• Tehokasta rasvanpolttoa jouluherkkujen jälkeen

    Tuliko loppuvuodesta herkuteltua vähän liikaakin ja nyt olisi syytä ottaa itseään niskasta kiinni? Haluatko polttaa ylimääräistä rasvaa mahdollisimman tehokkaasti, kiinnostaako testata tehokasta rasvanpolttoa?

    Rasvanpoltto ei ole aina helppoa, varsinkin jos elämäntavat ovat olleet jo pitkään huonot ja rasvaa on kertynyt joka puolelle vartaloa. Voit onnistua laihduttamaan pelkän ruokavalion avulla, mutta vartalosi ei ole silloin välttämättä kiinteä. Kiinteän ja lihaksia sopivassa suhteessa olevan vartalon saa vain liikkumalla oikein, pelkkä laihduttaminen ei riitä.

    Nyt on loistava aika alkaa liikkumaan ja ottaa mukaan tehokas treeniohjelma rasvanpolttoon.

    laihdutus

    Lihaskuntoa ja hikiliikuntaa sen olla pitää

    Tarvitset liikuntaa, jotta saavutat tasapainoisen ja vahvan kehon. Älä laihduta vain liikunnalla tai vain ruokavaliota muuttamalla, ota sen sijaan monipuolinen ote laihdutukseen.

    Tehokas treeniohjelma sisältää terveellisen ruokavalion lisäksi sopivassa määrin aerobista sekä lihaskuntotreeniä. Lihas polttaa rasvaa, joten jos et ole aiemmin käynyt salilla, on nyt korkea aika tutustua kuntosalien ihmeelliseen maailmaan.

    Muista syödä säännöllisesti ja juoda tarpeeksi. Osa ajattelee, että jos ei syö, paino tippuu, tarvitset kuitenkin polttoainetta keholle jotta jaksat liikkua ja jotta rasva palaa. Muista syödä hyviä rasvoja, hiilareita ja proteiinia riittävästi.

    Hyvä kuntosaliohjelma tukee laihtumistasi. Ota ohjelmaan mukaan salin lisäksi matalasykkeinen pidempikestoinen aerobinen liikunta. Esimerkiksi sisäpyöräily, juoksu, pyöräily, sauvakävely, hiihto, maila- ja pallopelit.

    Lepoa ei tule unohtaa. Kehitys tapahtuu levossa. Nuku hyvät yöunet, lepää myös päivällä, muista mielen lepo yhtälailla.

    Tehokasta rasvanpolttoa helposti

    Tee kuntosalilla joka viikko noin kaksi monipuolista koko kehoa harjoittavaa treeniä tai vaihtoehtoisesti HIIT-treeni.

    Hyviä liikkeitä kuntosalilla ovat muunmuassa kyykyt, maastavedot, rinnalleveto, rintaprässi, hauiskäännöt, pystypunnerrus, penkkipunnerrus ja lantionnostot. Kehoa voi vahvistaa esimerkiksi monipu0lisella lankutuksella.

    Ei hätää vaikka et pääsisi kuntosalille, lihaskuntoa voi vahvistaa myös kotikonstein. Hanki kotiin esimerkiksi kahvakuula ja tee sillä tehokasta lihaskuntotreeniä. Muista kuitenkin hankkia painavampi kuulaa kun treenisi kehittyy.

    Tee liikkeitä aina kolme sarjaa ja yhdellä kerralla noin 8-12 toistoa. Muista lisätä painoja maltillisesti.

    Muista kokonaisuus

    Lihaskunnon, aerobisen treenin, kehonhuollon ja ruokavalion lisäksi muista rentous. Stressaantunut keho ei toimi toivotulla tavalla. Ota rennosti, nauti uudesta elämäntavastastasi ja keventyvästä kehostasi.

    Älä soimaa itseäsi jos treeni jää joskus välistä tai viikonloppuna syöt kohtuudella herkkuja. Aina voit seuraavana päivänä taas petrata.

    Kokonaisuus ratkaisee! Sinä olet puikoissa tässä tarinassa!

    Kommentit

    1. Rebekka

      Olisin kuvitellut, että poikien äidit on alusta, jossa ei törmää rasvanpolttovinkkeihin. Ainakin toivoin niin.

      1. Jonna

        Hei, vastailen tänne toimituksen puolesta 🙂 Meillä on täällä erilaisia naiseuteen, vanhemmuuteen, poikiin, lapsiin, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita. Yritämme monipuolisesti tuottaa sisältöä äideille ja ihan kaikki aiheet eivät tietenkään kolahda jokaiselle. Toivottavasti muut aiheet ovat olleet sinulle kiinnostavampia. 🙂

    Vastaa