• Ylimääräistä reissurahaa hankkimassa? -tässä 5 vinkkiä

    Reissurahaa hankkimassa. Kaupallinen yhteistyö: Helsingin pantti

    Vinkit ylimääräisen rahan keräämiseen.

    poikien äiti blogi

    Miten saada vähän ylimääräistä reissurahaa?

    1. Kerää pulloja

    Pulloja keräämällä saa yllättävän paljon pientä rahaa kasaan, varsinkin pitkällä aikavälillä. Erityisen kätevää on kerätä pulloja jossain sellaisessa paikassa missä on paljon ihmisiä juhlimassa, kuten jotkut avoimet puistokonsertit. Samalla tekee aika hyvän ekoteon.

    2. Myy osaamistasi

    Kaikilla ihmisillä ei ole kädentaitoja, mutta myydä voi hyvin monenlaista työtä. Voit pestä tuttujen ikkunoita, tai autoja. Voit neuloa villasukkia tai lapasia. Voit käydä ulkoiluttamassa koiria tai kolata lumia. Voit leipoa mokkapaloja tai kakkuja toisten juhliin pientä korvausta vastaan. Vain taivas rajana.

    3. Järjestä katukirppis

    Erityisesti nyt kun ilmat lämpenevät on katukirppis kiva tapa tienata vähän rahaa ja päästä samalla eroon ylimäärisistä tavaroista kotona. Voit myydä katukirppiksellä esimerkiksi kirjoja, leluja ja muita sellaisia tavaroita mitä on helppo asetella esille pihalle. Kannattaa valita poutainen päivä ja miettiä myytävät tavarat sen mukaan, että ne eivät lähde lentoon tuulella. Ilmoita katukirppiksestä kaupunkisi omaan sosiaaliseenmedian ryhmään ja lähikauppojen ilmoitustauluille.

    4. Myy nettikirppiksissä isompaa irtaimistoa

    Isompaa tavaraa voikin sitten myydä esimerkiksi nettikirppiksillä. Tämän tyyppinen myynti voi olla aika rasittavaa ja perinteinen kirppis voi toimia silloin paremmin.

    5. Panttaa arvokkaimpia esineitäsi, esim merkkilaukkuja, koruja tai muuta vastaavaa

    Panttaamista kannattaa myös kokeilla. Käy esimerkiksi Helsingin Pantissa. Panttaus oli nopea ja vaivaton juttu. Muutamissa minuuteissa tuote on arvioitu ja sopimus tehty. Rahat saa heti tilille ja lisää saan jos tuote myydään huutokaupassa voitolla. .

    Pantiksi kelpaa lähestulkoot mitä vain. Ihmiset tuovat paljon merkkilaukkuja ja koruja pantattavaksi, näin esillä myös esimerkiksi sähkökitaran ja muita erikoisempia esineitä. Maksuton laina-arvion voi teettää myös panttilainaamon sivuilla, jolloin ei tarvitse lähteä liikkeeseen asti hakemaan siitä.

     

    helsingin pantti

    Ei muuta kuin rahaa säästämään.

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa