• You are currently viewing Vinkit turvalliseen arkeen

  Vinkit turvalliseen arkeen

  mainos: Sector Alarm Vietämme paljon aikaa kotona ja näin vuoden pimeimpänä aikana, kun kynttilät ja kausivalot on ahkerassa käytössä, tulee erityisesti mietittyä oman kodin turvallisuutta. Toki kodin ja perheen turvallisuus on asia, jolla on iso rooli arjessa vuoden ympäri, mutta pimeään vuoden aikaan tämä ajatus tietyllä tapaa korostuu.

  SUJUVUUTTA ARKEEN

  Nyt kun lapset ovat jo ohittaneet taaperoajat ja kasvaneet kouluikäisiksi, ollaan tehty kotona mm. muutoksia huonejärjestelyihin ja otettu käyttöön muutamia älykotiratkaisuja, joiden avulla voidaan hallita ja sujuvoittaa arkea entistä enemmän. Meillä on kotona ja autotallissa savuilmaisimet ja älylukot, jotka on yhdistetty saumattomasti osaksi Sector Alarm hälytysjärjestelmää ja kaikki hallinta onnistuu helposti sovelluksen avulla.  Arjen ja asumisen turvallisuuden parantamiseen ja onnettomuuksien ehkäisyyn ollaan lähes poikkeuksetta myös siirrytty tavallisista kynttilöistä led-malleihin, mutta paljon on muutakin mitä kotona voi sattua. Varsinkin sitten taas kun on aika lähteä reissuun, on yksi huolenaihe vähemmän, kun hälytysjärjestelmä huolehtii kodista 24/7.

  HELPPOKÄYTTÖINEN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

  Jo ihan tämä perus lapsiperhe arki aikatauluineen on välillä aika hektistä, niin tähän jos rinnalle ottaisi vielä monimutkaisen hälytysjärjestelmän, jonka käyttöönotto vaatisi tuntien opiskelua, niin soppa olisi valmis 😀 Sector Alarm hälytysjärjestelmän käyttöönotto puolestaan oli helppoa jopa minulle ja minähän en tunnetusti aina puhu samaa kieltä älylaitteiden kanssa. 😀

  Hälytysjärjestelmä reagoi esimerkiksi palo-, murto- ja hätähälytyksiin välittömästi ja henkilökohtaisesti 24/7 sekä Sector Alarmin hälytyskeskus hälyttää tarvittaessa apua paikalle. Palovaroittimet ovat aina päällä ja kommunikoivat keskenään. Jos esimerkiksi autotallissa syttyy palo, saamme siitä välittömästi tiedon myös kotona ollessa tai jos olemme itse poissa kotoa ja savuilmaisimet havaitsevat savua, välittyy tieto Sector Alarmille. Siellä päässä hälytyskeskuspäivystäjä pystyy kameratunnistimen ottamien kuvien avulla vahvistamaan kaikki hälytykset ja tarvittaessa kutsumaan tarvittavan avun paikalle.

  PIDÄ KOTIA SILMÄLLÄ MISSÄ JA MILLOIN TAHANSA PUHELIMEEN LADATTAVAN SOVELLUKSEN AVULLA

  Vastaanota ilmoituksia, sammuta älypistorasiat, tarkista lämpötilat, laita hälytin päälle ja pois, avaa ovi sekä katso live-videota yhdellä napautuksella. Jos ovessasi on myös digitaalinen Yale Doorman -älylukko kuten meillä, voit elää täysin avaimetonta elämää! Lapsiperheen pelastus! Niitä avaimia kun on kissojen ja koirien kanssa saanut välillä olla etsimässä vaikka ja mistä. 😀

  Reissuun lähtiessä sitä aina tulee myös miettineeksi että lukitsinko ulko-oven ja muistinko sammuttaa kahvinkeittimen? Jatkossa ei tarvitse niitäkään enää murehtia, sillä kahvinkeitin on vaihdettu itsestään pois päältä menevään malliin ja mikäli ovi unohtuu auki, saa sen helposti lukittua sovelluksen avulla.  Niin valitettavaa kuin se onkin, on kotien tulipaloriski korkeimmillaan juuri joulunaikaan. Niinpä tämä postaus onkin hyvä lopettaa sanoihin, turvallista joulunaikaa jokaiseen kotiin. <3

  Sarianna

  Vastaa