• You are currently viewing Miten peset ikkunat oikein? -NÄIN SE HOITUU

  Miten peset ikkunat oikein? -NÄIN SE HOITUU

  Miten peset ikkunat? Kaupallinen yhteistyö Sinituote

  Ikkunanpesu, homma mistä joko tykkää tai ei tykkää. Ikkunanpesun hoitaa talouksissa usein se jolle se on mieluisampaa puuhaa. Osalle ikkunanpesu on helpompaa ja osasta tuntuu, että ikkunoihin jää aina kauheat viivat.

  Kesä on tulossa ja ikkunanpesu on väistämättä edessä!ikkunanpesu

  Tuttu näky lapsiperheissä…

  Miten peset ikkunat?

  On muutama tärkeä vinkki, mitkä auttavat ikkunanpesun onnistumisessa.

  1. Oikeat välineet

  Ikkunanpesu ON välineurheilua. Ikkunoiden peseminen on lasten leikkiä kunnon välineillä. Välineissä ei siis kannata tinkiä. Sinituotteella löytyy tosi kätevä ikkunanpesin-kuivain varrella, missä on siis samassa pesin ja kuivain. Se oli mielestäni tosi kätevä. Käänsi vaan vartta, niin sai heti kuivattua. Varsia voi ostaa jopa 3,5 metrin pituuteen asti, sillä ylettyy jo pesemään vähän korkeammatkin ikkunat.

  ikkunanpesu

  2. Pese ikkunat puolipilvisenä päivänä

  Kirkkaassa auringonpaisteessa huomaa helposti likatahrat ja ehkä siksi ikkunanpesuhommiin tarttuu helposti aurinkoisella ilmalla. Aurinkoinen päivä ei ole kuitenkaan hyvä aika ikkunoiden pesulle. Auringon lämmön ansiosta käyttämäsi pesuaine kuivuu nopeasti, ja ikkunaan jää helposti jälkiä puhdistusaineesta. Tiesitkö, että Sinituotteella on olemassa sälekaihdin-puhdistin, millä saat pyyhkäistyä pölyt kätevästi sälekaihtimista pois. Pehmeän harjasmateriaalin kärki on rikottu, jolloin se mukailee kaihtimien muotoa erityisen tarkasti ja harjakset hakeutuvat itsestään sälekaihtimien väliin.

  ikkunanpesu

  3. Ei liikaa pesuainetta tai vettä

  ikkunoita pestessä tulee helposti lotrattua pesuaineella ja vedellä, siitä ei kuitenkaan ole mitään hyötyä, päinvastoin. Käytä vettä ja pesuainetta siis kohtuudella. (Pesuaineeksi muutama tippa astianpesuainetta, noin 3 litraan vettä.) Purista pesimestä ylimääräiset vedet pois ennen pesua. Sinisangossa on pesuaineen annostelua helpottava mitta-asteikko ja teline välineitä varten. Liiallinen pesuaineen käyttö jättää ikkunan pintaan likaa keräävän kalvon.  Nopeaan ikkunoiden siistimiseen sopii hyvin esimerkiksi Sinituoteen ikkunaliina. Mikrokuituinen ikkunaliinassa on kaksi erilaista pintaa. Kiilamaiset kuidut poistavat lika- ja rasvatahrat pelkällä vedellä. Sileä puoli kuivaa ja viimeistelee ikkunat säihkyvän kirkkaiksi.

  ikkunanpesu

  4. Kuivaa huolellisesti

  Moni saa ikkunat puhtaaksi, mutta kuivaaminen on ollut vaikeampaa. Siksi on kätevää kun kuivain oli samassa varressa kiinni ja kuivaamisen pystyi tekemään heti samaan syssyyn. Kun ikkunat on saatu puhtaaksi on tietysti tärkeää putsata myös ikkunalaudat ja ikkunankarmit. Sinituoteen pölymiekka on kätevä, sillä sen kärkeä saa taivutettua ja siten pääsee paremmin käsiksi pölyisiin paikkoihin.

  pölyt

  Voita ikkunanpesuvälineet

  Hei, saamme arpoa lukijoidemme kesken Sinituotteen ikkunanpesuvälineet. Kommentoimalla olet mukana arvonnassa. Voittaja saa ikkunanpesin-kuivaimen, ikkunaliina ja sinisangon.

  Arvonta päättyy 26.5.2021 voittajalle ilmoitetaan s-postiin voitosta joten jätä vastaukseesi myös s-posti osoitteesi.

  ikkunanpesu

  Kommentit

  1. Anne Fredin

   Välttelen ikkunanpesua viimeiseen saakka, juuri siihen saakka kun ulos mennessä elämä jota ikkunasta katson, kirkastuu kovasti ??. Toki kunnon välineet puuttuu, voisihan se motivaatio niiden avulla vaikka piristyäkin.

   1. Liisa

    En tykkää! Niin tylsää hommaa! Mutta pakkohan ne ikkunatkin on välillä pestä joten välineet kyllä kelpaisi ?

   2. Virpi

    Arvonnassa mukana! Veisin nämä äidille ?❤️

  2. Anna Niemi

   Mukana arvonnassa! Inhoan ikkunan pesua etenkin nyt kun talon vanhalla puolella ikkunoita ei saa auki ja ne pitää pestä myös ulkopuolelta ja ovat niin korkealla että tuo teleskooppivarsi olisi kätevä! (Raskaana en uskalla kiipeillä tikkaiden kanssa…) ?

   1. Merja Nurmela

    Osallistun arvontaan. Inhoan ikkunanpesua ja nykyisessä kämpässä kaiken lisäksi jättisuuret parvekelasit, n.5m. leveässä parvekkeessa, ja nekin lasit pitäs saada pestyä.

   2. Minna

    En tykkää yhtään pestä ikkunoita mutta pakkohan se on jotta ulos näkee. Hyvät välineet ovat tosiaan tärkeä asia jotta saat hyvää jälkeä.

  3. Marina

   Ikkunanpesu on ihan tylsin kotityö ja suoraan sanottuna vihaan sitä! Vaikka sattuukin olemaan todella helposti pestävät ikkunat, kaikki ikkunat saa sisälle avattu eikä tarvitse seistä millään tikkaillakaan missään vaiheessa. En ole kuitenkaan ikinä pitänyt siitä, silä kestää liian kauan pestä koko talon ikkunat. Joten mukana arvonnassa! ?

  4. Susanne

   Ikkunan pesu on inhokkini. Olen koittanut saada sen miehen työlistaan, mutta itse taidan joutua pesijäksi. Joten mukana arvonnassa, välineet tulisi tarpeeseen. ?

   1. Anne Saarinen

    Kolminkertaiset lasit eli kuusi pestävää pintaa ei edes huvita aloittamaan. Lasiverannalla 60 pintaa ja sitten ne muut ikkunat ja parvekelasit.

  5. Heidi

   Mukana arvonnassa!:) Ikkunanpesu ei ole mielipuuhaa joten on vielä tekemättä. Ehkä oikeilla välineillä löytyisi innostustakin:D

  6. Kati M.

   Ostin nämä viime kesänä ja on ollut tosi hyvät. Sain ekaa kertaa viime kesänä pestynä olkkarin kiinteät ikkunat ilman tikkaita! Kuivaamisessa on vielä harjoittelun paikka. Kiitos vinkeistä! Mulla jää nykyään aina raitoja, mutta olen ilmeisesti käyttänyt liikaa pesuainetta.

  7. Raili

   Inhoan ikkunoiden pesua. Sain yhdessä työpaikassa tehdä sitä 2 viikkoa putkeen joten kiintiö tuli täyteen joten välttelen ikkunoiden pesua omassa kodissani.

  8. Janica

   Olen pessyt ikkunat koko elämäni aikana kokonaiset kaksi kertaa! Ja jälki oli ihan kamalaa.. Tällä hetkellä kotoani ei löydy minkäänlaisia ikkunanpesu välineitä.. Ärsyttävää puuha.

   1. Teija Heinonen

    Niin hyödyllinen arvonta, itse pesen räteillä ja jo työtä aloittaessa tietää valmiiksi kuinka on niskat jumissa ja päätä särkee. Mukana ehdottomasti tässä arvonnassa?

  9. Minna Pelenius

   Kyllä, inhokkihomma.

   1. Elina Keskitalo

    Taas keväällä hinkkasin ikkunat lasinpesusuihkeella ikkunanpesuliinalla ja jää jälkiä. Eli väärät välineet!

    1. Sara

     Tulisi tarpeeseen tämä setti ???

  10. Iida

   Olisipa kiva pestä ikkunat uusilla välineillä! 🙂

  11. MarjaL

   Ikkunoiden pesu on yleensä inhokkihommaa, mutta jostain syystä tänä keväänä innostuin ja pesin ikkunat parissa päivässä ihan mielelläni. Laitoin musiikin soimaan ja ihailin ikkunoista pesun jälkeen avautuvaa kirkasta näkymää. Hyvillä välineillä ikkunanpesu sujuu paremmin ja omat välineet alkaisivat olla jo uusimisen tarpeessa.

   1. marianne idman

    Sini tuotteta ei voita mikään. Ikkuna pesin mahdottoman kätevä!

  12. TR

   Mukana, tykkään pestä ikkunoita ?

  13. Jenni

   Uudet välineet olisi niin tarpeen! Monta viikkoa suunnitellut, että pitäis pestä ?

  14. Jonna

   Mukana arvonnassa. Ikkunoidenpesu on inhokki puuhaa. Ehkä oikeilla välineillä olisi mielekkäämpää ja sujuisi paremmin.

  15. Krista

   Ikkunanpesu on niin inhokkihomma,että huh?.
   Kirkkaista ikkunoista on kyllä ihana katsella ulos,kun joku muu ne on pessyt ?.

  16. Heidi

   Ei ole ikkunanpesu lempihommaa!?Oma mies ja poikakin ovat ehdottaneet että voivat sen tehdä,poika tosin jos saa tarpeeksi hyvän palkan hommasta.?Mutta itselle se homma taitaa kuitenkin jäädä.Inspiraatiota odotellessa ja jos olisi kunnon välineet niin ehkä homma olisi kivempaa.?

  17. Taru

   Ikkunoiden pesu ei tosiaan ole mielipuuhaa… Ehkä on tosiaan ollut väärät välineet. 🙂

  18. Minna

   Mukana arvonnassa

   1. Marjut

    Tykkään ikkunan pesusta mutta en enää pysty ite pesemään ? Miehelle ja lapsille varmaan kelpais uudet välineet opetteluun ?

  19. Mirja

   Ikkunan pesu on ihan ok, jos sen saa tehdä rauhassa. Olisi kiva saada uudet välineet.

  20. Saija Nieminen

   Mukana ? ei ole inhokkihommaa mutta välineitä voisi päivittää.

  21. Sanna M.

   Mukana arvonnassa. Tykkään ikkunoiden pesusta ja oikeilla välineillä homma sujuu kuin itsestään ?

  22. Noora

   Kyllä mä tykkään pestä, se on aika rentouttavaa. Ja ottaa vähän kerrassaan, ei kaikkia tarvitse kerralla. Tulos on aina niiin toisenlainen ihankuin uuteen kotiin olisi tullut.

  23. Ida

   Itse kyllä tykkään kerran vuodessa pestä, mutta todella välineissä olisi parantamisen varaa. Näin lyhyenä ihmisenä korkeiden ikkunoiden pesu on aikaa vievää jakkaroilla kiipeillessä. Mutta parasta on nähdä kuinka ikkunat ovat sitten puhtaat.

  24. Kati

   Venytän kyllä viimeiseen asti ikkunoiden pesua ?

  25. NooraSofia

   En tykkää pestä ikkunoita! Jospa oikeilla välineillä sujuis paremmin! ?

  26. Laura

   Mukana arvonnassa ?

  27. Elina m

   Mukana jos vaikka joku tulis taas ikkunat pesemään uusilla välineillä

  28. Elina m

   Mukana jos vaikka joku tulis taas ikkunat pesemään uusilla välineillä tänäkin vuonna

  29. Kaija

   Kertaalleen pessyt ja nyt sade pieksi siitepölyt?. Josko uusilla välineillä uusintapesu sujuisi miellyttävämmin ?

  30. Pirjo Kajanus

   Minulta löytyy Sini- tuotteen varsi ja ikkunalasta- pesin, joka on jo uusimisen tarpeessa. Pesen sillä kodin ikkunat ulkoa pari kolme kertaa vuodessa. Se on kätevä, koska ulkopuolella on aina pahin lika ja joskus riittää vain ulkopuolen pesu.
   Muutoin käytän ikkunanpesuria, se on paras keksintö. Ei enää vesisankoja ja monia liinoja.

  31. Nella

   Vihaan ikkunanpesua, siksi en ole 3-vuoteen niitä pessytkään.. mutta nyt kuulosti kätevältä! Olen luvannut mennä pesemään myös 86-vuotiaan mummini ikkunat ja hei, mikäs sen mukavampi mennä pelipaikalle kunnon välineillä!

  32. Dani

   Kamalin juttu ikinä, kun ei meina tulla puhtaaksi.

   1. Essi Piepponen

    Ikkunanpesu ei todellakaan oo mun suosikkeja. Mut nyt alkaa taas ikkunat näyttää siltä että pakko kai se on. Toivottavasti onni suosii ja saa välineet kuntoon ?

  33. Maria Tynys

   Meillä ikkunat pestään kerran tai kaksi vuodessa. Olisi ihana tuo setti.

  34. Hanne

   En mitenkään erityisemmin nauti ikkunan pesusta, mutta mikäs niitä pestessä 🙂 Tuntuu, että aikaa ei vaan ole siihen koskaan sopivalla säällä ja kunnon välineet puuttuvat, tulisivat siis tarpeeseen!

   1. Teija Lehtiranta

    Mukana. Eipä ole lempi puuhaani. Toivottavasti voitan kunnon työvälineet

  35. Tuulis

   Mukana arvonnassa. Nyt täytyy tunnustaa että ikkunoiden pesu ei ole se ykkösjuttu ollut ja ikkunat ovat kyllä sen mukaiset olleetkin. Nyt aion kyllä pestä kesämökin ikkunat taas ensin, koska nekin on ollut 3 vuotta pesemättä. ?

  36. Jenni

   Uudet välineet ois tosi jees? Jos sitte ikkunoiden pesu sujuis mielekkäämmin ku ois kunnon välineet?

  37. Irma

   Mua kututtaa just se yhden varren taktiikka jossa lennossa vauhdilla vaihdan lastan kiinni. Tuo kääntöhommeli olis loisto helpotus. Ikkuna ehtii aina kuivahtaa siinä siirrossa

  38. Anna

   Ehdottomasti mukana tässä arvonnassa! Ikkunanpesuvälineet on aikansa nähneet ja päivitys olisi paikoillaan. Vielä en ole pessyt ikkunoita, kun tuo siitepöly on vielä riesana, joten odotellaan arpaonnea! ☺️

  39. Annakaroliina

   Ehdottomasti mukana tässä arvonnassa! Ikkunanpesuvälineet on aikansa nähneet ja päivitys olisi paikoillaan. Vielä en ole pessyt ikkunoita, kun tuo siitepöly on vielä riesana, joten odotellaan arpaonnea! ☺️

  40. Tuija

   Jep mukana arvonnassa, en tykkää ikkunanpesusta, vaikka olen käynyt siivouskoulun, en saa ikkunoista tahrattomia, lisäksi ne likaantuu niin pian että tuntuu turhalta niitä ollenkaan pestä. Eka sade ikkunat on ulkoa sateen jälkiä täynnä. Kärpäset asuvat ikkunanvälissä, en ymmärrä miten ne pääsevät sinne väliin. Kärpäsen raatoja keskellä ikkunaruutua, ikkunat hankala avata, 3 kerrosikkunat.

  41. Pia Silen

   Kerran ikkunoita pestessä onnistuin rikkomaan yhden ikkunan ja sen jälkeen en ikkunoita enää ole pessyt ?‍♀️ ikkunat onkin kyllä sen näköiset ?
   Ehdottomasti mukana ?

  42. Anu

   Kyllä tykkään ikkunan pesusta, se vaan tulee tehtyä liian harvoin. Isossa omakotitalossa riittää ikkunoita mitä pestä. Välineiden uudistaminen olisi ajankohtaista..

  43. Anu Barrow

   Jokavuotinen inhokkihomma. Pakko pestä ja ärsytyksen määrä jos jää rantuja?

  44. Jaana Pitkänen

   Tarvetta olisi =)

  45. Satu

   Tykkään kyllä pestä kun sen saa vain aloitettua ? Uusilla välineillä tulis varmaan pestyä usiammin ?

  46. Adelheid

   Kyllä ikkunoiden pesu vielä menettelee, mutta sälekaihtimien puhdistus, sitä inhoan ja ehkä siksi tulee viivytelty aina ikkunoiden pesun aloituksessa. ? Uudet pesuvälineet kyllä kelpaisi, joten mukana! ?‍♀️

  47. Ansku

   Pesen ikkunat kerran vuodessa. Hyvillä välineillä homma sujuu.

  48. Jonna

   Mukana arvonnassa

  49. Martsuli

   Ei se kyllä mikään suosikki työ ole, mutta joka vuosi ne on tullut pestyä syksyllä ja keväällä ja myös vaihdan verhot aina samalla.

  50. Sofia

   Mukana arvonnassa!?

  51. Kati Pitkänen

   Mukana. Talossa 31 ikkunaa/ovea, joissa kaikissa sälekaihtimet välissä/päällä. Pestäviä pintoja joka ilmansuuntaan toista sataa yhteensä. Välineurheilua minustakin. Tykkään, vaikken perheen miehiä puuhaan ole vielä saanutkaan innostumaan.

  52. Hanna

   Seitsemän lapsen perheessä ikkunoita saa pestä tosi usein, joten paremmat välineet olisivat ehdottomasti loistojuttu!

  53. Tiina

   Kesäisin pesen n.400-500 ruutua, eli tekemistä piisaa. Kokemuksesta voin kertoa, että ikkunanpesu on ihan kivaa hommaa, kun välineet on kunnolliset!
   Päivitystä kaipaisi minunkin välineet tälle kesää, joten mukana arvonnassa!

  54. Marjuli

   Ikkunanpesuhommaa on aina.

  55. Nette

   Itselläni niskavaivaa, joka tuo oman haasteensa ikkunan pesuun, kun ei voi kurotella juurikaan. Kyllä kunnon välineet olisi iso apu tässä. Miehelle kun ei haluaisi ikkunan pesua ulkoistaa, jos haluaa saada omiin standardeihin sopivaa jälkeä 😀

  56. Mervi Honkanen

   Mukana? Minä pidän ikkunoiden pesusta: kättensä jäljen näkee heti ?

  57. Milla Rajalin

   Todellakin mukana?. Kuulun myös sarjaan ”raidalliset” ikkunat. Välillä näyttää ikkunat pesun jälkeen entistä kamalammilta??

  58. Kirsi

   Mukana. Ikkunanpesu odottaa.

  59. Kreeta

   Oijoi, tää paketti ois mahtava! Ikkunanpesu on sekä mun että miehen inhokkihommaa kun joka ikkunassa on 6 pestävää pintaa ja lisäksi kaihtimet. Vielä on tältä keväältä urakka aloittamatta kun odotellaan, että tulee puiden siitepölyt kaikki alas ensin. Vielä siis noin kuukausi armonaikaa kun männyn kukinta ei ole vielä alkanut ja asumme mäntyjen keskellä. ?

  60. RiikkaElina

   Ikkunoita paljon ja siitepölykausi menossa. Hyvät välineet olisivat paikalla. Mukana arvonnassa?

  61. Viola

   Ikkunan pesu on ihan kivaa pienissä määrin. Uudesta kodista sitten löytyykin ikkunapintaa aina 5m korkeista ikkunoista lähtien. ? Kukahan ne pesee? Ehkä tuo supervarsi riittäisi?!

  62. Eeva

   Ikkunan pesu on kivaa puuhaa hyvillä välineilla ja kun saa ensin aloitettua. Mukana arvonnassa! 🙂

  63. Juho

   Ikkunanpesu tuntuu joka kevät samanlaiselta tuskaiselta pakkopullalta, mutta kunnon välineillä siihen hommaan ryhtyisi paljon suuremmalla innolla! Olen ehdottomasti mukana kilpailussa. 🙂

  64. Johanna

   Ikkunoiden pesu on kevään merkki. I love it

  65. Ilona

   Ikkunoiden pesu on ihan kivaa, aloittaminen vain nii vaikeaa…

  66. Satu

   Uusi talo ja uudet ikkunat. Olisi kiva päästä pesemään uusilla välineillä.

  67. Riitta

   Kunnolliset tarvikkeet ja vihjeet pelastavat pulasta.

  68. Riina

   Mukana arvonnassa. Tyttäreni saisi nämä, jos voitto osuu kohdalle. Hän pitää ikkunanpesusta, mutta hänellä ei vielä ole kunnon välineitä.

  69. Paula Rauman

   Mukana. Inhian ikkunanpesua, jospa kunnon välineillä homma helpottuisi.

  70. Tiina

   Ikkunoiden pesu on ihan mukavaa hommaa, kun on välineet ja fiilis kunnossa… mutta noi alakerran sälekaihtimet vie mielenterveyden. Ne ei ole ikkunan välissä ja keittiön rasvapöly ei millään meinaa lähteä

  71. Sini

   Hyvät ohjeet ja vinkit sai nyt ikkunan pesuun, nyt vielä puuttuisi hyvät välineet siihen niin pääsis pesemään vihdoin ikkunat puhtaaks ?

  72. Heli

   Tykkään pestä mutta kaikki se alkupuuhastelu vie hermot, eli tavaroiden siirtely ja varsinkin ikkunoiden avaaminen. ?

  73. Elise

   Ehkäpä kunnon välineillä ikkunanpesu olisi hauskempaa ❤️

  74. Anne

   Mukana arvonnassa. Ei kuulu tännekään lempparipuuhiin ?

  75. Hanna

   Mukana arvonnassa! ? Mul ei oo vielä mitää kunnon ikkunanpesuvälineitä niin ei oo pahemmi tullu viel pestyy ? Hyvät välineet varmaan motivois enemmän siihenki hommaa

  76. Marika kärkäinen

   Mulla jää aina raitoja kuivatessa. Uudet välineet olisi kivat ja tarpeelliset

  77. Saara Äikäs

   Lasitettu parveke on superkiva, mutta lasit on kerää kyllä kaiken katu- ja siitepölyn! Varrellinen ikkunanpesin olis kyllä kätevä niin ylttäisi ylös asti?

  78. Outi

   Mukana arvonnassa

  79. Terhi

   Pestäviä laseja ja ikkunoita riittää, hyvillä välineillä voisi käydä pesemässä myös iäkkäiden sukulaistenkin ikkunat.

  80. Mari

   Yök. Inhottavin homma kodin hoidossa ja vielä
   sälekaihtimetkin. Olen taitava lykkäämään tätä siivousta aina seuraavaan vuoteen.

  81. Anu Marjatta Sillanpää

   Ajatus korkeiden ikkunoiden pesemisestä puuskuttaa jo etukäteen. Kiva, että sinulla sujuu. Aurinkoisia päiviä!

  82. Marja

   Tuo teleskooppivarsi näyttää kätevältä! Meillä on just korkealla osa ikkunoista ja niin hankala pestä! Muuten tykkään ikkunanpesusta mutta helpompaa se olisi hyvillä tuotteilla!

  83. Mari

   Ikkunan pesu on varmasti hyvillä välineillä ilo tehdä. Työnjälki näkyy nopeasti ja koti näyttää uudelle pohtaiden ikkunoiden ansiosta

  84. Tuija Korhonen

   Siinä se menee muun siivouksen ohessa. Työssäni joudun pesemään ikkunoita ja tärkeetä on kunnon työvälineet

  85. Maarit

   Ikkunoiden pesu onnistuu kun o kunnon välineet… huonoilla menee vaan hermot huonoon kuntoon ?

  86. Suzanne

   Ikkunoiden pesun aloittaminen ja jo sen suunnittelu imee kaikki voimat. Toki kun homma on hoidettu, on palkitsevaa nähdä tulos. Hyvään tulokseen vaaditaan hyvät välineet, luonnollisesti. Palkinto olisi siis tervetullut motivaattori.. nimim. Vieläkinpesemättömät ikkunat…

  87. SuzieQ

   Ikkunoiden pesun aloittaminen ja jo sen suunnittelu imee kaikki voimat. Toki kun homma on hoidettu, on palkitsevaa nähdä tulos. Hyvään tulokseen vaaditaan hyvät välineet, luonnollisesti. Palkinto olisi siis tervetullut motivaattori.. nimim. Vieläkinpesemättömät ikkunat…

  88. Petra Rehvonen

   Inhokki homma ja kun ikkunoita on tarpeeksi niin vältellen hommaa. Kuivausrantut (ne voivat) ovat mun kompastuskivia.

  89. Tintti

   Kunnon työvälineet on onnistuneen siivouksen perusta. Meillä on mökillä isoja ikkunoita, joita on vaikea pestä kokonsa takia. Ja niissä sälkkärit tietysti ? Niiden putsaaminen ei todellakaan ole mun lempparipuuhaa, vaikka ikkunan pesusta muutoin tykkäänkin ?

  90. Miia

   Eihän se ikkunanpesu kaikista mielekkäin homma ole. Mutta menee se, kun vauhtiin pääsee.

  91. Silja Duong

   Näille tulisi käyttöä! Ikkunat melko pölyisessä kunnossa ?

  92. Jenna

   Ensimmäiset 9 ikkunaa pesty ja monta vielä jäljellä, olispa mahtavaa jatkaa uusilla välineillä!

  93. Anette

   Itse rakastan kotona pestä ikkunoita, mutta töissä se ei ehkä ole niin lempihomma. Olen ehdottomasti mukana, kun omat välineet on tasoa halvin kuivain ja ensimmäinen liina, joka käteen osuu.

  94. Mari

   Mukana! Ikkunanpesu välineet tulisivat tytärelleni joka muutti omaan kotiin. Opiskelijan budjetilla ei hommata kaikkia siivousvälineitä.

  95. Tuula Heinonen

   Ikkunan pesu on täyttä tuskaa. Varsinkin kun on osa ikkunoista laseja joissa pestäviä pintoja 6 niin siinä aika kuluu. Sinillä voisi kokeilla onnistuuko paremmin kun mitä ennen olen käyttänyt….

  96. KH

   Mukana arvonnassa! Omakotitalon remontti valmistumassa ja ikkunoita löytyy paljon pestäväksi… ?

  97. Suvi

   Viivyttelen ikkunanpesun kanssa aina viimeiseen saakka ??

  98. Kukka

   Hyvillä välineillä olisi ikkunanpesukin miellyttävää!

  99. Josefiina

   Mukana arvonnassa! Tulisi tarpeeseen?

  100. Amanda

   Kyllä ikkunanpesuineen on ihan kivaa, kun näkee työnsä jäljen. Välineitä vailla kyllä olen ? joten innolla mukana arvonnassa. Ikkunanpesut kun olisi edessä kahdessakin huushollissa ?

  101. Suvi

   Mukana arvonnassa! Kaipaiskin meiä ikkunan pesuvälineet uusimista, niin voisi sun näppärät vinkitkin ottaa testaukseen!

  102. Anne K.

   Mukana arvonnassa! Ja yhdyn samaan, että ikkunoiden kuivaamisen osalta itsekin tullut tehtyä paljon virheitä…

  103. Heljä

   Ikkunanpesu, se välttämättömyys, voi olla ihan ok puuhaa, kun varaa tarpeeksi aikaa ja on työtä helpottavat välineet, kuten teleskooppivarsi. Tällaiselle hukkapätkälle myös siivousmiekka olisi ihan huippu juttu, loppuisi jakkaralla keikkuminen. Astiapesuaine ja tippa etikkaa veteen, siitä se lika lähtee.

  104. Lootus

   Inhoan ikkunanpesua, mutta on se lopputulos aina niin palkitseva. Tältä keväältä on vielä pesemättä, jos vaikka innostuisin uusien välineiden kanssa 😉

   1. Jonna

    Onnea Lotta, voitit palkinnon. pistän sulle s-postia

  105. Arja Kauppinen

   Eipä ole ikkunanpesu lempipuuhaa, ei. Olen asunut asunnossani vajaat 5 vuotta ja ekana syksynä ikkunat on pesty, ei tosin itse vaan naapuriapua käyttäen. Nyt, jäätyäni eläkkeelle, olen pessyt ikkunoita vähän kerrallaan, mutta huomannut, että välineet voisivat olla paremmat. Ja vielä on pestävää jäljellä ?

  106. Barbro Sjöroos

   Osallistun arvontaan. Ikkunoiden pesu on vielä edessäpäin. Hyvillä välineillä ehkä innostuisin ?

  107. Katri

   Meilläkin tänä vuonna ensimmäiset rippijuhlat! Ikkunoidenpesu on edessä…

  108. Satu

   Ikkunoiden pesu on jotain aivan kamalaa puuhaa. Välttelen sitä niin paljon kun mahdollista ja sen kyllä huomaa omista ikkunoista?
   Jos olisi kunnon välineet niin homma olisi varmasti paljon mielekkäämpää ??

  109. Päivi Harsia

   Ikkunanpesu on ihnhokkihommaa ja pakkopulla.

  110. Elina

   Niin mukana arvonnassa! Inhokkihommaa tuo ikkunoiden pesu.

  111. Leena V

   Tosi hyvät vinkit! Ollaan tänään suuntaamassa mökille ja ilma on sopivan puolipilvinen – pitäisikin aloittaa ikkunanpesu-urakka siellä!

  112. Reetta

   Mukana! Ikkunanpesu on mukavaakin juuri oikeilla välineillä. 🙂

  113. Saara V

   Uudessa kodissa ikkunoilla on sen verran korkeutta, että nämä kaikki tuotteet tulisi todella hyvään käyttöön , vielä kun en ole ikkunoita pessyt… ? ? ?

  114. Tanja N

   Josko ikkunanpesu olis kivempaa oikeilla välineillä?

  115. Tanja N

   Kaksi ikkunaa olen saanut pestyä…? Siitepölysateen takia nekin pitää pestä vielä uudelleen… Löytyisikö motivaatio uusien välineiden avulla?

  116. Eeva K

   Pitkän tauon jälkeen olen taas “opetellut uudestaan” tehokasta ikkunoiden pesua (eli koittanut löytää mahdollisimman helppoja keinoja), kun muutin loppuvuodesta maan tasalle. Aiemmin 8. kerroksessa asuessa en korkeanpaikankammoisena avannut isoja ikkunoita kertaakaan. Siltä kyllä käyttivätkin ulkopuolelta…

  117. Mia

   Olen maailman surkein ikkunanpesijä, tämä setti antaisi toivoa minullekin ?

  118. Marika

   Kunnon välineet pitää olla että edes joten kuten onnistuu, ikkunanpesusuihketta tykkään käyttää pesuaineena.

  119. Alina

   Minulle tämä ikkunanpesu on aina ollut se en tykkää juttu. Nyt olenkin miettinyt, että tilaisin kotiini kotisiivouspalvelun pesemään meidän ikkunat. Tuo Sinituotteen ikkunanpesin-kuivain varrella kuulostaa tosin erinomaiselta tuotteelta.

  Vastaa