• Rintapumppu josta tuli osa arkea

  Yhteistyö Lola Lykke kanssa

  Rintapumppu: kapistus joka todella tullut tututksi! Olen siis pumpannut koko Juliuksen vauva-ajan. Imetys ei lähtenyt missään kohtaa toimimaan, ja kaikkea yritettiin. Pari ensimmäistä päivää rinnallaolo sujui jotenkuten, lopulta se tyssäsi monien onnettomien sattumusten vuoksi. Päädyin pumppaamaan maitoa, ja vieläkin Julius saa pumpattuna minun maitoa korvikkeen ohella. Jo esikoisen ajoilta meillä oli vanha rintapumppu, mutta nyt halusin hieman tehokkaamman, koska käyttöäkin on paljon enemmän. Lisäksi johtojen kanssa pumpatessa säätäminen (+lisäksi komboon taapero ja vauva ja kaikki solmussa) ei tuntunut mieleiseltä, joten johdoton rintapumppu oli se, mitä haettiin.

  Rintapumppu

  Helposti omaa maitoa pienelle

  Koska vauva-aika on muutenkin haastavaa sekä uuden opettelua, on perusasioiden kuten ruokkimisen oltava mahdollisimman helppoa. Koska imetys ei onnistunut siirryimme pulloon, ja koska omaa maitoa ei tullut tarpeeksi saa vauva myös korviketta. En halunnut, että pumppaus tulee olemaan liian aikaa vievää tai haastavaa vaan halusin, että sen on tapahduttava mahdollisimman mutkattomasti sekä aikaa on jäätävä myös lasten kanssa touhuamiseen.

  Lola Lykke rintapumppu on todellakin hyvä ja tehokas! Ei johtoa, vaan pumppu ladataan USB-kaapelilla. Akku kestää, ei tarvitse joka pumppauksen jälkeen ladata. Lisäksi sitä on todella helppoa sekä yksinkertaista käyttää. Näillä valvotuilla öillä olisi hermo mennyt liian monimutkaisten uusien asioiden opetteluun. Suoraan rintapumppuun pääset tästä linkistä.

  Pumpussa on kosketusnäyttö, josta pystyy helposti säätämään tehoa. Lola Lyken rintapumpussa on käytössä stimulointitila sekä lypsytila, jotta pumppaaminen jäljittelee mahdollisimman hyvin vauvan imua. Lisäksi se on hiljainen käyttää, esimerkiksi aiempi vanha sähköinen rintapumppu piti niin kovaa ääntä, että ei paljon tv:tä kuullut pumpatessa.

  Lisäksi laitteen näytöstä näkee kuinka kauan aikaa pumppauksessa on kulunut. Ja koska pumppu on kevyt, pystyn kulkemaan maitoa pumpatessa esikoisen perässä, tai voin viihdyttää vauvaa leikkimatolla ja hänen kanssaan höpötellä.

  Pumppauksen ohessa onnistuu myös äidin oma aamupala, sekä samalla vauvalle pullon kautta aamumaidot. Tehokas ajankäyttö on lapsiarjessa se ykkösjuttu.

  Oma maito ja imetys olisi parasta, mutta…

  Omalle pääkopalle oli hankalaa hyväksyä, ettei toista lasta imetetäkään kuten esikoista. Lisäksi ne kaikki terveyshyödyt, sekä kaikki hyödyt mitä vauva ja äiti saa kun vauva on ihokontaktissa rinnalla… Oli se hankalaa ja haikeaa hyväksyä. Varsinkin kun joka ikisestä tuutista sitä toitotetaan.

  Rintapumppu

  Mutta on tässä hyvätkin puolet, nyt pystyy isä ihan erilailla osallistumaan ja hoitamaan esimerkiksi yösyöttöjä, sekä vieraille voi antaa kyläillessä vauvan sekä pullon. Sekä kaikki pienet maidon rippeetkin mitä vauva saa minulta, on nekin plussaa. Siksi olen itsestäni ylpeä, että olen nyt 4,5 kuukautta jaksanut pumpata! Katsotaan viikko kerrallaan, kuinka kauan tätä jatkamme. Koska onhan se fakta, että pumppaaminen vie kaksinverroin aikaa. Vauva syötetään erikseen ja sitten itseltä pumppaillaan maitoa. Tämäkin on osasyy, miksi en jokaista maitoa pumppaa (tai en lähtenyt yrittämäänkään).

  Lola Lyken rintapumpulla pystyt pumppaamaan maidon suoraan pusseihin, ja antamaan myös pussista suoraan maidon vauvalle. Tässä säästyy aikaa, sekä se on todella kätevää. Pakastaminen sekä maidon säilytys on myös todella näppärää näillä pusseilla, ei tarvitse olla erikseen tuttipulloja säilytystä varten.

  Lola Lyken pumppu on ollut todella hyvä ja toimiva pumppu meillä. Ei siis ihme, että sitä monet kovasti suosittelevatkin. Lisäksi se on näppärä ottaa reissuille mukaan, kuten esimerkiksi ensi kuussa ensimmäiselle koko perheen ulkomaanmatkalle. Se tuleekin olemaan mielenkiintoinen reissu se.

  Ja psst! Koodilla POIKIENAIDIT15 saat -15% Lola Lyken verkkokaupasta. Kannattaa hyödyntää mikäli tarve itselle, tai muistaa äitiä/tulevaa äitiä vaikka joululahjalla.❤️

  Mulla oli raskausaikana käytössä Lola Lykeltä myös raskausajan tukivyö, pääset täältä lukemaan mun kokemukseni!

  Lola Lykke on pohjoismainen äideille suunnattu terveys- ja hyvinvointibrändi, jonka tuotteet on suunniteltu ja kehitetty Suomessa. Heiltä löytyy laaja valikoima äitien äideille suunnittelemia palkittuja tuotteita, joille kaikille on myönnetty ’Design from Finland’ -logo tunnustuksena erinomaisesta suomalaisesta muotoilusta.

  Vastaa