You are currently viewing Paras varainhankinta ei rasita, mutta tuottaa tulosta -Herkkutukku kokemuksia

Paras varainhankinta ei rasita, mutta tuottaa tulosta -Herkkutukku kokemuksia

Paras varainhankinta. Kaupallinen yhteistyö: Herkkutukku varainhankinta

Moni äiti ja isä on ollut mukana jos jonkinlaisessa varainhankinnassa. Osa varainhankintakeinoista on hyvin kannattamattomia, jos laskee siihen käytetyn työajan, tuhlatun rahan ja vertaa sitä hyötyyn. Osa varainkeruista taas on toimii käsittämättömän hyvin ja vaivaa ei ole juurikaan tarvitse nähdä.

Herkkutukku on yksi niistä varainhankinnoista mikä toimii!!!

Päätimme äitien kesken kokeilla Herkkutukun varainhankintaa ja tuottoa lapsen joukkueelle tuli useampi tonni. Varainkeruu oli helppo, vanhemmat myivät Herkkutukun tuotteita tosi mielellään, eikä mitään alarajoja tarvinnut asettaa.

Herkkutukun hinnat olivat kohtuulliset ja tuotevalikoimaa oli runsaasti. Jokaiselle jotain.

varainhankinta

Herkkutukku varainhankinta -kokemuksia

Herkkutukun varainhankinta oli helppo järjestää. Olimme varainhankinnassa vetäjinä ja homma oli helppoa.

Vaihtoehtona on se, että vetäjä kirjaa kaikkien tilaukset, tai että jokainen myyjä kirjaa tilauksensa itse. Helpointa on tietysti se, että myyjät kirjaavat omat myyntinsä. Näin teimme mekin.

Myynti aloitetaan kirjautumalla Omaherkkuun. 

Sinne rekisteröidytään sisään ja luodaan sopiva kampanja. Tämän jälkeen toimitetaan kampanjatunnus ja PIN-koodi myyjille. Myyjät rekisteröityvät niiden avulla myös kampanjaan ja saavat henkilökohtaiset tunnukset.

Jokaiselle myyjälle voidaan jakaa myös oma tuotekuvasto. Tuotekuvastot saapuvat postitse muutaman päivän kuluttua kampanjan aloittamisesta ryhmän vetäjän ilmoittamaan osoitteeseen. Meidän myynnissä käytettiin vain sähköistä tuotekuvastoa mikä jaettiin kaikille ostajaehdokkaille.

Tuotteiden myyntihinta on Herkkutukulla alkaen 5 €. ja jokaisesta myynnistä ryhmä saa 40 %:n tuoton. Se on noin 2-8 €/myyty tuote. Minusta ryhmän osuus on Herkkutukun varainhankinnassa tosi hyvä verrattuna moneen muuhun vastaavaan.

 

Hyviä tuotteita on helppo myydä

Osa vanhemmista lähti myyntihommiin tohinalla ja myi ihan tosi hurjan määrän tuotteita. Eniten myytiin metrilakuja ja erilaisia keksejä. Suosittelemme ehdottomasti myös lakupaloja, ne ovat super hyviä! Paras myyjä sai Herkkutukulta ylläripalkinnon.

Oli ilo myydä tuotteita mitä ei tarvinnut tuputtaa sukulaisille ja ystäville, vaan ne ovat oikeasti tosi hyviä. Esimerkiksi keksejä, pähkinöitä ja hedelmäpaloja on hyvä ostaa tarjolle jos vieraat joskus yllättää. Mikä parasta Herkkutuku on kotimainen yritys, jonka kaikki lakritsit ja makeiset ovat kotimaisia. Valikoimasta löytyy myös gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja.

Kurkkaa Herkkutukun valikoimaa

Me saatiin näitä Herkkutukun ihanuuksia tarjottavaksi myös Poikien Äitien Talmassa pidettyyn Pulkkamäkiriehaan ja äidit arvioivat siellä Herkkutukun makoisat keksit aivan huippu hyviksi.  “Ehkä parhaita ikinä maistamiani keksejä”

Herkkujen lisäksi Herkkutukun kautta voi aloittaa kampanjan myös pesuaineista tai papereista (wc- ja talouspaperi). Niillekin on varmasti joka taloudessa käyttöä.

Paras varainhankinta on sellainen, mikä ei rasita, mutta tuottaa selvästi tulosta. Herkkutukun varainhankinta täyttää täydellisesti nämä kriteerit!

varainhankinta

-Poikien Äidit toimitus-

Kommentit

  1. Emmi

    Miks en oo koskaan kuullu tästä ja tiennyt että on tarjolla mm metrilakuja??

    1. Jonna

      joo tää on tosi hyvä eikä tosiaan kaikki tiedä tästä

  2. Emma

    Eka kertaa kuulen tästä. Kiva että tullut toinenki vaihtoehto kakkutukun rinnalle ja eri valikoima. ?Metrilakut on parasta ??

Vastaa