• Metrilakumyynnin MM-kilpailut -varainhankinta aivan uudelle tasolle!

    Varainhankinta, Kaupallinen yhteistyö Herkkutukku Varainhankinta

    Yksikään äiti tai isä ei ole varmasti voinut pidemmän päälle välttyä lapsensa joukkueen, seuran tai luokan järjestämistä varainhankinnoista, ainakaan ikuisesti. Varainhankinta tulee eteen väistämättäkin jossain vaiheessa vanhemmuutta.

    Koska ne myyntihommat on joka tapauksessa edessä, niin miksi ei tehdä sitä tyylillä?!

    Jos lähdette tekemään NYT varainhankintaa, niin voitte samalla osallistua Metrilakumyynnin MM-kisoihin. Tämä on mahtava tilaisuus kerätä entistä enemmän rahaa ryhmällenne sillä kilpailussa jaetaan jopa 10 000€ edestä rahapalkintoja.

    Metrilakumyynniin MM-kisat

     

    Mistä idea lähti?

    Idea kilpailuun kehitettiin alkusyksystä 2022. Vaikeat koronavuodet olivat takana ja Herkkutukku Varainhankinta halusi tuoda ihmisille jotain positiivista, hauskaa sekä ryhmähenkeä nostattavaa tekemistä muuten niin negatiivisten uutisten keskelle. “Metrilakut huokuvat iloa, värikkyyttä ja positiivisuutta, joten mikä olisi parempi tuote pieneen kisailuun?” -iloitsee  Herkkutukku Varainhankinnan markkinointivastaava Sari Hemmilä.

    Monella seuralla, joukkueella, koululuokalla varainhankinta koostuu monesta osa-alueesta ja eri ihmiset ovat hyviä erilaisissa asioissa. Yksi tykkää kioskimyynnin järjestämisestä, toinen turnauksen tai tapahtuman järjestämisestä. Kolmas voi olla hyvä myymään. Tämä kilpailu on juuri heille!

    “Vastaanotto on ollut todella positiivinen. Olemme saaneet paljon kiitosta kilpailun järjestämisestä. Vastaavaa ei ole järjestetty tietääksemme missään muualla maailmassa.” -summaa Hemmilä.

    Tällä hetkellä myyntikilpailua johtaa Ylöjärven Ilveksen P2014 joukkue. Joukkue on ollut ahkera ja myynyt 10.400 kpl yksittäisiä metrilakuja. Toisena kilpailussa tällä hetkellä FC Kirkkonummi T0809. Kolmatta sijaa pitää Ajax Sarkkiranta P13-joukkue Kempeleestä. Kilpailu päättyy vasta toukokuun lopussa, joten kuka tahansa uusikin osallistuja voi vielä voittaa.

    Kilpailun tilannetta voi seurata Herkkutukun sivuilta.

    Metrilakumyynniin MM-kisat

     

    Mitä kisassa voi voittaa?

    Myyntikilpailussa voittajat palkitaan rahapalkinolla (3. parasta) ja tietysti Metrilakumyynnin maailmanmestarin tittelillä. Herkkutukku Varainhankinta haluaa palkita mahdollisimman monta osallistujaa. Sijat 4.–10. palkitaan herkkupalkinnoilla.

    Kilpailussa on myös kaksi muuta sarjaa, paras markkinointivideo ja paras markkinointikuva. Molemmille voittajille on luvassa 1000 €.

    Palkinnot jaetaan 31.5.2023 jälkeen kun tulokset on vahvistettu.

    “Kisat järjestetään ehdottamasti joskus vielä uudelleenkin” -paljastaa Hemmilä.

    Miten voin osallistua?

    “Varainhankintaa voi tehdä ihan normaaliin tapaan ennakkomyyntinä. Tuotteita ei tarvitse maksaa etukäteen. Tarkemmat ohjeet löytyvät kilpailun sivulta“.  -Ohjeistaa Hemmilä. Varainhankinnasta saa 40-50%:n tuoton ryhmälle ja osallistumalla kilpailuun mahdollisuuden voittaa upeita rahapalkintoja sekä tuotepalkintoja.

    Osallistumisaika Metrilakumyynnin MM-kisoihin on toukokuun loppuun asti 2023. Kilpailussa myydään aitoja ja alkuperäisiä Porvoon Lakritsin metrilakuja joita on todella helppoa saada myytyä.

    Kilpailu on avoin kaikille koululuokille, urheiluseuroille ja -joukkueille sekä yhdistyksille. Kokoa siis oma myyntiporukka ja ilmoittaudu mukaan hauskaan myyntikilpailuun. Kun olette ilmoittautuneet, niin saatte sähköpostiin kisainfon.

    herkkutukku varainhankinta

    Miten kilpailu toimii?

    Myyntikilpailussa myydään metrilakuja ja eniten toukokuun loppuun menessä myynyt ryhmä on voittaja.

    Markkinointikisassa markkinoidaan Metrilakumyynnin MM-kisoja somekanavissa. Eniten tykkäyksiä saanut mainoskuva voittaa mainoskuva kilpailun ja eniten tykkäyksiä saanut video videokilpailun.

    Kurkkaa kilpailuun osallistuneita hästägien takaa:  #metrilakumyynninmmkisat #herkkutukku

    Vastaa