• Löydä helposti lomamajoitus -myös suurperheelle

    Lomamajoitus suurperheelle:  Kaupallinen yhteistyö Interhome 

    Moni perheellinen on matkustanut aikaisemmin lähinnä pakettimatkoilla. Mutta matkan rakentaminen itse on paljon monipuolisempaa ja yllättävän helppoa.

    Rakentamalla loman itse saat lentoja ja junia välillä tosi edullisesti ja majoituksia niin ikään voi löytää tosi huokeaan hintaan. Majoitusten suhteen valikoima on myös paljon suurempi.

    loma-asunto perheelle

    Lahjaksi matka

    Nykyään on alettu yhä enemmän suosimaan elämyksiä lahjana materian sijaan. Yksi niistä elämyksistä voi olla esimerkiksi matka. Matkan kustannuksetkin voi saada melko matalaksi kun hieman kilpailuttaa majoituksia ja miettii millä matkustaa.

    Lomamajoitus suurperheelle: Interhome

    Oletteko jo kokeilleet lomakoteja esimerkiksi Interhomen kautta? Interhomella on hyviä aikaisen varaajan (Early Bird) -alennuksia, joista voi löytää yllättävänkin edullisia lomavaihtoehtoja. Vaikka isollekin perheelle.

    interhome

    Interhome auttaa löytämään unelmalomasi

    Interhomen kautta on helppoa löytää omalle reissuseuralleen majoitus monesta eri maasta.

    Suomessa Interhome on palvellut asiakkaita jo yli 25 vuotta ja majoituksen varaaminen Interhomen kautta on vaivatonta sekä turvallista. Jokainen loma-asunto on tarkastettu ennen asiakkaan saapumista.

    Lomahuoneistossa lomailu on yksityisempää kuin hotelleissa. Se onkin yksi syy miksi majoituksen varaaminen Interhomelta on minun ja monen muunkin makuun. Kannattaa tutustua!

    Interhome rantalomat

    Interhome kaupunkilomat 

    Interhome perheen kanssa

    Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa