• Trampoliinijumppa -joko olet kokeillut?

    Trampoliinijumppa! Kaupallinen yhteistyö Acon 

    Aconin Fitness trampoliini äitien testissä.

    Acon

    Uutta virtaa fitnes trampan käyttöön

    Nyt vuoden 2023 kunniaksi kokeilimme Jump & Jacked on-demand videokirjastoa, jonka avulla sain treeniini rutkasti lisätehoa. Trampalla voi tehdä aika paljon muutakin kuin mitä voisi kuvitella.

    ACONin fitness-trampoliini ja trampoliinijumppa

    Jos olet ikinä miettinyt fitness trampoliinin hankintaa niin nyt se kannattaa.

    Kun ostaaAcon FIT –trampoliinin kahvatangolla, saa kuukauden ilmaisen pääsyn Jump & Jacked on-demand videokirjastoon. Palvelusta löytyy ohjattuja trampoliini- kuin voimaharjoituksia kaiken tasoisille kuntoilijoille. Käyttäjä saa kuukauden ajan rajoittamattoman pääsyn harjoituksiin, jonka lisäksi palveluun lisätään joka viikko uusia harjoituksia, jotka sopivat kaikille kuntotasoon katsomatta missä ja milloin tahansa.

    fitness trampoliini

    ACON FIT-trampoliini on tosi hyvä fitness tramppa koska se kestää kovaa kulutusta ja bungee-jousien avulla saa laadukkaat ja hiljaiset pomput. Kahvatangon voi irroittaa ja kiinnittää mielensä mukaan.

    Treenirutiineihin hauskaa vaihtelua, suosittelen kokeilemaan. Minitrampoliinilla harjoittelu aktivoi tehokkaasti koko kehoa ja kohottaa kuntoa. Tasapainokin saa treeniä, mikä on näin keski-ikäisenä ja aika tärkeää. Trampoliiniharjoittelussa on etuna myös se, että se on kevyt nivelille. Ei tuu paikat kipeäksi.

    Kivoja pomppuja!

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa