• You are currently viewing Säästä sinäkin kätevästi -määräaikastalletus

  Säästä sinäkin kätevästi -määräaikastalletus

  Säästä kätevästi! Kaupallinen yhteistyö: Saldo Bank

  Monella perheellä on nyt taloudellisesti tiukkaa. Silti elämästä olisi ihana myös nauttia ja pyrkimys säästää on ajankohtainen monelle. Tavallisella tilillä säästöjen makuuttaminen ei ole kannattavaa, sijoitusmaailma on monelle todella vieras. Mikä siis toimisi tavalliselle perheelliselle, joka pystyy hieman pistämään sivuun rahaa?

  Määräaikastalletus

  Saldo Bankin määräaikaistalletus kaikille, joilla on joku asia mihin säästätte, esimerkiksi auto, matka tai vaikkapa uudet kalusteet. Tai jos tarvitset yksinkertaisesti vain lisäaikaa siihen, että pohdit mihin säästöt käyttäisit.

  Määräaikaistalletus on kiinteäkorkoinen ja määräaikainen.

  Aina kun teet talletuksen, niin samalla sovit talletussumman, kiinteän muuttumatomman koron sekä määräajan, jonka aikana tilillä olevaa talletusta ei voi nostaa ulos. (Jos jostain syystä nostaisit rahat takaisin jo aikaisemmin, korkoa ei makseta talletuksesta ollenkaan.)

  Tämä on helppo ja turvallinen tapa säästää rahaa lyhyellä tähtäimellä.

  Saldo Bankin hakemus on nopea ja täysin sähköinen, eli se täytetään suoraan verkkosivuilla. Hakemuksen voi tehdä, vaikka ei olisikaan ennestään Saldon asiakas. Täällä lisää.

  Miksi määräaikastalletus Saldolla kannattaa?

  • Tavallista korkeampi korko

  Määräaikaistalletuksen korko on aina käyttötilin korkoa suurempi. Saldo maksaa talletuksesta markkinoiden korkeimpia korkoja. Korko voi olla jopa 4%.

  • Nopea rekisteröinti

  Sähköisen rekisteröinnin ansiosta voit luoda määräaikastalletuksen tilin nopeaasti vuorokauden ympäri. Talletuksen rekisteröinti vie aikaa vain 5min.

  • Vakuutettu

  Suomen Rahoitusvakausvirasto hoitaa talletussuojakorvausten maksamisen. Vakuutuksen kokonaissumma kaikille talletuksille on yhteensä enintään 100 000 €, riippumatta talletusten lukumäärästä. Vaikka olisi useita talletuksia Saldo Bankissa, vakuutussumma ei ylitä takuujärjestelmän määräämää 100 000 euroa.

  • Joustava

  Voit siirtää rahaa Saldo Bankin määräaikaistalletustilille mistä tahansa pankista. Eikä tarvitse olla ennestään Saldo Bankin asiakas.

  Mihin sä säästät?

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa