• You are currently viewing Edullisia lomanviettotapoja lapsiperheille

    Edullisia lomanviettotapoja lapsiperheille

    Oletko miettinyt kuumeisesti edullisia lomanviettotapoja lasten kanssa? Keräsimme tähän artikkeliin vinkkejä lapsiperheille siitä mitä kaikkea edullista voi lasten kanssa touhuta lomalla.

    lomalla lasten kanssa

    Edullisia lomanviettotapoja lapsiperheille

    Telttaretki, vaikka omalla pihalla

    Telttailu omalla pihalla tai parvekkeella ei maksa mitään, mutta on pienemmistä lapsista varmasti jännää. Miksi ei telttailla ihan metsässäkin!

    Frisbeegolf

    Frisbeegolfin pelaaminen on ilmaista, toki itse frisbeet pitää jostain hankkia, mutta niitä voi saada myös lainaksi.

    Rantaretki

    Rannoille ei maksa mennä ja jos on hyvä sää niin siellä saa vierähtämään vaikka koko päivän. Talvella hiihtämään tai luistelemaan järvenjäälle ja kesällä uimaan tai veneilemään. Mitä jos suuntaatte jonnekin sellaiselle rannalle missä ette ole ennen käyneet?

    Piknikki

    Piknikkiin saa lisää jännitystä lapsille kun ostaa pommaccia kuohuvaksi tai kastatte kotona mansikoita suklaaseen ja otatte niitä mukaan. Omat kivat eväsboksit voivat myös olla kivoja piknik juttuja. Pakatkaa mukaan Aku Ankkoja tai muuta kiinnostavaa luettavaa.

    Kotieläinpiha

    Ympäri Suomen löytyy ilmaisia kotieläinpihoja joissa pääsee ihastelemaan pupuja tai lampaita. Niiden yhteydessä saattaa olla myös kahviloita tai laavuja missä voi retkeillä ja paistaa vaikka makkaraa.

    Eläimiä

    Hankkikaa kotiin lintuallas, jonka peseytyviä lintuja on kiva seurailla. Voitte myös lähteä syöttämään yhdessä sorsia tai ostaa kotiin hyönteishotellin.  Eläimistä on paljon iloa erityisesti perheen pienimmille.

    Oma kioski

    Lapset varmasti innostuvat jos perustatte yhdessä kesäkiskan. Siinä voi myydä keksejä ja mehua ohikulkeville. Kiskaan voi tehdä mainoskylttejä ja hinnastoa ja kehittää myytäviä tuotteita. Siinä vierähtää mukavasti useampi päivä.

    Keksitkö sinä lisää edullisia lomanviettotapoja lapsiperheille? Kerro alle.

    -Poikien Äidit toimitus-

    Kommentit

    1. Merja Koski

      Meillä oli aikoinaan 80-luvulla kuljetusliike. Lapset pääsivät joskus lomillaan iskän kanssa rekan mukaan reissulle. Tytär, nyt 45 v, ja poika, 41 v, muistelivat parhaimpina elämyksinään poikkeamista vakiobaariin, josta ostivat höyrymakkaraa ja markan irtokarkkipussit. Karkit olivat just heidän silmien korkeudella, kun oikein varpustivat. Ollaan kyllä tehty mm. etelän reissujakin, mutta em. muistot ovat niitä rakkaimpia.

      1. Jonna

        Kaikki erityinen varmasti jää mieleen parhaiten 🙂

    Vastaa