• You are currently viewing Joulun kestosuosikit ja hittilelut -leluliikkeet kertovat

  Joulun kestosuosikit ja hittilelut -leluliikkeet kertovat

  Joulu kolkuttelee pian ovella ja jokavuotinen pakettiralli on aluillaan. Mitkä mahtaa olla ne joulun kestosuosikit ja hittilelut?

  Monelle leluviidakossa suunnistaminen voi aiheuttaa jo etukäteen ahdistusta, siksipä kysyimmekin muutamilta leluliikkeiltä heidän ennustettaan tulevan joulun 2021 hittileluista.

  Kysyimme myös mitkä ovat ne lelut, jotka vuodesta toiseen pysyvät lasten kestosuosikkeina.

  Joulun suosikit ovat…

  Nostalgian ja sosiaalisen median vaikutus näkyy tämän joulun hittileluissa selvästi. Ihmiset ovat myös innostuneita hankkimaan korkean leikkiarvon lahjoja ja erityistä kysyntää onkin niillä leluilla, jotka ovat eduksi lasten eri kehitysvaiheille. Kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia joululahjoja hankkiessaan myös tavaran vastuullisuudesta ja kotimaisuudesta.

  Jouluna korostuu yhdessäolo, joten suosikkilahjoihin kuuluvat tänäkin vuonna erilaiset palapelit ja lautapelit, joiden parissa koko perhe pääsee yhdessä puuhastelemaan.

  Vanhat peliklassikot pärjäävät edelleen todella hyvin pelimarkkinoiden uusien tulokkaiden keskuudessa. Näiden lisäksi suosiossa ovat erilaiset toimintahahmot ja supersankarit.

  Yllättävää on, että monen vuoden takaiset suosikkilelut, joilla itsekin on ehkä lapsuudessaan leikkinyt, nousevat uudestaan ja uudestaan pienten leikkijöiden suosikeiksi vuosien saatossa. Muita lasten joulun kestosuosikkeja ovat myös muun muassa erilaiset radio-ohjattavat autot, autoradat ja vauvalelut.

  Pehmolelujen suosikeiksi tänä vuonna nousevat erityisesti ne kaikkein isokokoisimmat pehmolelut. Joulun hittilahjoihin kuuluvat myös eri ikäisille suunnatut interaktiiviset elektroniset lemmikit.

  Kysyntää on joka joulu myös kirjoille, erityisesti kotimaisten lasten suosikkikirjailijoiden uusimmat teokset ovat monen toivelistalla ja tulevat löytymään pukinkontista.

  Vaikka lasten mielestä kovat paketit ovat kivoimpia kuin pehmeät paketit, hankitaan niitäkin pukinkonttiin paljon. Pehmeiden pakettien kestosuosikkeina pysyttelevätkin pyjamat, aamutakit sekä pehmosukat.

  Talviurheiluvälineillekin on kysyntää; Rattikelkat, lasten sukset ja lumiliukurit löytyvät usein kuusen alta. Vahvassa nosteessa ovat myös liukulumikengät. Suurta kysyntää ennustetaan myös talvivaatteille, riippuen tietysti millaiseksi joulun ja tulevan talven säätä ennustetaan, sekä muille liikunnallisille lahjoille.

  hittilelu

  Marras-joulukuu on parasta lelumyynti aikaa

  Yli puolet koko vuoden lelumyynnistä tulee yksinomaan marras-joulukuun aikana. Lelukauppojen jokavuotinen ilmiö on, että hittilelut loppuvat ennen viimeisiä viikkoja lähellä joulua. Tämä ilmiö tulee lähes varmasti tänä jouluna kärjistymään tuotantoketjun ennätyksellisten epävarmuuksien johdosta, joten jos on jonkun tietyn lelun perässä, kannattaa kaupoille suunnata entistä aiemmin.

  Mikäli jouluruuhkaan sukeltaminen ahdistaa, paketit voi kätevästi ostaa kuusen alle leluliikkeiden verkkokaupoista.

  Vaikka lapsilleen haluaisikin tarjota kaikki maailman pelit ja vehkeet ja lahja aina lämmittääkin sen saajaa, on jouluna yhdessäolo kuitenkin se kaikkein tärkein asia.

  (Lähteet: Verkkokauppa.com, SOK, Leikkien, Casagrande, XS Lelut)

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa