• You are currently viewing Syylien poisto lapselta. Yllättävä apu: osterivinokas

    Syylien poisto lapselta. Yllättävä apu: osterivinokas

    Syylät, tarkemmin sanottuna ontelosyylät. Ne ärsyttävät pienten lasten leviävät näppylät. Miten syylien poisto lapselta onnistuu? Tarvitseeko niitä oikeastaan edes saada pois?

    Ontelosyylistä ei ole haittaa. Mikäli ne eivät ole ikävässä paikassa, eikä niitä ole runsaasti, niiden lähtemistä itsekseen voi odotella rauhassa. Syylät eivät ole ikuisia, ne kestävät yleensä kuukausia, tai joskus harvoin 1–2 vuotta, ja sitten ne häviävät.

    Ontelosyylät ovat ontelosyyläviruksen aiheuttamia näppylöitä ihossa. Niitä on yleensä leikki-ikäisillä ja joskus koululaisilla. Syylän sisällä on viruksen infektoimaa ihosolua.

    Syylien poisto lapselta -Osterivinokas toimii

    Osterivinokas on ateriasieni, jota käytetään torjumaan myös syyliä. Osterivinokkaita myydään luontaistuotekaupoissa ravintolisänä ja niitä voi antaa ohjeen mukaan lapsille. Ottamalla osterivinokkaita kaksi kertaa päivässä, 2 tablettia kerrallaan syylät alkoivat katoamaan itsekseen 2 viikon kuluttua.

    Osterivinokkaasta on muutakin hyötyä

    Osterivinokkaalla on suotuisa vaikutus rasva-aineenvaihduntaan. Uskotaan, että se vahvistaa elimistön vastustuskykyä bakteeri- ja virusinfektioita vastaan. Tähän perustuu myös ontelosyylien poistumisen ajatus.  Osterivinokas on myös hyvin monipuolinen ravintolähde.

    Osterivinokasta saat esimerkiksi Nettiterveysapteekista

    -Poikien Äidit toimitus-

     

    Kommentit

    1. Päivi Suvanto

      Hei. Katselin osterivinkasreseptejä ja ajauduin tännekin ihan sattumalta. Sun sienikuvasi ei esitä osterivinokasta. Ei lähellekään. Sienten kanssa kun pitää olla varovainen. Tuskinpa kukaan tätä käyttää ainoana lähteenä pihalta löytynyttä sientä tunnistamaan – mutta koskaan ei voi olla liian varovainen. Kaunis kuva kyllä muutoin!
      Ystävällisin terveisin, PäiviS

      1. Jonna

        Hei, oho, se on kuvapankin kuva ja se on etsitty sanalla osterivinokas. Kuvan sinne ladannut on sitten laittanut siihen väärän nimen. Minulla ei mitään sienituntemusta löydy, joten en pystynyt tätä huomaamaan. Pitääpä etsiä jossain vaheessa uusi kuva, kiitos vinkistä.

    2. Aleksei

      Tyttärelläni on paljon syyliä, hän pyysi minua auttamaan päästä eroon syyliistä. Yritän vaihtoehtoasi. Kiitos vinkistä, terveyttä sinulle ja perheellesi!

      1. Jonna

        Kiitos, tsemppiä syylien kanssa. Se mitä EI kannata kokeilla on erilaiset ulkomailla apteekissa myytävät tahnat ym, ne sattui lastaz järkyttävän paljon 🙁

    3. Jori

      Itselleni auttoi myös pitkäaikaiseen syyläongelmaan kantapäässä A.Vogel Echinacea (punahattu) purutabletit.

    Vastaa