• You are currently viewing Nyt meni hermot! Keski-iän näppylät ja apu niihin
  Ollie tekee mulle kasvohoitoa

  Nyt meni hermot! Keski-iän näppylät ja apu niihin

  Voihan keski-iän näppylät. Kaupallinen yhteistyö: Skincity

  Siis nyt meinasi mulla mennä hermot. Mulla on ollut mitä parhain iho koko elämäni. Hyvä jos finnin finniäkään on teininä ollut. Mutta mitä ihmettä nyt tapahtui? Kun tuli 40 vuotta mittariin, niin leuassa on ihan koko ajan jotain paiseita. Isoja ja tosi kipeitä hormooninäppyjä. Kyllähän ne hormoneihin selvästi jotenkin liittyy, kun ne tulee aina ennen kuukautisia ja häipyy niiden jälkeen. Jättäen jälkeensä kamalia rinkuloita ja arpia.

  Ilmeisesti jotain esivaihdevuosiin liittyvää hormonaalista toimintaa on meneillään? Stressin piikkiin en voi pistää, koska en usko stressaavani asioista erityisesti. Oon ajatellut, että nää on tässä nyt hetken riesana ja kohta on homma ohi, mutta ei. Johan ne on tossa pari vuotta pyörinyt edes takas…jotainhan asialle piti nyt tehdä.

  Mikä aiheuttaa keski-iän näppylät?

  Kysyin lisää keski-iän näppylöistä Skincityn kosmetologeilta. Skincity on ihonhoitoklinikka netissä, jossa kuluttajan apuna toimivat ihonhoidon ammattilaiset.

  Hormonaalinen epätasapaino esim. vaihdevuosien tai stressin seurauksena voi vaikuttaa ihoon negatiivisesti. Liiallinen määrä mieshormoneja (androgeenejä) stimuloi talin tuotantoa talirauhasissa, joka voi johtaa akneen tai satunnaisiin epäpuhtauksiin. Myös ovuloinnin ja kuukautisten välissä mieshormonien määrä kasvaa ja estrogeenitaso laskee. Joidenkin talirauhaset ovat herkempiä mieshormoneille kuin toisten.

  Sen lisäksi myös e-pillerit voivat aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa. Stressi aiheuttaa kortisolin ja insuliinin määrän kasvuun kehossa, joka voi myös johtaa voimistuneeseen talintuotantoon ja sitä kautta epäpuhtauksiin. Kollageeni on ihon rakennuspalikka, joka auttaa ihoa pysymään kiinteänä ja joustavana. Kun iho menettää joustavuuttaan iän myötä, ihohuokoset tuntuvat suuremmilta ja niihin voi kertyä talia ja likaa helpommin.

  Hormoonfinnit

  Keski-iän näppylät: mikä avuksi?

  Aikuisiän näppylöitä ei kannata hiplata sormin. Meidän aikuisen iholle tulee helpommin arpia, koska iho ei korjaannu yhtä nopeasti kuin nuorilla. Tämän opin itse kantapään kautta. Paras apu finneille on huolehtia hyvin ihon puhtaudesta. Jos kotikonstit eivät auta, kannattaa varata aika ihonhoidon ammattilaiselle. Kosmetologilla käyminen on kuitenkin hyvin arvokasta hommaa, joten halusin tuoda tässä esiin edullisempaa, mutta yhtä hyvää vaihtoehtoa.

  Skincity tarjoaa maksuttoman ihotestin, jossa kosmetologit arvoivat vastausten ja kuvien perusteella sinulle sopivat tuotteet ja ihonhoitorutiinin. Minä tein tuon ihotestin ja sen perusteella kosmetologit suosittelivat minulle hormonaalisiin epäpuhtauksiin kuorivien tuotteiden käyttöä, jotka sisältävät AHA- ja/tai BHA-happoja ihoa uudistamaan ja tasapainottamaan. Toinen tärkeä asia mitä minulle painotettiin oli paikallishoitotuote, joka rauhoittaa syntyneitä epäpuhtauksia välittömästi. Minulle Skincity ihonhoitoklinikka lähetti ihonhoitorutiin paikallishoitotuotteeksi Mahonia Clear Skin Gel -tuotteen.

  Olen käyttänyt näitä minulle valittuja tuotteita nyt muutaman viikkon ja saanut pikkuhiljaa ihoni rauhoittumaan. Alussa leukani näppylät oikein villiintyvät ja niitä tuli enemmän kuin koskaan. Ilmeisesti puhdituminen oli alkanut, sillä kun nämä näppylät nopeasti poistuivat, alkoi ihoni voimaan paremmin kuin pitkään aikaan. Huomasin esimerkiksi ihohuokosten pienentyneen ja leuan ihon rauhoittuneen.

  Onnellinen sileän ihon omistaja

  Olen aivan varma, että isoja hormooninäppyjä voi tulla minulle leukaan jatkossakin, mutta nyt ainakin tiedän miten hoidan ihoani, jotta ne eivät viihdy leuassani niin pitkään. Ja tiedän miten käsitellä näppyjä varoen, jotta en tee enää enempää arpia naamaani. Tärkeintä on huolehtia ihon puhtaudesta ja löytää ne omalle iholleen sopivt tuotteet. Koska meillä kaikilla ei todellakaan ole samanlainen iho.

  Suosittelen testaamaan minkälaista ihonhoitorutiinia Skincityn kosmetologit suosittelevat sinulle.

  TEE MAKSUTON IHOTESTI

  Anna meidän auttaa sinua ihonhoidossa! Digitaalisen ihotestimme avulla kosmetologimme tekevät sinulle kokonaisvaltaisen ihoanalyysin ja löytävät ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet. Kosmetologimme räätälöivät tuotesuositukset sinulle henkilökohtaisesti. Valittavanasi on kaksi ihotestiä, joiden avulla voit löytää sopivan ihonhoitorutiinin, joka perustuu ihosi tarpeisiin ja ihonhoidollisiin tavoitteisiisi. Ihonhoidon perusrutiini sisältää neljä tuotetta, kun taas kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini koostuu 6-8 tuotteesta. Valitse testi riippuen haluamasi ihonhoitorutiinin pituudesta. Pyrimme aina ensisijaisesti suosittelemaan sinulle ihonhoitorutiinin yhdestä tuotesarjasta, jolloin tuotteet tukevat toisiaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

  Ihotesti on täysin ilmainen ja saat tuotesuositukset kosmetologilta kolmessa arkipäivässä. Tehdessäsi ihotestin ensimmäistä kertaa, saat suosituksen mukana henkilökohtaisen 10% alennuskoodin, joka on voimassa kuukauden.

  Scincityn neuvontapalvelu 

  Vastaa