• Säästä sinäkin kätevästi -määräaikastalletus

  Säästä kätevästi! Kaupallinen yhteistyö: Saldo Bank

  Mähän oon pienestä asti ollut maailman taitavin säästämään rahaa. Oon jopa lapsena, opiskelijana ja työttömänä pystynyt säästämään rahaa.

  Kerrotaan nyt heti alkuun, että mähän en siis ole ollenkaan sellainen “pahan päivän varalle” säästäjä, vaan säästän aina johonkin tiettyyn asiaan. Pääosin se tietty juttu on aina mun kohdalla ollut matka!

  Yhtään matkaa en ole koskaan velaksi ostanut, mutta säästänyt olen niihin taitavasti.

  Mä vaan rakastan matkustamista niin paljon, että pystyin nuorena syömään vaikka pelkkää makaroonia kuukausi tolkulla, jotta pääsin matkalle!

  säästä kätevästi

  säästää matkaan
  Matkustaminen on vaan parasta!

  Mistä tingin?

  Nykyään en voi enää tinkiä ruuasta, koska mulla on lapsia joiden pitää syödä hyvin. Mutta voin tinkiä tosi paljon kaikesta muusta.

  Voin olla ostamatta vaatteita itselleni, voin olla käymättä kampaajalla ja kasvohidoissa, voin olla käyttämättä tekoripsiä, tekokynsiä (en kyllä käyttäisi näitä muutenkaan), voin olla harrastamatta maksullisia harrastuksia, voin olla käymättä ulkona lounailla tai kahvilla, voin olla juhlimatta ja voin olla sisustamatta kotia.

  Teen sen kaiken oikein mielelläni, jos palkintona on matka!

  Määräaikaistalletus sopii mulle

  Mun säästämistyyliin sopii hyvin Saldo Bankin määräaikaistalletus. Tätä voin suositella kaikille muillekin, joilla on joku asia mihin säästätte, esimerkiksi auto, matka tai vaikkapa uudet kalusteet. Tai jos tarvitset yksinkertaisesti vain lisäaikaa siihen, että pohdit mihin säästöt käyttäisit.

  Määräaikaistalletus on kiinteäkorkoinen ja määräaikainen.

  Aina kun teen talletuksen, niin samalla sovitaan talletussumma, kiinteä muuttumaton korko sekä määräaika, jonka aikana tilillä olevaa talletusta ei voi nostaa ulos. (Jos jostain syystä nostaisin rahat takaisin jo aikaisemmin, korkoa ei makseta talletuksesta ollenkaan.)

  Tää on mulle helppo ja turvallinen tapa säästää rahaa lyhyellä tähtäimellä. Mulla ei oo aikaa tai jaksamista perehtyä erilaisiin sijoituksiin ja sitten taas tavallisella tilillä rahojen makuuttaminen ei oo kannattavaa, koska rahan arvo voi siellä pahimmillaan laskea, etenkin kun inflaatio on korkea.

  Saldo Bankin hakemus on nopea ja täysin sähköinen, eli se täytetään suoraan verkkosivuilla. Hakemuksen voi tehdä, vaikka ei olisikaan ennestään Saldon asiakas. Täällä lisää.

  Miksi määräaikastalletus Saldolla kannattaa?

  • Tavallista korkeampi korko

  Määräaikaistalletuksen korko on aina käyttötilin korkoa suurempi. Saldo maksaa talletuksesta markkinoiden korkeimpia korkoja. Korko voi olla jopa 4%.

  • Nopea rekisteröinti

  Sähköisen rekisteröinnin ansiosta voit luoda määräaikastalletuksen tilin nopeaasti vuorokauden ympäri. Talletuksen rekisteröinti vie aikaa vain 5min.

  • Vakuutettu

  Suomen Rahoitusvakausvirasto hoitaa talletussuojakorvausten maksamisen. Vakuutuksen kokonaissumma kaikille talletuksille on yhteensä enintään 100 000 €, riippumatta talletusten lukumäärästä. Vaikka olisi useita talletuksia Saldo Bankissa, vakuutussumma ei ylitä takuujärjestelmän määräämää 100 000 euroa.

  • Joustava

  Voit siirtää rahaa Saldo Bankin määräaikaistalletustilille mistä tahansa pankista. Eikä tarvitse olla ennestään Saldo Bankin asiakas.

  Tunisia 2002
  Tunisia 2002
  Espanja 2003

  Monta ikimuistosta asiaa olisi jäänyt kokematta ilman matkustamista.

  Nyt mulla on menossa säästäminen maaliskuun reissuun! Pääsen ekaa kertaa ikinä New Yorkkiin. En malta odottaa!!!

  Mihin sä säästät?

  Vastaa