• All inclusive hotelli perheen kanssa -hitti vai huti?

  Poikien Äidit toimitus päätti testata all inclusive hotellin. Sopiiko se lomanviettopaikaksi lasten kanssa?

  Testissä oli rannalla sijaitsevan neljän tähden all inclusive hotellin. Mukana matkassa oli kolme perhettä: neljä aikuista ja kahdeksan lasta.

  all inclusive Kreeta

  Plussat ja miinukset all inclusive hotellista

  Plussat

  + Isojen lasten kanssa all inclusive toimii hienosti. Ei tarvitse koko ajan olla kaivamassa taskuja jäätelö-, limppari- tai hamppari rahaa varten. Isot pojat mennä viilettivät itsenäisesti ympäri aluetta.

  + Vaikka varausta tehdessä all inclusive paketti vähän kirpaisee, niin lopulta rahaa säästää. Kaikki välipalat, aamupala, lounaat ja päivälliset, sekä drinkit ja kuohuvat olisivat taatusti maksaneet paljon enemmän ostettuna paikan päältä kuin tässä all inclusive paketissa.

  + Loman rentoutta lisäsi se, ettei rahasta tarvinnut enää lomalla murehtia yhtään.

  + Jos lomakohteesta löytyy uusia kavereita, niin myös kavereiden kanssa yhdessä liikkuminen on helppoa kun jokainen lapsi saa hakea välipaloja ja ruokaa samoista baareista ja ravintoloista yhdessä.

  Miinukset

  – Hotellialueen ulkopuolella ei tule koettua paikallista ruokakulttuuria niin hyvin.

  -Vaikka hotellissa olikin todella hyvä ruoka ja kauniit ravintolat, niin jäimme kaipaamaan rauhallisempaa ruokailuhetkeä. All inclusive ravintolat ovat usein hälyisiä ja isoja.

  -Juomat tarjoiltiin allasbaareilla muovimukeista. Erittäin epäekologista.

  -Yhteiset illalliset vähän hajosivat, kun loppulomasta nuoriso menikin itsekseen illalliselle ja sellaista yhteistä ruokailua oli koko ajan haastavampi järjestää.

  -Tässä all inclusive hotellissa ei ollut yhtään ravintolaa missä olisi pöytiintarjoilu, sitä jäimme vähän kaipaamaan. Buffat ovat kivoja, mutta joskus olisi kiva myös syödä rauhallisemmin.

  Kenelle suosittelisimme all inclusive hotellia?

  Tämän loman perusteella suosittelisimme all inclusive hotellia ehdottomasti perheille joilla on jo isompia lapsia.

  Pienempien lasten kanssa all inclusive hotelli on haastavampi. Buffetruokailu näytti vähintäänkin ahdistavalta niiden perheiden kohdalla joilla oli vielä pieniä lapsia. Lisäksi allasbaarien drinkit ja välipalat olivat ehkä vähän kömpelö lisä jos lapsi ei voinut niitä vielä itsenäisesti hakea.

  Pariskunnille sekä ystäville emme tämän tyyppistä all inclusive hotellia suosittelisi. Silloin kun on matkassa aikuisessa seurassa niin on mahtavaa päästä kiertelemään ja kokemaan monenlaisia ravintoloita ja baareja ympäri kohdetta.

  All inclusive hotelleja on varmasti hyvin erilaisia, mutta esimerkiksi tässä hotellissa lapsiperheiden häly oli korvia huumaavaa. Jäimme kaipaamaan hiljaisia hetkiä kun kuuntelimme sitä pikkulapsiperheiden metakkaa ravintoloissa ja altailla koko viikon.

  Mitä kannattaa selvittää?

  Asiat mitkä aion selvittää ennen kun valitsen hotellin ovat hotellialueen koko sekä ruuan laatu. Molemmista varmasti löytyy paljon tietoa ihmisten palautteista esim bookkingista. 

  Meillä oli hyvä tuuri. Hotellimme ruoka oli todella hyvää ja siellä oli joka päivä vaihtuva teema illallisella.

  Hotellialue vaikutti aluksi sekavalta ja jotenkin siltä, että se on liian levällään. Alueella oli osa baareista all inclusive asiakkaille ja osa ei. Ajattelin tämän olevan hankalaa, mutta itseasiassa se osoittautuikin lopulta hyväksi asiaksi. Kun alue ei ollut liian suljettu, niin siellä viihtyi paljon paremmin koko viikon. Meidän hotellin alue oli todella iso, siellä oli kolme rantaa ja 5 uima-allasaluetta, sekä vesipuisto. Ravintoloita oli meille all inclusive asiakkaille kolme, sekä snackbaareja kaksi ja juomabaareja kolme. Muita kaikille avoimia ravintoloita alueella oli useampia.

  Suuri suositus all inclusive hotelleille, erityisesti uimataitoisten isompien lasten kanssa.

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa