• You are currently viewing Vinkit turvalliseen arkeen

    Vinkit turvalliseen arkeen

    mainos: Sector Alarm

    SUJUVUUTTA ARKEEN

    Kun lapset ovat jo ohittaneet taaperoajat ja kasvaneet kouluikäisiksi, on monessa perheessä aika muuttaa asioita.  Esimerkiksi huonejärjestelyhä ja älykotiratkaisuja, joiden avulla voi hallita ja sujuvoittaa arkea entistä enemmän.

    Kotiin ja autotallin voi asentaa savuilmaisimet ja älylukot, jotka voi yhdistetää saumattomasti osaksi Sector Alarm hälytysjärjestelmää ja kaikki hallinta onnistuu helposti sovelluksen avulla.


    Arjen ja asumisen turvallisuuden parantamiseen ja onnettomuuksien ehkäisyyn voidaan vaikuttaa monella muullakin pienemmällä asialla, kuten vaihtamalla tavalliset kynttilät led-mallisiin.

    HELPPOKÄYTTÖINEN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

    Sector Alarm hälytysjärjestelmän käyttöönotto on helppoa.

    Hälytysjärjestelmä reagoi esimerkiksi palo-, murto- ja hätähälytyksiin välittömästi ja henkilökohtaisesti 24/7 sekä Sector Alarmin hälytyskeskus hälyttää tarvittaessa apua paikalle. Palovaroittimet ovat aina päällä ja kommunikoivat keskenään.

    Jos esimerkiksi autotallissa syttyy palo, saat siitä välittömästi tiedon myös kotona ollessa tai jos olette poissa kotoa ja savuilmaisimet havaitsevat savua, välittyy tieto Sector Alarmille. Siellä päässä hälytyskeskuspäivystäjä pystyy kameratunnistimen ottamien kuvien avulla vahvistamaan kaikki hälytykset ja tarvittaessa kutsumaan tarvittavan avun paikalle.

    PIDÄ KOTIA SILMÄLLÄ MISSÄ JA MILLOIN TAHANSA PUHELIMEEN LADATTAVAN SOVELLUKSEN AVULLA

    Vastaanota ilmoituksia, sammuta älypistorasiat, tarkista lämpötilat, laita hälytin päälle ja pois, avaa ovi sekä katso live-videota yhdellä napautuksella. Jos ovessasi on myös digitaalinen Yale Doorman -älylukko , voit elää täysin avaimetonta elämää! Lapsiperheen pelastus!

    Reissuun lähtiessä tulee monesti miettineeksi että lukitsinko ulko-oven ja muistinko sammuttaa kahvinkeittimen? Sector Alarmin kanssa ei tarvitse niitäkään enää murehtia, sillä kahvinkeitin on vaihdettu itsestään pois päältä menevään malliin ja mikäli ovi unohtuu auki, saa sen helposti lukittua sovelluksen avulla.



    Niin valitettavaa kuin se onkin, on kotien tulipaloriski korkeimmillaan juuri joulunaikaan. Niinpä tämä postaus onkin hyvä lopettaa sanoihin, turvallista joulunaikaa jokaiseen kotiin. <3

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa