• Yksinhuoltajat -nuo arjen sankarit

  Yksinhuoltajat nuo arjen sankarit! Yhden vanhemman perheitä on Suomessa kaikista lapsiperheistä noin 24%, joista äiti–lapsi-perheitä on noin 20%. Yksinhuoltajan arki voi olla raskasta ja yksinäistä. Elinkustannusten nousu on ajanut monet yksinhuoltajat myös tiukkaan taloudelliseen tilanteeseen.

  Me halusimme piristää yksinhuoltajia yhdessä RAX ravintoloiden sekä BowlCircuksen kanssa ja järjestimme yksinhuoltajille lapsineen kivan illan keilailun ja herkuttelun parissa. Tällaista tempausta oli meiltä toivottu useasti, joten johan se oli aika järjestää.

  yksinhuoltajapäivä

  Keilailua ja herkuttelua

  Teimme ilmoituksen tapahtumasta somekanaviimme, sekä suljettuun Yksinhuoltaja äidit ryhmään facebookkiin. Saimme paljon ilmoittautuneita joista arvoimme mukaan lähtevät perheet. Olisi ollut ihana tarjota tämä ilmainen mahdollisuus kaikille halukkaille, mutta paikkoja oli rajoitetusti.

  Kokoonnuimme Flamingon viihdekeskuksen alakerrassa sijaitsevaan BowlCircuksen edessä ja siirryimme sieltä yhdessä keilaamaan. Tarjolle saimme virkistävää limua ja meno oli vähintäänkin vauhdikasta.

  Hohtokeilaus on hauska tapa viettää aikaa isommankin kaveriporukan tai työyhteisön kanssa. BowlCircusessa on myös biljardipöytiä, sekä saunatilat vuokrattavaksi.

  bowlcircus

  Keilailun jälkeen nälkä kurni jo vatsassa ja siirryimme yhdessä syömään RAX ravintolan pizzabuffettiin Flamingon viihdekeskukseen. Pizzavalikoima oli runsas ja tarjolla oli myös raikas salaattibuffet. Lapset tykkäsivät erityisesti uutuudesta Cookie Dough keksipizzasta.

  Kun olimme syöneet mahat täyteen, niin lapset saivat vielä suoritettavakseen suunnittelemamme viihdekeskus -suunnistuksen. Siinä piti käydä selvittämässä vastauksia erilaisiin kysymyksiin ympäri Flamingon viihdekeskusta.

  Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille perheille.

  RAX flamingo

  RAX

  Yksinhuoltaja. Olethan mukana poikien yksinhuoltaja äideille tarkoitetussa keskusteluryhmässämme facebookissa? 

  Vastaa