• You are currently viewing Äidit paljastavat yksinäisyyden syyt

  Äidit paljastavat yksinäisyyden syyt

  Äidit kertovat yksinäisyyden syyt. Kaupallinen yhteistyö Flamingo SPA, Dermosil ja TamSilk

  Järjestimme tällä viikolla yksinäisyyttä kokeville äideille illanvieton Flamingo SPA:ssa. Suuri kiitos meidän yhteistyökumppaneille Äitien illan sponsoroinnista. Kiitos Flamingo SPA, Dermosil ja Tamsilk. Ilman teitä tämä ilta näille äideille ei olisi ollut mahdollinen.

  Haimme huhtikuussa Poikien Äidit yhteisön äitejä tähän tempaukseen mukaan. Yhden ilmoituksen jälkeen saimme jo lähes sata hakemusta, joten enempää ilmoituksia emme voineet edes julkaista. Kymmenkunta yksinäistä äitiä valittiin järjestämäämme iltaan tutustumaan toisiinsa ja rentoutumaan yhdessä.

  Ihanaa oli!

  Miksi olen yksinäinen?

  Illan jälkeen halusimme vielä tiedustella äideiltä, että mitä on tapahtunut tai miksi he kokevat yksinäisyyttä?

  Äidit kertoivat, että erityisesti arjen kiireet ovat lisänneet yksinäisyyttä. Uusia kaverisuhteita on todella vaikea saada aikuisena aikaiseksi ja vanhat ovat saattaneet haalistua erilaisten elämäntilanteiden vuoksi.

  Usein maantieteellinen sijainti on myös syynä yksinäisyydelle. Moni on muuttanut kauaksi ystävistään ja uudella asuinkunnalla ystävyyssuhteita ei ole päässyt syntymään. “Oikeita tyyppejä ei vaan ole tullut vastaan

  Joidenkin äitien ystävät ovat todella kiireisiä, eikä yhteistä aikaa tunnu löytyvän millään. Monesta äidistä tuntuukin, että ystävyys on välillä todella yksipuolista. Harmikseen osa äideistä ei saa koskaan kutsuja tuttujensa illanviettoihin ja se tietysti tuntuu tosi pahalta.

  Kurjinta on kuulla, että osa äideistä pelkää jo nykyisin ystävystymistä. Ikävien jätetyksi tulemisen kokemusten jälkeen on tuntunut turvallisemmalta olla vain yksin.

  Eilen ei kuitenkaan kukaan näistä upeista äideistä ollut yksin, vaan yhdessä!!!

  Mitä kuului iltaan?

  Ensin aloitimme illan Flamingo SPAn Palmuhuoneessa, jonne meille oli tuotu kuohuvaa ja ihania herkkuja tarjolle. Ilmasto oli trooppinen ja äidit iloisella tuulella.

  Herkuttelun jälkeen esittelimme illan mahdollistavat yhteistyökumppanit, joiden rahallinen panostus ja tuki mahdollisti tämän mahtavan illan näille yksinäisille äideille.

  Flamingo Spa

  Tam-Silk

  Tam-Silk on kotimainen vaatteita valmistava yritys. He lähettivät äideille iltaan kivan videotervehdyksen, sekä merinovillasilkkisen tuubihuivin jokaiselle kotiin vietäväksi. Äidit huokailivat ihastuksesta avatessaan pakettejaan.

  Tam-Silkin unelma on säilyttää valmistava vaateteollisuus Suomessa! Unelma, että jokaisella suomalaisella on mahdollisuus pukeutua aikaa kestävään vaatteeseen, joka on valmistettu miellyttävistä materiaaleista, joka tuntuu hyvältä ja kestää aikaa.

  Uutuusmallisto ”Tam-Silk by Paola Suhonen” lanseerataan 9.5.! Mallisto on kuin maalaus suomalaisesta kesästä – päättymättömät kesäyöt, heleys ja helteisyys. Kepeä, kontrastinen ja näyttävä, kuin kesän kukkameri kauneimmillaan.

  Alekoodi Poikien Äidit yhteisölle: Koodilla POIKIENÄIDIT -10% ensimmäisestä tilauksesta 31.5. saakka.

  Tamsilk

  Dermosil

  Dermosil lähetti yksinäisille äideille huikean ison paketin Dermosilin herkullisen näköisiä Sunny Apricot -tuotteita. Tuotteet pääsivätkin illassa heti testiin.

  Dermosilin tuotteet sopivat koko perheelle, myös herkkäihoisille perheenjäsenille. Tuotteiden tilaus tapahtuu verkkokaupasta ja valikoimaa on hurjasti. Dermosil on perheyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi, Ruotsi ja Viro.

  Dermosil tarjoaa Poikien Äidit yhteisölle alekoodin: koko toukokuun ajan voit tilata www.dermosil.fi verkkokaupasta tuotteita ilman toimituskuluja. Hyödynnä kassalla koodi: DERMO22

  Flamingo SPA

  Äidit nauttivat illastaan Flamingo SPAn tunnelmallisissa tiloissa Vantaalla. Ilta alkoi Palmuhuoneessa, missä pääsimme etelänloman tunnelmiin. Tilaa voi vuokrata kokouksiin tai vaikka polttareihin käyttöön.

  Tilasta pääsi kätevästi suoraan pulahtamaan Flamingo SPA altaisiin, missä äitien ilta jatkui mahtavien herkkujen ja kuohuvien nauttimisen jälkeen.

  Flamingo SPAssa on lämmintä, sekä kylmää allasta, erilaisia saunoja ja baari. SPA on aikuiseen makuun ja se sopii täydellisesti romanttiseen ajanviettoon tai esimerkiksi ystävien kanssa illanviettoon. Ilma SPAssa on ihanan lämmin.

  Äidit ryhmäytyivät hyvin keskenään ja kylpylän puolella oltiinkin jo kuin vanhat ystävät konsanaan.

  Todella onnistunut ihana ilta kaiken kaikkiaan! KIITOS!

  Flamingo Spa haluaa myös tarjota kaikille mahdollisuuden lähteä polskimaan tai rentoutumaan etuhinnoin. Koodilla: POIÄI25 saa Flamingo Span verkkokaupasta kaikki kertalippu tuotteet -25% 30.6.2022 asti. Alennuskoodi oikeuttaa niin lippuihin Vesipuistoon kuin Aikuisten kylpylään.

  FlamingoSPA

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa