• You are currently viewing Syylien poisto lapselta. Yllättävä apu: osterivinokas

  Syylien poisto lapselta. Yllättävä apu: osterivinokas

  Syylien poisto lapselta.

  Syylät, tarkemmin sanottuna ontelosyylät. Ne ärsyttävät pienten lasten leviävät näppylät. Miten syylien poisto onnistuu? Tarvitseeko niitä oikeastaan edes saada pois?

  Itseasiassa ontelosyylistä ei ole haittaa. Mikäli ne eivät ole ikävässä paikassa, eikä niitä ole runsaasti, niin niiden lähtemistä itsekseen voi odotella rauhassa. Syylät eivät ole ikuisia, ne kestävät yleensä kuukausia, tai joskus jopa 1–2 vuotta, ja sitten ne häviävät.

  Ontelosyylät ovat ontelosyyläviruksen aiheuttamia näppylöitä ihossa. Niitä on yleensä leikki-ikäisillä ja joskus koululaisilla. Syylän sisällä on viruksen infektoimaa ihosolua.

  En taida olla ainoa äiti, joka on lasten ontelosyylien kanssa tuskaillut. Syylien poisto kiinnosti ainakin Poikien Äidit facebookissa toistakin äitiä ja hänen kysymyksensä aiheesta saikin vastauksia hurjan määrän. Kiitos teille! Luin ne kaikki sattuneesta syystä läpi, meillä kun kahdella pojalla on ontelosyyliä ja toisella ihan todella paljonkin. Niin paljon, että ne jo haittasivat menoa.

  Osterivinokas toimii

  Olemme kokeilleet aikaisemmin vaikka ja mitä. Mistään ei oikein ole ollut apuja. Bongasin kuitenkin mielenkiintoisen neuvon Poikien Äitien kautta… osterivinokas. En ollut kokeillut sitä aikaisemmin varmaankaan siksi, koska yleensä minä suuntaan ensin apteekkiin, en luontaistuotekauppoihin.

  Osterivinokas on ateriasieni, jota käytetään torjumaan myös syyliä. Osterivinokkaita myydään luontaistuotekaupoissa ravintolisänä ja niitä voi antaa ohjeen mukaan lapsille. Me otimme osterivinokkaita kaksi kertaa päivässä ja aina 2 tablettia kerrallaan. Olemme syöneet (tai pojat on syöneet) niitä nyt pari viikkoa ja vaikutus on alkanut näkymään. Syylät alkoivat katoamaan itsekseen.

  Lue myös: Eskariuhma tuli taloon #äitieiehkäjaksa

  Syyliä on vieläkin, niitä oli alunperin niin hurjasti. Jatkamme osterivinokkaiden syömistä kunnes ne kaikki on poissa. Silläkin pojallani, jolla oli niitä alunperin todella paljon, on jäljellä enää muutama hassu. Olemme mitä ilmeisemmin saamassa syylät pois yhdellä paketilla, kahdesta pojasta.

  osterivinokas
  Osterivinokas

  Osterivinokkaasta on muutakin hyötyä

  Osterivinokkaalla on suotuisa vaikutus rasva-aineenvaihduntaan. Uskotaan, että se vahvistaa elimistön vastustuskykyä bakteeri- ja virusinfektioita vastaan. Tähän perustuu myös ontelosyylien poistumisen ajatus.  Osterivinokas on myös hyvin monipuolinen ravintolähde.

  Lue myös: Näillä tuotteilla onnistuin- Curly girl method

  Mikäli meille käy niin, että syylät palaavat vielä takaisin, niin tiedän minne suuntaan ensimmäisenä. En lääkäriin, enkä apteekkiin, vaan käyn hakemassa lisää osterivinokkaita.

   

  Kommentit

  1. Päivi Suvanto

   Hei. Katselin osterivinkasreseptejä ja ajauduin tännekin ihan sattumalta. Sun sienikuvasi ei esitä osterivinokasta. Ei lähellekään. Sienten kanssa kun pitää olla varovainen. Tuskinpa kukaan tätä käyttää ainoana lähteenä pihalta löytynyttä sientä tunnistamaan – mutta koskaan ei voi olla liian varovainen. Kaunis kuva kyllä muutoin!
   Ystävällisin terveisin, PäiviS

   1. Jonna

    Hei, oho, se on kuvapankin kuva ja se on etsitty sanalla osterivinokas. Kuvan sinne ladannut on sitten laittanut siihen väärän nimen. Minulla ei mitään sienituntemusta löydy, joten en pystynyt tätä huomaamaan. Pitääpä etsiä jossain vaheessa uusi kuva, kiitos vinkistä.

  2. Aleksei

   Tyttärelläni on paljon syyliä, hän pyysi minua auttamaan päästä eroon syyliistä. Yritän vaihtoehtoasi. Kiitos vinkistä, terveyttä sinulle ja perheellesi!

   1. Jonna

    Kiitos, tsemppiä syylien kanssa. Se mitä EI kannata kokeilla on erilaiset ulkomailla apteekissa myytävät tahnat ym, ne sattui lastaz järkyttävän paljon 🙁

  Vastaa