• Mielenterveyshäiriöihin muuta kuin lääkkeitä

  Haluaisin avata keskustelua mielenterveyshäiriöstä ja lääkkeistä. Mitä jos mielenterveyshäiriöihin määrätään liian hätäisesti lääkkeitä?

  Tässä kaikessa ärsyttää tämä trendi-ilmiö, kun totuus onse, että monen vaivan takana tämä juurisyy piilee! Varsinkin näiden mielenterveys diagnoosien!

  Suomi on aivan takapajula tämän asian kanssa! Mielestäni TK viitearvot ovat aivan pielessä ja moni luottaa niihin kun lääkäri toteaa, että arvot ovat viitteissä kun totuudessa ne eivät kerro TAVOITEARVOISTA mitään!

  Lisätäkseni kuinka moni tietää, että herkkä crp arvo täytyy ottaa ferritiiniä mitattaessa, koska tulos hyvinkin helposti vääristyy ylöspäin!

  mielenterveyshäiriöt ja lääkkeet

  Kuinka paljon turhia lääkkeitä käytetään?

  Ja se rautasuihke se ei vaan toimi sillä totuus on, että se rauta imeytyy suolistosta jos hyvin käy ja ferritiinin nousutahti on todella hidasta puuhaa!

  Entäs sitten ne tärkeät vitamiini c/d/folaatti/b12, kupari/sinkki, hiivat, helicot ja bakteerit.. niistä puhumattakaan! Sekä kaiken tämän mukana jokaisen tiedossa olevan, mutta niin huomaamattoman seikan kuin ruokavalion yhteyttä tähän kaikkeen!

  Tätä ei nyt kokemukseni tiedä, neuvolassa kukaan, ei se täti, eikä lääkäri, ei 3 minua ainakin tkssa hoitanutta lääkäriä, eikä se neuvolapsygoloki tai tkn terapeutti!

  Olen kohta vuoden sairastanut ‘määrittämätöntä ahdistuneisuushäiriötä’  ja monia psyyke/unilääkkeitä käyttänyt ilman tulosta sekä rauhoittavia, jotta pystyn olemaan toimintakykyinen.

  Tällä hetkellä odotan tietoa, pääsenkö julkisella rauta infuusioon vai menenkö yksityiselle!’

  P.s Raudanpuutteiset äidit saavat Raudanpuutteisia lapsia… Ja kehä on valmis!

  Onko sinulla jotain sydämelläsi ja haluat jakaa sen muillekin? Kirjoita ajatuksesi ylös ja lähetä ne meille jonna@poikienaidit.fi, sarianna@poikienaidit.fi tai erika@poikienaidit.fi niin julkaisemme kirjoituksesi nimettömänä. Vastuu kirjoituksen sisällöstä on aina kirjoittajan oma.

  Vastaa