• You are currently viewing Naisen orgasmi: ”Saan orgasmin missä sattuu”

  Naisen orgasmi: ”Saan orgasmin missä sattuu”

  Naisen orgasmi, tuo mystinen juttu.

  Tämä on niin nolo juttu, että en voi tästä avautua sen enempää nimeni kanssa missään. En edes kehtaa puhua tästä ystävilleni, koska tämä on niin noloa.

  Kyseessä on orgasmi. Minun orgasmini käyttäytyvät oudosti ja hankaloittavat elämääni suuresti.

  Orgasmi ei suostu tulemaan yhdynnässä

  Tiedän, että en ole ainut nainen, joka ei ole orgasmia koskaan yhdynnässä saanut. Se ei ole mikään ongelma minulle. Seksi on aina ollut ihanaa ja pidän siitä juuri sellaisena, kuin se on. En edes erityisesti kaipaa orgasmia yhdyntään. Olen hyväksynyt jo tällä ikää, että minun on sitä mahdoton yhdynnässä saada.

  Saan orgasmin kuitenkin suuseksistä ja itsetyydytyksestä ihan helposti. Olen tällä hetkellä sinkku, mutta olin pitkään parisuhteessa miehen kanssa. Ennen pitkää suhdettani olen ollut useissa lyhyemmissä suhteissa ja kokenut kaikenlaista rakastajaa. Orgasmia en ole saanut kenenkään kanssa, joten rakastajantaidoista tässä ei ole kyse. En  ole niin ikään mitenkään arka sänkyhommissa, tai estoton. Kyse ei siis ole myöskään rentoutumisesta tai heittäytymisestä. Uskon ongelman olevan ihan rakenteellinen.

  naisen orgasmi

  Orgasmi tulee sitten ihan muissa paikoissa

  No sitten itse ongelmaan. Minä saan orgasmeja aivan oudoissa paikoissa. Olen saanut orgasmin kuntosalilaitteessa, bussissa ja tanssitunnilla. Joskus olen lauennut elokuvateatterissa ja hississä. Olen välillä joutunut itsetyydyttämään ennen jotain tiettyä tilanteita, jotta en laukea ihan hassussa paikassa. Se kun ei ole kovin helppo asia peitellä.

  Nämä kertomani tilanteet ovat kuitenkin satunnaisia ja harvinaisia.

  Oudointa kuitenkin on, että saan orgasmin joka ikinen kerta, ihan tavallisella hierojalla. Se on kaikista noloin juttu ja estää minua enää käymästä hierojalla ollenkaan. Vaihdan aina hierojaa, jotta edellinen hieroja ei ajattele minun tulevan hierontaan orgasmien vuoksi. (Mikäli sikäli hän on orgasmini bongannut). Kuitenkin haluaisin kovien hartiakipujeni vuoksi käydä hieronnassa ja se on oikeastaan lääkärinkin suositus.

  Nyt en tiedä mitä tehdä tämän hieronta jutun vuoksi? Hierontaa tarvitsisin, mutta orgasmin saaminen hierontapöydällä on ehkä nolointa ikinä. Siinä orgasmin peittäminenkin on lähes mahdotonta, kun on niin läheisessä kosketuksessa toisen ihmisen kanssa.

  Onko kenelläkään ollut ikinä mitään vastaavaa ja miten olette ratkaisseet pulman?

  Voit kirjoittaa Sana on vapaa- blogiin, lähettämällä kirjoituksesi meille joko sähköpostilla jonna@poikienaidit.fi tai nettisivujemme yhteydenotto-osion kautta

  Kommentit

  1. kokemusta on

   Sillä että et saa orgasmeja yhdynnässä ja sillä että saat niitä esim hieronnan aikana on suora yhteys toisiinsa ja liittyy nimenomaan rentoutumiseen ja heittäytymiseen aivokemiat on jännä juttu joita kannattaa opetella.

  Vastaa