• You are currently viewing Äiti pyysi Joni pojalleen onnittelukortteja somessa – poika ”hukkui” kortteihin

  Äiti pyysi Joni pojalleen onnittelukortteja somessa – poika ”hukkui” kortteihin

  Elokuussa Jonin Sari-äiti otti yhteyttä Poikien Äiteihin ja äiti pyysi pojalleen Poikien Äidit -facebookyhteisön kautta kortteja ja onnitteluita pian 10 vuotta täyttävälle yksinäiselle pojalleen. Jonilla on kielellinen erityisvaikeus ja ystävät ovat Jonilla olleet vähissä. Äidin koskettava pyyntö tavoitti Facebookissa melkein 100 000 äitiä ja keräsi hurjasti tykkäyksiä, sekä kommentteja. Useat äidit ja lapset halusivat lähettää Jonille onnittelutoivotuksen. Poikien Äidit jakoivat tämän jälkeen yksityisviestillä sadoille äideille Jonin yhteystiedot. 

  ”Mulla on ens viikolla 10 vuotta täyttävä poika, erityislapsi. Hänellä on kielellinen erityisvaikeus. Hän käy pienluokka. Hänellä ei ole paljon kavereita synttärit viettämään., joten arvelin pyytää hänelle synttärikortteja.. Hän pitää minegraftista, kissoista, koirista, oikeastaan mistä vaan. Hän on erittäin herkkä ja herttainen. Sellainen mamman mussukka❤️. ”
  -Sari-

  äiti pyysi pojalleen

  Joni ”hukkui” kortteihin

  Äiti pyysi pojalleen kortteja ja niitä toden totta saikin. Jonin syntympäivät vietettiin 28.8. ja Joni melkein ”hukkui” kortteihin ja lahjoihin. Äitien halu auttaa poikaa oli suuri ja se lämmitti suuresti niin Poikien Äitejä, kuin Jonin perhettäkin. On mahtavaa huomata, että somen voimasta voi olla paljon iloakin.

  Jonia muistettiin isolla kasalla kortteja ja lahjoja. Postia tuli yli 80 kappaletta. Lapset olivat piirtäneet Jonille piirustuksia ja tehneet askarteluja. Mukana oli kuvia lemmikeistäkin, sillä Joni pitää eläimistä. Kortteja tipahtelee vieläkin postilaatikosta Jonia ilahduttamaan.

  Joka ikinen onnittelu ja kortti on luettu moneen, moneen kertaan. Kunpa olisitte nähneet sen, kuinka onnellinen ja iloinen poika näitä yllätyksiä tutki ❤️ Jonin puolesta haluan kiittää ihan jokaista Jonia muistanutta ❤️ Te teitte Jonin syntymäpäivästä unohtumattoman ❤️ Joni on laittanut omalle seinälle kaikki lasten tekemät askartelut ja piirustukset ja joka ikinen kortti ja onnittelut jotka oli ryhmässä on tulostettuna  tallessa. Myös minä äitinä haluan kiittää teitä kaikkia ja erityisesti Poikien Äidit ryhmää jotka mahdollisti tämän kaiken. Kiitos ❤️

  Erityis kiitos Tampereen kaupungin virastopalvelut ja Harjun Paperin tyttöille sekä Karkkilan Fazerille ja Tampereen Yamaha Centerin työntekijöille. ❤️” -Sari-

  Jokainen lapsi ansaitsee syntymäpäivät

  Poikien Äidit muistavat yksinäisiä lapsia kuukausittain, järjestämällä heille yhdessä Halva Karkkiklubin kanssa syntymäpäivät. Syntymäpäiville hankitaan kaverit ja herkut. Yksinäiset lapset saavat ikimuistoisen päivän, jota muistellaan kauan. Juhliin osallistuneet ovat jopa vaihtaneet puhelinnumeroita ja saaneet näin ystäviä itselleen. Mukaan voi vielä ilmoittautua sanna@poikienaidit.fi #munsynttärit

  Vastaa