• Trampoliinijumppa -joko olet kokeillut?

  Trampoliinijumppa! Kaupallinen yhteistyö Acon 

  Ollaankos siellä jo innokkaasti aloitettu vuoden 2023 treenit? Mä ainakin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja lisätä treenaamisen määrää tänä vuonna. Viime vuosi oli aika laiskaa menoa.

  Mulla on ollut hurjasti erilaisia niska- ja selkäkipuja ja koska liike on lääke, niin olen varma, että lisäämällä liikuntaa saan omasta olostani paljon paremman.

  Sain Aconilta testiin jo vuosi sitten Fitness trampoliinin, mitä olenkin käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti siitä asti. Itseasiassa se on mielestäni niin loistava, että ostin toisenkin sellaisen lahjaksi.

  Acon

  Uutta virtaa fitnes trampan käyttöön

  Oon pomppinut tolla mun trampalla aikaisemmin lähinnä omaan tahtiin esimerkiksi tv:tä katsellessa. Välillä lenkkareilla ja välillä ilman.

  Nyt vuoden 2023 kunniaksi otin kuitenkin käyttöön Jump & Jacked on-demand videokirjaston, jonka avulla sain treeniini rutkasti lisätehoa. Tolla trampalla voi tehdä aika paljon muutakin kuin mitä mä luulin. Tuli heti hommasta mielenkiintoisempaa.

  Otin nyt tavaksi pomppia välillä työpäivän välissä joku kiva treeni. Suihkun jälkeen sit takas työkoneelle.

  ACONin fitness-trampoliini

  Jos oot ikinä miettinyt fitness trampoliinin hankintaa niin nyt se kannattaa.

  Kun ostaaAcon FIT –trampoliinin kahvatangolla, saa kuukauden ilmaisen pääsyn Jump & Jacked on-demand videokirjastoon. Palvelusta löytyy ohjattuja trampoliini- kuin voimaharjoituksia kaiken tasoisille kuntoilijoille. Käyttäjä saa kuukauden ajan rajoittamattoman pääsyn harjoituksiin, jonka lisäksi palveluun lisätään joka viikko uusia harjoituksia, jotka sopivat kaikille kuntotasoon katsomatta missä ja milloin tahansa.

  fitness trampoliini

  ACON FIT-trampoliini on tosi hyvä fitness tramppa koska se kestää kovaa kulutusta ja bungee-jousien avulla saa laadukkaat ja hiljaiset pomput. Kahvatangon voi irroittaa ja kiinnittää mielensä mukaan.

  Treenirutiineihin hauskaa vaihtelua, suosittelen kokeilemaan. Minitrampoliinilla harjoittelu aktivoi tehokkaasti koko kehoa ja kohottaa kuntoa. Tasapainokin saa treeniä, mikä on näin keski-ikäisenä ja aika tärkeää. Trampoliiniharjoittelussa on etuna myös se, että se on kevyt nivelille. Ei tuu paikat kipeäksi.

  Kivoja pomppuja!

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by 💙Jonna-Emilia 💙 (@poikienaiti)

  Vastaa