• R -äänne opittu vihdoin! ÄrräTreeni kokemuksia

    ÄrräTreeni kokemuksia. Kaupallinen yhteistyö: ÄrräTreeni

    ärrätreeni

    Hauska tapa oppia ärrä -ÄrräTreeni kokemuksia

    Onneksi on olemassa ÄrräTreeni. Nykyaikainen tapa opetella R -kirjainta puhelimella auttaa monia lapsia löytämään R-kirjaimen.

    Sovelluksessa ajetaan autoa ja harjoitellaan kameran avulla kielen asentoja ja liikkeitä. Tehtävissä pääsee aina eteenpäin, kun oppi jotain uutta.

    R -äänne muodostuu pikkuhiljaa niin, että ensin opetellaan muodostamaan D -kirjain ja siitä pikkuhiljaa alkaa muodostumaan R-kirjain, kun kieli oli valmiiksi oikeassa paikassa.

    ÄrräTreeni sovellusta voidaan käyttää kotioloissa ilman puheterapeuttia, ennen puheterapiaan pääsyä tai puheterapian tukena. Sovellus on suunniteltu helpoksi käyttää, joten sen käyttö on mutkatonta lapselle sekä aikuiselle.

    Jos lapsella on älypuhelin, niin ÄrräTreeniä voi kätevästi tehdä esimerkiksi automatkoilla, mökillä tai vaikkapa vessassa istuessa.

    ÄrräTreeni

    ÄrräTreeni sovelluksen voit ladata TÄÄLTÄ 

    -Poikien Äidit toimitus-

    Kommentit

    1. Ritu

      Kiva idea, mutta sovellus on vähän turhan kallis 🙁 19,90/kk ja jos/kun harjoitukset kestävät kuukausia. Harmi, koska olisi meilläkin tullut tarpeeseen!

      1. Jonna

        On kyllä hintansa väärti, meillä oli pitkä tauko harjoittelussa, mutta ilman taukoa olisi varmaan 2-3kk riittänyt Olliellakin.

    Vastaa