• You are currently viewing Nuorten teinipoikien vaatteet -tsekkaa makeet kuvat

  Nuorten teinipoikien vaatteet -tsekkaa makeet kuvat

  Kaupallinen yhteistyö: Jasmin Oulu

  Olen usein naureskellut ja nautiskellut, kuinka helppoa on vaatettaa poikia. Nämä meidän pojat on ainakin pukeneet päälleen ihan just sitä, mitä niille on tarjonnut. Heitä ei haittaa merkit, eikä reiät polvissa tai vaatteiden epämuodikkuus.

  Tämä tilanne on kuitenkin nyt muuttumassa, kun pojat ovat lähenemässä teini-ikää (yksi jo teini onkin). Vaatteilla alkaa vihdoin olemaan merkitystä. On ihan hauskaa vaihtelua siirtää vaatteiden valintaa jo eteenpäin pojille itselleen. Muutenkin koen tärkeäksi, että poika löytää oman makunsa, eikä ole loppu elämäänsä naisten puettavissa. (Ensin äidin, sitten tyttöystävän).

  Lue myös: TOP 10 typerintä kommenttia monen pojan äidille

  Ja se,  mistä olen ihan super innoissani on, että nuoret pojat löytävät nykyään jo päälleen värikkäitä vaatteitakin. Äidin ja isän tapaan, meillä suurin osa pojista tykkää värikkäistä vaatteista, niitä on ollut nuorisolle vain kohtuuttoman vaikea löytää.

  Makeita nuorten poikien vaatteita

  Me käytiin kuvaamassa keskimmäisten poikieni kanssa kolmessa eri lokaatiossa Jasmin Oulun meille lähettämiä vaatteita. Lisää kuvia on tarjolla Poikien Äidit instagramissa.

  Kuvauspäivä oli tosi kiva ja kerrankin pojat suostui töihin tuotepalkalla! Pojat on tehneet paljon mainoskuvauksia ja tietävät kyllä, että niistä kuuluu saada rahapalkka. Fiksuja poikia, mutta tällä kertaa äiti teki suuremman työn, joten pojille jäi palkkioksi vaatteet. Vaatteet ovat pojista tosi makeita ja kun kuvaukset saatiin purkkiin, niin pojat saivat ne käyttöönsä kouluunkin. Vitsi miten tyytyväisiä poikia oli maanantaina lähdössä kouluun! Kiitos mun malleille näistä kuvista!

  Graffiteja ja värejä

  nuorten poikien vaatteet
  Tässä kuvassa pojilla Tommy Hilfigerin slim farkut ja Oscarilla saman merkkinen valkoinen t-paita. Oliver ihastui tähän vaaleanpunaiseen Gantin huppariin ikihyviksi.
  Oliverilla päällään tässä (oikealla) ja artikkelikuvassa (vasemmalla) Gantin keltainen T-paita ja Tommy Hilfigerin farkut. Oscarilla Tommy Hilfigerin oranssi huppari ja saman merkkiset farkut. Farkuissa kätevä kiristysnauha ja kerrankin tarpeeksi kapeat farkut hoikille pojille.

  Kouluun mars!

  nuorten vaatteet
  Kouluun on mukavaa lähteä joustavissa ja istuvissa vaatteissa. Kuitenkin myös tyylikkäänä. Oliverilla ja Oscarilla on päällään Tommy Hilfigerin collegepuserot valkoinen ja harmaa, sekä jalassaan Tommy Hilfigerin collegehousut.

  nuorten poikien vaatteet

  Hengailua ja ystäviä

  poikien vaatteet
  Lämpöinen Gantin vaaleansininen huppari on Oliverin uusi suosikki. Oscar tykästyi Timberlandin vetoketjulliseen punaiseen huppariin. Pojilla jalassaan Tommy Hilfigerin pehmeät ja istuvat collegehousut.

  nuorten poikien vaatteet

  Laadukasta ja kestävää

  Se miksi olen aika onnellinen siitä, että pojatkin alkavat vihdoin kiinnittämään huomiota pukeutumiseensa, on vaatteiden kestävyys. Kyllähän se niin on, että kun ostaa hyvää ja laadukasta, niin vaatteet kestävät pidempään. Esimerkiksi meillä, kun on monta poikaa, niin vaatteita voi kierrättää aina pikkuveljille, jos ja kun ne pysyvät hyvinä ja säilyttävät värinsä, sekä muotonsa.

  Lue myös: Poikani meinasi tukehtua sushibuffetissa

  Siinä säästää selvää rahaakin pidemmän päälle. Nyt kun ikää on pojilla enemmän, niin leikit muuttavat muotoaan ja sellainen rymyäminen jää pikkuhiljaa pois tai ainakin vähenee. Ehkä meilläkin vaatteet alkavat kestämään jo kauemmin ehjinä ja laatua kannattaa ostaa.

  Teinipojat huomioiva vaateliike Jasmin Oulu

  Iso kiitos Jasmin Oulu vaateliikkeelle, joka muistaa liikkeensä valikoimissa myös teinipojat. Meidän hankintalistalle pääsi ainakin keltainen Tommy Hilfiger unstsikka, sekä Molo Mik sports gear -collegepaita. 

  Jasmin Oulu myy nuorten vaatteiden lisäksi lasten ja odottavien sekä imettävien äitien vaatteita. Liike on ollut osa Oulun keskustan myymälävalikoimaa jo pian 30 vuotta, mutta nyt vaatteita voi tilata myös netistä. Verkkokaupan runsaasta merkkivalikoimasta on helppo löytää omat suosikit lapsille ja nuorille. Tarjolla on aina sesongin uusimmat uutuudet kansainvälisiltä ja kotimaisilta huippubrändeiltä. Kurkkaa nettikauppa.

  Suosittelen muillekin tukemaan kotimaista yrittäjyyttä ja tilaamaan nuorille vaatteet Jasmin Oulusta!

  Vastaa