• You are currently viewing Keski-iän näppylät ja apu niihin

    Keski-iän näppylät ja apu niihin

    Voihan keski-iän näppylät. Kaupallinen yhteistyö: Skincity

    Mikä aiheuttaa keski-iän näppylät?

    Kysyimme keski-iän näppylöistä Skincityn kosmetologeilta. Skincity on ihonhoitoklinikka netissä, jossa kuluttajan apuna toimivat ihonhoidon ammattilaiset.

    Hormonaalinen epätasapaino esim. vaihdevuosien tai stressin seurauksena voi vaikuttaa ihoon negatiivisesti. Liiallinen määrä mieshormoneja (androgeenejä) stimuloi talin tuotantoa talirauhasissa, joka voi johtaa akneen tai satunnaisiin epäpuhtauksiin. Myös ovuloinnin ja kuukautisten välissä mieshormonien määrä kasvaa ja estrogeenitaso laskee. Joidenkin talirauhaset ovat herkempiä mieshormoneille kuin toisten.

    Sen lisäksi myös e-pillerit voivat aiheuttaa hormonaalista epätasapainoa. Stressi aiheuttaa kortisolin ja insuliinin määrän kasvuun kehossa, joka voi myös johtaa voimistuneeseen talintuotantoon ja sitä kautta epäpuhtauksiin. Kollageeni on ihon rakennuspalikka, joka auttaa ihoa pysymään kiinteänä ja joustavana. Kun iho menettää joustavuuttaan iän myötä, ihohuokoset tuntuvat suuremmilta ja niihin voi kertyä talia ja likaa helpommin.

    Keski-iän näppylät: mikä avuksi?

    Aikuisiän näppylöitä ei kannata hiplata sormin. Meidän aikuisen iholle tulee helpommin arpia, koska iho ei korjaannu yhtä nopeasti kuin nuorilla. Paras apu finneille on huolehtia hyvin ihon puhtaudesta. Jos kotikonstit eivät auta, kannattaa varata aika ihonhoidon ammattilaiselle. Kosmetologilla käyminen saattaa olla hyvin arvokasta, joten tuomme tässä esiin edullisempaa, mutta yhtä hyvää vaihtoehtoa.

    Skincity tarjoaa maksuttoman ihotestin, jossa kosmetologit arvoivat vastausten ja kuvien perusteella sinulle sopivat tuotteet ja ihonhoitorutiinin.

    TEE MAKSUTON IHOTESTI

    “Anna meidän auttaa sinua ihonhoidossa! Digitaalisen ihotestimme avulla kosmetologimme tekevät sinulle kokonaisvaltaisen ihoanalyysin ja löytävät ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet. Kosmetologimme räätälöivät tuotesuositukset sinulle henkilökohtaisesti. Valittavanasi on kaksi ihotestiä, joiden avulla voit löytää sopivan ihonhoitorutiinin, joka perustuu ihosi tarpeisiin ja ihonhoidollisiin tavoitteisiisi. Ihonhoidon perusrutiini sisältää neljä tuotetta, kun taas kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini koostuu 6-8 tuotteesta. Valitse testi riippuen haluamasi ihonhoitorutiinin pituudesta. Pyrimme aina ensisijaisesti suosittelemaan sinulle ihonhoitorutiinin yhdestä tuotesarjasta, jolloin tuotteet tukevat toisiaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

    Ihotesti on täysin ilmainen ja saat tuotesuositukset kosmetologilta kolmessa arkipäivässä. Tehdessäsi ihotestin ensimmäistä kertaa, saat suosituksen mukana henkilökohtaisen 10% alennuskoodin, joka on voimassa kuukauden.”

    Scincityn neuvontapalvelu 

    Vastaa