• You are currently viewing Kesällä MUST, poikien kestävät uimashortsit

  Kesällä MUST, poikien kestävät uimashortsit

  Poikien uimashortsit ja muut varusteet. Kaupallinen yhteistyö Addnature.fi

  Testaajat: Ossian 13v, Oliver 12v, Oscar 9v ja Ollie 5v

  Jonna matkasi oman pesueensa kanssa maailman ääriin Thaimaahan lomallaan. Lomaa oli kovasti odotettu. Pojat odottivat ehkä eniten uimista ja auringon lämpöä, koska Suomen kesä on tunnetusti epävakainen. Addnature.fi-verkkokauppa antoi testiryhmän mukaan shortseja, t-paitoja, flipflop-sandaaleja ja uimalaseja, joista varsinkin yhdet lasit olivat aivan mahtavat. Mitkäs muutkaan kuin Batman-aiheiset. Kyllä nyt pienen Ollien kelpasi polskutella altaalla. Ollie oli niin innoissaan uusista hienoista laseistaan, ettei hän halunnut riisua niitä ollenkaan pois. Always be Batman!

  Batman-uimalasit suojaavat Ollien silmiä vedeltä.

   

   

  Yleensä lapsiperheen loma kulutetaan uima-altaalla, joten oli onni saada uudet laadukkaat ja kestävät uimashortsit mukaan. Vanhat olivatkin jo kuluneet. Uudet uimashortsit joutuivat testiryhmän rankkaan testiin. Tuntikausien altaissa lillumisen jälkeen uimashortsit osoittautuivat todellakin laadukkaiksi. Uimashortsien tärkeimmät ominaisuudet ovat nopea kuivuminen ja joustava materiaali ja näissä shortseissa lupaus ei pettänyt. Värikään ei ole haalistunut Thaimaan auringon alla kuumassa paahteessa.

  Ihanat värikkäät ja kestävät uimashortsit ja t-paidat olivat kaikkien poikien mieleen, koska testiryhmän pojat pitävät väreistä. Mitä enemmän väriä, sen parempi. Varsinkin kesällä on kiva käyttää värikkäitä vaatteita. Toki ne piristävät talven harmaudessakin.

  Oliverin päällä Icepeakin t-paita.

  Mikä Addnature.fi on?

  Addnature.fi on retkeilyvarusteverkkokauppa, joka toimii usealla eri kielellä, myös suomeksi. Verkkokaupasta löydät varusteet, vaatteet ja kengät ulkoiluun, retkeilyyn, vaellukseen, juoksuun, kiipeilyyn, pyöräilyyn, melkein mihin vaan. Tuotteita löytyy sekä aikuisille että lapsille. Mitä tästä kaupasta et löydä, sitä todennäköisesti et tarvitse ulkoilussasi!  Addnature.fi -verkkokaupassa on laaja valikoima alan huippumerkkejä sekä tunnettuja että tuntemattomia meille suomalaisille. Tuotteita löytyy hyvinkin edulliseen hintaan.

  Kestävät uimashortsit pojille Addnature.fi -verkkokaupasta

  Vinkit Addnature.fin käyttäjille

  Addnature.fi -verkkokauppa on helppokäyttöinen. Mainitsemisen arvoinen asia verkkokaupan käytöstä on lajittelu-ominaisuus, jolla voi lajitella tuotteet esimerkiksi niin, että edullisimmat näkyvät ensin. Jokainen voi lajitella tuotteet sillä kriteerillä, mikä itselle on tärkein hankintavaiheessa. Hurjan kätevää! Addnature.fin valikoima on todella laaja, esimerkiksi Batman-uimalaseja ei ole tullut vastaan missään muualla aiemmin tai ainakin testiryhmälle ne olivat uusi tuttavuus. Tuotesivuja on mielenkiintoista selailla, koska sieltä löytyy sellaisia tuotteita, jotka eivät tule vastaan joka kaupassa.

  Voit luoda oman tilin, josta on helppo tarkastella omia ostoksia ja seurata tilausprosessia. Toivelistalle voi lisäillä tuotteita, jos et voi tilata kaikkea kiinnostavaa kerralla. Näin tuotteet säilyvät muistissa ja voit tilata ne seuraavalla kerralla. Addnature.fi -verkkokaupassa voit  myös arvostella tuotteita sekä lukea muiden arvosteluja. Tämä helpottaa ostopäätöstä. Verkkokaupassa voi tehdä myös tuotevertailuja, mikä on todella kätevää. Uutiskirjeen kautta saat viikottaisia erikoistarjouksia ja tietoa uutuuksista.

  Verkkokaupassa myydään myös lahjakortteja, joten lahjansaaja voi itse valita, mitä ostaa kaupasta. Lahjakortin kanssa ei tarvitse lähteä mihinkään, vaan tuotteet voi tilata kätevästi netistä. Lahjakortin numero syötetään tilausvaiheen lopussa sille tarkoitettuun kenttään. Hyvä lahjavinkki esimerkiksi pojille!

  Crocsin flip flopit (valkoiset ja siniset) ovat hyvät jalassa ja toimivat jopa vedessä. Päälliremmit eivät veny märkinäkään.

   

  Hienoissa Havaianasin flip flop -sandaaleissa kelpaa tepsutella lomalla. Näitä ei löydykään ihan joka kaupasta!

   

   

   

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Ollie oli ikionnellinen Batman-uimalaseista ja Teräsmies-sandaaleista.
  2. Värikkäät vaatteet olivat testiryhmän mieleen.
  3. Uimashortsit olivat hyvät jalassa ja kuivuivat nopeasti.

  Äitien TOP3

  1. Addnature.fin valikoima on loistava. Paljon sellaisia tuotteita, joita ei löydy joka kaupasta.
  2. Verkkokaupan käyttö helppoa ja lajittelu on kätevä ominaisuus.
  3. Tuotteet tulivat nopeasti.

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia

  Vastaa