• Uimakoulu missä oppii, on kivaa ja on lämmintä vettä! Flamingo Spa

  Uimakoulu. Kaupallinen yhteistyö: Flamingo Spa

  Emme ole varmasti ainoa perhe joilla on ollut haasteita saada lapsi oppimaan uimaan.

  Meillä pojista pienin (Ollie) on ollut aina hyvin arka veden kanssa (täysin erilainen kuin kolme isoveljeään, joista jokainen oppi uimaan 5-6 vuotiaina). Ollie ei osannut uida vielä kouluun mennessään, eikä uskaltanut siinä vaiheessa edes päätään kastaa veteen.

  Kun rohkeaus pikkuhiljaa kasvoi, alkoi korona ja uimahallit mennivät kiinni. Se tapahtui tosi tylsään vaiheeseen, sillä se venytti pojan uimataidon oppimista vuosilla. Jatkuvat uimahallien sulut tekivät sen, että uimataito ei päässyt kehittymään ja lapsi oli uimataidoton näihin päiviin asti. (Hän on nyt kolmannella)

  Uimahallien kylmä vesi haittasi harjoittelua

  Kun uimahallit vihdoin aukesivat niin ongelmia löytyi lisää. Arkuus ei ollut suinkaan ainoa asia mikä hidasti oppimista, vaan myös jatkuva uimahallissa paleleminen. Koulun uimakoulut ja oman perheen kanssa vietetyt uimahallihetket eivät edistäneet pojan uimataitoa, koska poika paleli uimahallissa ihan koko ajan. Eihän se tietenkään kivaa ollut.

  Pakko myöntää, että palelen uimahalleissa itsekin, saatikka tuollainen pieni hoikka poika. Huulet sinisenä hän tärisi altaan reunalla kun olisi pitänyt alkaa harjoittelemaan. Uintireissut meni pelkäksi saunassa istumiseksi.

  Sitten löysin Vantaan Flamingon Span tarjoaman uimakoulun ja alkoi tapahtua…

  Flamingo uimakoulu

  uimakoulu Flamingo

  Flamingo Span uimakoulu oli paras uimakoulu ikinä

  Olin nähnyt, että Flamingo Spa  järjestää uimakouluja, mutta yllätyin positiivisesti kun tajusin, että hinnat olivat oikein kohtuulliset ja hintoihin sisältyy uimakoululaisen mahdollisuus käydä ilmaiseksi Flamingo Span Vesipuistossa myös silloin kun ei ole uimakoulua. Meidän perhe kun tykkää käydä Flamingo Spassa uimassa, niin tämä yhden lapsen ilmainen mahdollisuus ilmaiseen uintiin oli tuntuva alennus meille.

  sisältävät tosiaan uimakoululaisen mahdollisuuden käydä ilmaiseksi Flamingo Span Vesipuistossa myös silloin kun ei ole uimakoulua.”

  Aikuisiakaan ei ole unohdettu. Kun näyttää vastaanotossa sähköpostiin saamansa tilausvahvistuksen, saa sitä vastaan rannekkeen, johon on luotu uimakoulun kestoa vastaava kuuden kerran sisäänpääsy Flamingo Spa Vesipuistoon ja aikuisten kylpylään. Voin sanoa, että Flamingon Spa puoli on ihan super ihana, siellä kannattaa viettää se aika kun lapsi on uimakoulussa!

  Kun kerroin Ollielle, että nyt olisi mahdollisuus mennä uimakouluun Flamingo Spahan, niin poika oli yhtä hymyä. “Jes siellä on lämmin” -hän huudahti heti.

  Ja niinhän siinä sitten kävi, että Ollie oppi heti uimaan ja hyvin oppikin! Kiitos Flamingo Span uimakoulun ja loistavien opettajien!

  flamingo uimakoulu

  paras uimakoulu

  Miten uimakoulu käytännössä toimi?

  Uimakoulun voi varata esimerkiksi netistä, Flamingon Span sivuilta. Hinnat uimakoululle pyörivät satasen molemmin puolin (89€-119€) ja sisältävät tosiaan uimakoululaisen mahdollisuuden käydä ilmaiseksi Flamingon vesipuistossa myös silloin kun ei ole uimakoulua.

  Vanhemmat saattavat lapset altaalle missä uimaopettajat ottavat lapset vastaan.

  Uimakoulun sijainti on loistava, sen sijaan, että olisin istunut jossain uimalan katsomossa hikoilemassa pystyin nauttimaan ajastani maksutta Flamingo Span tai vesipuiston puolella lapsen uimakoulun ajan ja sen jälkeen saatoimme jäädä yhdessä vielä uimaan. Aika kätevää.

  Maaliskuussa 2023 on alkamassa taas uudet kurssit, joten jos teillä on uimakoulupaikka lapselle vielä hakusissa, niin tälle vaihtoehdolle iso suositus! Meille ainakin tämä oli huippu ratkaisu, vaikka matkaa uimakouluun tulikin 27 kilometriä suuntaansa.

  TÄÄLLÄ LISÄÄ FLAMINGO SPAN UIMAKOULUISTA

  Vastaa