• Kasvojenkohotus kasvojumpalla -katso kuvat

    Kasvojenkohotus kasvojumpalla. Kaupallinen yhteistyö: Facephysics® 

    Poikien Äidit toimitus päätti tutkia miten naiset voisivat freesata kasvojaan niin, että se olisi ekologisempaa, eettisempää ja edullisempaa kuin erilaiset ruiskeet ja hoidot.

    Monella keski-iän saavuttaneella on myös ongelmana “valuvat kulmakarvat”. Otsanahan valuminen aiheuttaa jatkuvan kulmien nostelun, mikä taas voi aiheuttaa pahojakin päänsärkyjä.

    kasvojumppa

    Botoxia parempi vaihtoehto

    Naiset käyvät lisääntyvissä määrin 3kk-6kk välein botox ja/tai täyteaine hoidoissa ja ne maksavat kerralla useita satoja euroja.

    Me kuitenkin löysimme kotimaisen kasvolihasten jumppaamiseen tarkoitetun menetelmän jota toimituksemme testasi ja se todella toimii.

    Facephysics® on kasvojen lihasten harjoittelumenetelmä, joka kohottaa kasvoja ja häivyttää ikääntymisen merkkejä täysin luonnollisesti. Menetelmä perustuu kasvojen lihasten hypertrofiaan (lihasten koon kasvuun.) Kädet ja sormet toimivat painoina lihasten liikettä vastustettaessa, joten harjoittelu ei ole sidottu paikkaan tai aikaan. Facephysics® on suunniteltu siten, ettei lihasten harjoittaminen tuota ryppyjä tai juonteita, vaan kasvojen kohotessa häivyttää niitä.

     

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa

     

    Henkilön Facephysics (@facephysics) jakama julkaisu

    Testaajan päiväkirja -treeni viikko viikolta

    Testaajamme treenasi Facephysics personal teeniohjelmalla, missä treenisuunnitelma tehdään juuri asiakkaan tarpeisiini sopivaksi. Siinä saat henkilökohtaisen treeniohjelman, jossa ohjeet oli selitetty tekstin lisäksi myös videoina.

    Treeni tehdään noin kolme kertaa viikossa.

    1-3 vko 

    Liikkeiden harjoittelu oli aluksi haastavaa. Tuntui, ettei osa lihaksista toiminut lainkaan. Osaa taas ei saanut maitohapoille vaikka mitä teki. Kun aloitin ensimmäiset kerrat naamajumpan niin tuntui myös, että se vie kauheasti aikaa, pelkäsin, että en tule jaksamaan jumppaamista pitkäjänteisesti. Mutta se mikä sai minut heti kuitenkin koukkuun oli se fiilis mikä kasvoihin tulee välittömästi jumpan jälkeen. Veri kiertää naamassa ja tuntuu tosi hyvältä.

    3-6vko

    Tässä vaiheessa pyysin ohjelmaan pieniä muutoksia. Yksi liikkeistä ei kertakaikkiaan onnistunut niin, että lihakset menisivät maitohapoille. Sain sen tilalle uuden liikkeen. Sain myös muutamaan vanhaan liikkeeseen lisäohjeistusta. Ensimmääiset pienet muutokset näkyivät 3 viikon kohdalla. Huomasin meikatessani, että se osa silmäluomea mihin laitetaan luomiväriä näkyi paremmin.

    6-8vko

    Kuuden viikon kohdalla otin ensimmäiset muutoskuvat ja hämmästyin kuvista. Muutosta oli tullut paljon enemmän kuin ajattelin. Kulmakarvat olivat vähän nousseet ja koko kasvojen muoto ja väri oli hieman muuttunut. Kaulan iho muuttui selvästi ja löysä nahka hävisi kaulalta.

    8-10vko

    Viikolla kahdeksan muutosta oli tullut taas lisää. Katsoin ennen ja jälkeen kuvia ja näytti kuin kasvot olisivat ihan eri muotoiset. Ennen kasvot olivat suipot ja valuvat, nyt leveämmät ja tasaisemmat.

    2kk-6kk

    Sitkeä treenaamisen jatkaminen on tuonut selkeitä muutoksia kasvoihin. Kulmakarvat ovat ylempänä, suun ympärillä olevat juonteet ovat keventyneet  ja nousseet ylemmäksi. Silmän ympärillä olevat rypyt ovat selvästi keventyneet ja kasvojen muoto on muuttunut erilaiseksi. Kasvot ovat muuttuneet roikkuvasta terhakaksi. Silti kaikki näyttää hyvin luonnolliselta.

    Elämänmittainen jumppaohjelma

    Kasvojumppa kannattaa pitää sellaisena elämänmittaisena jumppaohjelmana. Liikkeitä voi päivittää aika ajoin, mutta pitkiä taukoja ei kannata pitää. Lisää tietoa Facephysics® sivuilta tai Instagramista.

    Facephysics® luonnollinen tapa pitää kasvoistaan huolta!

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa