• Näin suojaat trampoliinin talvella

  Näin suojaat trampoliinin: Kaupallinen yhteistyö ACON

  Syksy on jo pitkällä ja talvi tekee tuloaan. Monessa perheessä on nyt se hetki kun päätetään milloin pihan trampoliinit kerätään pois talveksi, vai jätetäänkö se vain paikalleen.

  Pitääkö trampoliini purkaa talveksi?

  Nyrkkisäntö on, että laadukkaan trampoliinin voi jättää talveksi paikalleen ja sen käyttöikää ja kestävyyttä voi lisätä kätevällä sääsuojalla.

  Esimerkiksi ACON Air -trampoliinipaketit ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Trampoliinin runko sekä jouset ovat galvanoitu ruostumisen ehkäisemiseksi. Pehmuste ja matto ovat UV-suojatut ja kestävät siten auringon, veden sekä pakkasen.

  Jos trampoliinipaketin jättää ulos talveksi, on tärkeää putsata mahdolliset lumet matolta sekä turvaverkolta. ACON suosittelee putsaamaan lumet harjalla, sillä lumilapio voi vaurioittaa trampoliinin materiaaleja. Jos lunta kertyy matolle yli 10cm, aiheutuu jousiin ja mattoon ylimääräistä venymistä, joka johtaa löystymiseen. Painava lumi voi myös vaurioittaa turvaverkkoa.

  Trampoliinpaketin voi myös halutessaan purkaa talveksi kokonaan tai osittain. Jos trampoliinipaketin purkaa osittain, suosittelee ACON varastoimaan turvaverkon, reunapehmusteen sekä maton ja jouset. Purkaminen sekä sääsuojan käyttö lisäävät entisestään trampoliinin käyttöikää.

  talvi ja trampoiliini

  Miten sääsuoja toimii?

  ACONilta löytyy eri kokoisille trampoliineille sopivia sääsuojia. Sääsuojalla voi suojata trampoliinin mattoa ympäri vuoden (auringonpaahteelta, sateelta, lehdiltä sekä irtoroskilta.)

  Helposti asennettava suoja on tehty nopeasti kuivuvasta materiaalista, joten esimerkiksi sateen jälkeen trampoliini on heti käyttövalmis uudelleen.

  UV-suojatusta polyamidista valmistettu suojapeite asetetaan paikalleen kätevillä ruostumattomalla teräksellä valmistetuilla koukuilla. Suojan saa asennettua ja poistettua trampoliinilta nopeasti.

  Tutustu ACONin sääsuojiin

  trampoliinisuoja

  Vastaa