• You are currently viewing 5 + 1 syytä hankkia poreallas

    5 + 1 syytä hankkia poreallas

    Tässä meidän perheen poreallas kokemuksia!  Tässä blogissa on listattuna 5+1 syytä, miksi poreallas kannattaa hankkia, jos yhtään tekee mieli sellainen pihalle ostaa.

    jonna poikien äiti

    Poreallas kokemuksia: 5+1 syytä hankkia poreallas

    1. Poreallas ei vie niin paljon sähköä kuin kuvittelet

    Moni pelkää ulkoporealtaan hankintaa, koska epäilee sen vievän paljon sähköä. Jos olet ahkera saunoja, niin ulkoporeallas voi jopa pienentää sähkölaskujasi. Kun poreilet lämpöisessä kylvyssä joka iltaisen saunomisen sijaan, niin se tulee edullisemmaksi pitkässä juoksussa.

    Ulkoporealtaan sähkön kulutukseen voi myös itse vaikuttaa. Ulkoporealtaan mukana tuleva kansi tulee olla hyvä ja sen pitää pitää lämpö tehokkaasti sisällään, kun allas ei ole käytössä. Jotta lämpö ei karkaa, niin  tarkista, että kansi on kiristetty oikein. Pitämällä suodattimet hyvässä kunnossa, voit myös vaikuttaa siihen, että vettä ei tarvitse vaihtaa usein ja veden uudelleen lämmitykseen menevä energia vähenee.  Sähkönkulutus riippuu tietysti monesta eri asiasta, esimerkiksi altaan koosta ja lisätoiminnoista.

    2. Vesi vaihdetaan vain pari kertaa vuodessa ja ylläpito on helppoa

    Poreallas on parempi vaihtoehto kuin palju, koska se on aina käyttövalmis. Moni paljun omistaja on valitellut, että paljun lämmittäminen ja putsaaminen on rasittavaa hommaa. Alkuinnostuksen jälkeen, palju jää  usein vähiselle käytölle. Porealtaan ylläpitäminen on helppoa. Vesi vaihdetaan noin pari kertaa vuodessa. Veden puhtaana pitäminen onnistuu tasapainottelemalla PH-tablettien ja klooritablettien kanssa. Siinä apuna toimii helppo digitaalinen PH-mittari. Vedestä roskat ja muut irtoliat saa siivottua helposti allasimurilla.

    3. Poreallas rentouttaa ja helpottaa kiputiloja

    Poreallas vaikuttaa iltoihin ja nukahtamiseen. Rentouttavat iltakylvyt  voivat auttaa nukahtamaan paremmin. Unikin saattaa olla sikeämpää. Altaassa pitää vaan muistaa koko ajan juoda jotain, jotta nestetasapaino säilyy.

    4. Poreallas yhdistää perhettä

    Poreallas tuo perheelle yhden yhteisen jutun lisää. Näinä kännykkä aikoina on mahtavaa kun kenelläkään ei ole altaassa puhelimia mukana, vaan siellä ollaan vaan ja keskustellaan. Siellä on kiva istua koko perheen voimin ja jutustella monta tuntia.

    5. Lomalla aina

    Mikäli rakastat ulkomaanmatkailua etelään, niin oman porealtaan äärellä pääsee aika lähelle sitä oikeaa tunnelmaa. Kloorin ja aurinkorasvan tuoksu yhdestettynä aurinkoon, laukaisee lomafiiliksen. Altaan ympärille voi rakentaa oman keitaansa, virittää valoja ja tunnelmaa. Porealtaan ympärillä voi viettää omaa pientä lomaa vaikka joka päivä. Voit laittaa allasmusiikin voimaan ja siemailla hyvää drinkkiä.

    6. Poreallas tuo suhteeseen mukavaa lisävipinää

    Viinilasit, auringonlasku tai tähtitaivas, sekä lämpimät poreet. Kylki kyljessä oman rakkaan kanssa. Poreallas voi tuoda parisuhteeseen mukavaa lisävipinää.

    Ei muuta kuin poreallas kaupoille!

    poreallas

    Vastaa