• You are currently viewing Lapselle kirja omalla nimellä

  Lapselle kirja omalla nimellä

  Lapselle kirja omalla nimellä. Mainos: Paras Kirjani

  Joulu lähestyy ja vanhemmat miettivät taas kuumeisesti lahjoja lapsilleen ja kummilapsilleen. Lastenhuoneet pursuavat erilaista lelua ja krääsää, hyvä jos kävelemään mahtuu. Olisiko aika ostaa jotain muuta?

  Kyllä!

  Aineeton lahja on aina hyvä vaihtoehto. Ehkä jotain tekemistä yhdessä tai yhteinen kokemus. Joskus on kuitenkin kiva jättää myös joku pysyvä muisto lapselle lahjan muodossa.

  Kirja on aina järkevä lahjaidea

  Helpoin tapa lisätä ja rikastuttaa lapsen kielenkäyttöä on lisätä kirjojen lukemista. Lapselle voi lukea, tai lapsi voi lukea itse.

  Tutkimusten mukaan kirjojen lukeminen lisää toisen ihmisen näkemyksen ymmärtämistä. Lukeminen kannattaa myös yleissivistyksen, sanavaraston sekä lukutaidon vuoksi.

  Totuus on kuitenkin se, että kaikki lapset eivät yrityksistä huolimatta innostu kirjoista tai niiden kuuntelemisesta. Mutta intoa voi lisätä sillä, että lapsi seikkailee itse saduissa mukana!

  kirja omalla nimellä

  Miten olisi satukirja josta jää samalla ikuinen muisto lapselle? Tämän kirjan lapsi haluaa kuulla yhä uudelleen ja uudelleen, ja tästä kirjasta hän ei halua ikinä luopua.

  Oletko kuullut aikaisemmin kirjoista, joissa on päähenkilönä lapsi itse?

  Paras Kirjani tekee ihania ja hauskoja satukirjoja, joissa seikkailee lapsi itse. Voit luoda oman yksilöidyn kirjan lapselle Paras Kirjani verkkokaupassa muutamassa minuutissa.

  Voit valita hahmoille nimet, sekä ulkonäön. Lapsi voi olla sadussa sisaruksensa tai ystävänsä kanssa merellä, käydä metsäretkellä tärkeän aikuisen kanssa tai vaikkapa silitellä erilaisia eläimiä maatilalla. Valikoimasta löytyy myös jouluisia tarinoita pukinkonttiin.

  Erilaisia satuvaihtoehtoja on paljon! Paras Kirjani valikoimasta löytyy tänä talvena myös hauska yksilöity Joulupukin kirje lapselle.

  yksilöity kirja

  Miten yksilöity kirja tilataan?

  • Suuntaa Paras Kirjani sivuille
  • Valitse mieleisesi kirja lapselle
  • Yksilöi kirja, ja kirjoita halutessasi omat terveisesi kirjaan
  • Voit valita seikkaileeko sadussa tyttö vai poika sekä lapsen hiustenvärin ja ihonvärin. Voit valita lapsen ja muiden hahmojen nimet. Pieniä juttuja, joilla lapsesta tuntuu, että hän on itse sadussa mukana.
  • Kun satu näyttää oikealta, voit hyväksyä tilauksesi

  Käytä myös mahdollisuus ALE KOODIIN.

  Poikien Äidit seuraajat saavat -15% alennuksen Paras Kirjan yksilöityihin lastenkirjoihin koodilla POIKIENLAHJA15, Alennus on voimassa 30.11. kl 23.59 asti.

  Kirja lapsen omalla nimellä on ehdottomasti joulun paras lahjaidea!

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa