• You are currently viewing Miehelläni on peliriippuvuus. Minä olen aivan loppu

    Miehelläni on peliriippuvuus. Minä olen aivan loppu

    Miehelläni on peliriippuvuus. Meillä on kohta mieheni kanssa 10-vuotta yhteistä taivalta takana. Peliriippuvuus paljastui oltuamme yhdessä noin reilu vuoden muutettuamme yhteen. Ei maksanu laskuja ja lainasi minulta rahaa toistuvasti.
    Nyt hänen isänsä kuoltua yllättäen vuosia sitten riippuvuus räjähti käsiin. Ei vissiin osannut pukea tuskaansa sanoiksi vaan sortui vieläkin alemmaksi.

    Perintäkirje paljasti ongelmat

    Koko vyyhti paljastui minulle pari vuotta sitten kun löysin postilaatikosta perintäkirjeen. Mieheni myönsi minulle kaiken ja olikin ottanut vippejä 10 000 edestä ja pelannut kaiken. Itse koitin maksella pieniä summia omista säästöistäni ensin, kunnes minun oli pakko ottaa tuo koko pelaamiseen mennyt summa lainaa.
    Tehtiin yhdessä miehelle pelikiellot ja veikkaukselle estot. Maksaa nyt itse lainaa pois joka kuukausi.
    Noh, piti olla estot, mut mies päättänyt kokeilla virolaista lainan myöntäjää ja saikin, melkein toisen 10 000.
    Nyt minä maksanut omat säästöni pois, maksamalla hänen ulosotto velkansa, kun ei kyennyt tietenkään sitä itse hoitamaan. Minun säästöni nyt menneet näihin.

    Yhteinen perhe sitoo, mutta mitä tehdä?

    Meillä kolme yhteistä lasta, teen hulluna töitä että saan taloutemme pidettyä kasassa.
    Olen aivan loppu, kaikki rahani menee elämiseen ja puoliso auttaa minkä kykenee veloiltansa.
    Vaan, kun tämä ihminen pelaa edelleen “pienellä summalla omaksi iloksi”. Luotto aivan täysin nolla koko ihmiseen taloudellisesti.
    Mitä enää voin tehdä? Miehelläni on peliriippuvuus, enkä tiedä miten häntä voin enää auttaa? Miten voin auttaa miestäni ja meidän perhettämme pärjäämään?
    Onko muita jotka ovat käyneet läpi samoja asioita ja erityisesti kiinnostaa tarinat joissa asiaan on saatu helpotusta!
    Mikäli sinulla tai läheiselläsi on peliriippuvuutta, niin pyydä apua

    Kommentit

    1. Henna

      Hei! Minuun voi ottaa yhteyttä. Olen peliriippuvaisen puoliso. Olemme selvinneet. Voin antaa yhteystiedot. Voin yrittää auttaa.

      1. Aila

        Miten olet selvinnyt, puolisko seinälle ja edunvalvontaan vai miten. Pelaajat han eivät yleensä puhu ongelmastaan vaan se lakaistaan maton alle. Sitten velat räjjahtää käsiin..

    2. Henna

      Hei! Mieheni on peliriippuvainen. Olemme selvinneet. Voin antaa yhteystiedot ja yrittää auttaa.

    3. Lotta

      Hei, täällä sama. Ainoa ero että minä en ottanut lainaa maksaakseni 50k velkoja pois vaan anoppini. Nyt mies vihdoin velkasaneerauksessa ja terapiassa sekä kriisikeskuksella että työterveyden kautta psykiatrisella sairaanhoitajalla. Meillä auttoi ulkopuolinen varainhoitaja eniten.

    Vastaa