lasketaan, niin trampoliinilla hyppii käytännnössä aina joku. Hyppimisen lisäksi siellä pelataan palloa, leikitään hippaa ja paljon muuta. Mitä teidän lapset leikkivät trampalla? Tramppa on noiden leikki-ikäisten poikien kokoontumispaikka kesällä. Pienen taaperon kanssa trampoliinin laadulla ei ehkä ole vielä niin suurta merkitystä, mutta kun pojat oppivat temppuilemaan ja ennen kaikkea haluavat oppia temppuilemaan, niin mitä parempi tramppa, sen todennäköisemmin siellä temput pystyy tekemään.

  Me saimme yhteistyössä Aconilta Trampoliinipaketti ACON Air 16 Sport HD. 

  paras tramppa

  Tämä tramppa on joka euron väärti. Ehdottomasti paras tramppa perheelle. Trampoliini on suorakaiteen muotoinen ja siinä pystyy siksi hyppäämään paremmin temppuja.  Tämä meidän tramppa sopii erinomaisesti myös vaativaan urheilu- ja voimistelukäyttöön. Oscar harrastaa telinevoimistelua, joten hän pystyy tekemään harjoitteita kotipihalla. Trampoliinilla ei ole painorajoitusta (äitikin voi hyppiä!) ja se sopii ympärivuotiseen käyttöön. Aika kiva, kun ei tarvitse purkaa talveksi. Minä ajattelinkin nyt kesällä tehdä aina välillä trampalla treenin itsekin. Vähän erilaista treeniä.

  Lue myös: Lantionpohjalihakset tiukaksi, treenilaitteen avulla

  Yksi hyvä juttu tässä trampoliinissa on myös varaosien saatavuus. Jos jotain tarvitsee uusia, niin varaosia saa aina, ei tarvitse ostaa kokonaan uutta tramppaa. (Jälleen se ekologisuus). Kun trampalla hyppi, niin eron ”markettitramppaan” huomaa heti. Pomppualusta tuntuu paljon laadukkaammalta, eikä varmasti veny käytössä samanlailla. ”Sisälle” mennään aukosta, missä kankaat menevät ristiin. Tämä on hyvä juttu, koska meillä on vanhoissa trampoliineissa hajonnut aina ekana nimittäin vetoketju.

  Trampoliinin turvallisuus

  Kuinka moni teistä päästäisi pojan pyöräilemään ilman kypärää? Ei varmaan monikaan. Silti näkee yllättävän paljon pihoilla trampoliineja ilman turvaverkkoja. Tai niiden verkot ovat rikki. Trampoliinilta kun lentää ulos, niin pahimmillaan voi olla niskat poikki. Pienemmistä haavereista puhumattakaan. Pienten lasten kanssa trampoliinin allakin olisi hyvä olla turvaverkko, jotta lapset ei mene sinne alle, kun trampoliinilla hypitään. On myös turvallisuutta, että ne ”vieterit” siellä sivussa on suojattuna, ettei sinne hupsahda jalka väliin.

  Lue myös: Lapsen motorisen kehityksen tukeminen kotioloissa

  Trampalla on turvallisinta hyppiä yksi kerrallaan. Meillä on se sääntö, että samaan aikaan saa hyppiä useampikin, kunhan ovat suurin piirtein saman painoisia. Jos toinen pomppija on selvästi painavampi, niin kevyemmän loukkaantumisriski kasvaa.

  Ymmärrän toki, että laadukas tramppa voi olla monen kukkarolle iso investointi, mutta esimerkiksi rivitaloyhtiön asukkaat voisivat ostaa kimpassa paremman trampoliinin taloyhtiön yhteiselle pihalle. Omakotitaloonkin laadukkaan trampoliinin hankintaan kannattaa satsata, se maksaa itsensä takaisin myöhemmin. Tulee pidemmällä aikavälillä kalliiksi ostella uusia trampoliineja hajonneiden tilalle. Varaosia ei välttämättä löydy ja uuden trampan hankintaan joudutaan liian usein.

  Trampoliini

  Tramppakesä

  Tästä kesästä tulee ehdottomasti meidän tramppakesä.

  Pojat jo suunnitteli  (yllätys yllätys) hyppäävänsä parvekkeelta suoraan trampalle. Siitä luvattiin kuukauden tramppakielto, jos joku sen tekee. Vesisota vesi-ilmapalloilla trampalla on myös listalla. Kaiken muun lisäksi.

  Näytettiin pojille tämä uskomaton tempaus, missä tehtiin maailmanennätys. Stuntissa tämä samanlainen trampoliini kuin meillä,  nostettiin 1580 metrin korkeuteen maailman korkeimman trampoliinihypyn toteuttamiseksi. Uskomatonta! ”Vau”, sanoi pojat.

  Acon toteuttaa muuten yhden onnekkaan unelman. Liittyi se sitten trampoliiniin tai ei. LUE LISÄÄ. 

   

   

  Kommentit

  1. Rosamunda

   Onhan se varmasti joka euron väärti kun yhteistyössä Aconin kanssa sen ilmaiseksi saitte! Jos olisitte joutuneet omalla rahalla hankkimaan niin olisi hankkimatta jäänyt, vai mitä?

   1. Jonna

    Meillä nämä kaupalliset yhteistyöt kuuluu meidän työhön. Ilmaiseksi ei saada mitään tuotteita, vaan kaupallinen yhteistyö tarkoittaa, että teemme ihan rahapalkkaa vastaan työtä asiakkaalle. Kuten kaikki muutkin maailman ihmiset, tekevät töitä ja saavat palkan.

    Samanlailla kuin vaikka lehtimainos, eli laskutamme asiakasta yhteistyöstä. Mutta erona toki se, että tämän tyyppisessä markkinoinnissa puhutaan vaikuttajamarkkinoinnista, jolloin tuotetta testataan ihan oikeasti ”asiakkaan näkökulmasta”.

    Tämän trampoliinin kohdalla olisimme hankkineet trampoliinin ilman yhteistyötäkin, tämä oli meillä pitkään haaveissa ja on ollut kyllä joka pennin väärti. Suosittelen!

  2. Kaisa

   Mitenkäs tramppa on kestänyt tämän puolisentoista vuotta poikien ja aikuistenkin käytössä? Onko mitään tarvinut korjata tai korvata? Millaista treeniä päädyit itse tekemään?

   1. Jonna

    Tramppa on kestänyt loistavasti, aikuiset ja lapset. Itse olen tehnyt siinä perus kuntotreeniä, eli ihan vaan pomppinut vauhdikkaasti pitkään. Kerran harjoittelin voltteja, mutta meni pää niin pyörälle, että en enää 🙂

    1. Marja

     Saanko udella kuuluiko berg merkkinen trampoliini teidän aikaisempiin malleihin? Kun pohdin näiden kahden välillä?

     1. Jonna

      Ei ole sellaista kokeiltu

  3. Ninni

   Oletteko purkaneet tämän talveksi pois, vai hypittekö ympäri vuoden? Miten kestää erilaisia sääolosuhteita?

   1. Jonna

    Itseasiassa tämä seisoi nyt koko talven ulkona. Jännityksellä odotamme millainen se on kun lumi sulaa…voin raportoida tänne kyllä heti. Sillä on hypitty aina kun ei ole ollut lunta tai märkää 🙂

  4. Japi

   Meillä Acon tramppa kesti alle puoli vuotta, kunnes jouset hajosi. Reklamaatioon Aconin vastaus oli, että ”tee keväthuolto”. Sisätrampalle keväthuolto kun ensimmäisestä keväästä kyse ja pomppijat 30 kiloisia lapsia? Acon oli suuri pettymys. Lisäksi asiakaspalvelijalla oli haistattelevä sävy keskustelussa. Acon on tietysti tunnettu brändi alallaan, joten ehkä väheksyvät kuluttaja-asiakkaitaan tietoisesti, ylpeydellä.

   1. Jonna

    kuulostaa erikoiselta, meillä tramppa oli tuolla ulkona pakkasessa lumen alla koko talven ja hyvin toimii vieläkin. Ehkä teillä oli joku maanantaikappale?

  Vastaa