You are currently viewing Missisipissä hoitajat pelottelivat taaperoita päiväkodissa

Missisipissä hoitajat pelottelivat taaperoita päiväkodissa

Yhdysvaltain Missisipissä hoitajat pelottelivat taaperoita päiväkodissa ja kuvasivat pelottelua nauhalle. Videon eteenpäin vuotanut hoitaja väittää kuvanneensa videon, jotta saisi vanhemmille tilanteesta todisteita. Video levisi myös sosiaaliseen mediaan ympäri maailman.

Video on hyvin ahdistavaa katsottavaa. Naispuolinen hoitaja kävelee siinä Scream-naamari päässään pitkin päiväkodin tiloja huutaen pelottavasti pienille taaperoille aivan heidän naamansa edessä. Lapset itkevät hädissään ja yrittivät piiloutua pelottavalta hahmolta. Videolla osa lapsista pakenee juosten, mutta heidät napataan kiinni.

Vain tuhmia lapsia peloteltiin

Videolla kuuluu kuinka yksi hoitajista ohjeistaa naamari päässä olevaa hoitajaa pelottelemaan vain tuhmia lapsia. Naamari päässä oleva hoitaja huutaa lapsille lähietäisyydeltä ja vaatii lapsia olemaan jatkossa kiltisti.

Kuvan ulkopuolella olevat hoitajat nauravat ääneen.

Video on todella ahdistava ja sen katsomista ei voi suositella herkille.

Videon voit nähdä esimerkiksi Dailymail -uutissivustolta.

hoitajat pelottelivat
Kuvakaappaus videolta

Lasten pelottelua oli tapahtunut ennenkin

Videon kuvaaja kertoo, että videolla nähty tilanne ei ollut ensimmäinen kyseisessä päiväkodissa, lasten pelottelua oli tapahtunut ennenkin. Kuvaajan mukaan juuri siksi hän päätti nyt kuvata tilanteen, jotta sitä ei enää jatkossa tapahtuisi.

Video ja siinä tapahtuvat asiat ovat arvatenkin aiheuttaneet suurta raivoa sosiaalisessa mediassa.

Päiväkoti on paikka, minne vanhemmat uskovat lapsensa turvallisiin käsiin. On kamala ajatus, että pieniä taaperoita on vanhempien selän takana peloteltu ja kiusattu.

Asia on viety eteenpäin ja se on nyt viranomaisten selvitettävänä.

Lähde Dailymail 

-Poikien Äidit toimitus-

Vastaa