• Kasvojenkohotus kasvojumpalla -katso kuvat

  Kasvojenkohotus kasvojumpalla. Kaupallinen yhteistyö: Facephysics® 

  Mä oon aina ollut aikalailla ikäiseni näköinen ja se on musta ollut tosi kiva juttu. Itseäni nuoremmalta minulla ei ole ollut ikinä tarve näyttää, eikä ole edelleenkään.

  Nyt kuitenkin kun ikää on jo 44 niin olen huomannut monen oman ikäiseni “nuortuvan silmissä” kuin taikaiskusta (taikaisku nimeltä botox ja täyteaineet) ja yht äkkiä olinkin paljon vanhemman näköinen kuin kaikki muut ikäiseni. Se ei ole ollut kivaa.

  Tästä syystä lähdin tutkimaan, että miten me keski-ikäiset voitaisiin freesata kasvojamme niin, että se olisi ekologisempaa, eettisempää ja edullisempaa kuin erilaiset ruiskeet ja hoidot.

  Ulkonäkö ei kuitenkaan ollut ainoa asia miksi asiaa lähdin tutkimaan.

  Kärsin valuvista kulmakarvoista. Silmieni yläluomet leikattiin vuosia sitten, koska silmille valuva nahka aiheutti jo kovia päänsärkyjä. Fyysiset oireet jäivät hetkeksi taakse, mutta palasivat taas pikkuhiljaa. Otsanahan valuminen aiheuttaa jatkuvan kulmien nostelun, mikä taas aiheuttaa päänsärkyjä.

  Botoxia parempi vaihtoehto

  Minulla ei ole kiinnostusta laittaa järkyttäviä rahoja naamaani. Moni nainen käy tässä iässä 3kk-6kk välein botox ja/tai täyteaine hoidoissa ja ne maksavat useita satoja euroja joka kerta. Minä haluan käyttää ne ylimääriset rahat mielummin matkustamiseen. Eettisistä arvoistani puhumattakaan.

  Olen muutenkin ihmisenä luonnollisuuden kannattaja. Tykkään pitää kehostani huolta treenaamalla, joten miksi en siis kasvoistanikin. Tämä ajatus mielessäni löysin kotimaisen kasvolihasten jumppaamiseen tarkoitetun menetelmän, mistä kerron teille nyt lisää.

  Facephysics® on kasvojen lihasten harjoittelumenetelmä, joka kohottaa kasvoja ja häivyttää ikääntymisen merkkejä täysin luonnollisesti. Menetelmä perustuu kasvojen lihasten hypertrofiaan (lihasten koon kasvuun.) Kädet ja sormet toimivat painoina lihasten liikettä vastustettaessa, joten harjoittelu ei ole sidottu paikkaan tai aikaan. Facephysics® on suunniteltu siten, ettei lihasten harjoittaminen tuota ryppyjä tai juonteita, vaan kasvojen kohotessa häivyttää niitä.

  Tilasin itselleni Facephysics personal ohjelman, missä treenisuunnitelma tehtiin juuri minun tarpeisiini sopivaksi. Sain henkilökohtaisen treeniohjelman, jossa ohjeet oli selitetty tekstin lisäksi myös videoina. Aloitin treenaamisen syyskuun lopulla ja olen tehnyt liikkeitä siitä asti joka toinen päivä.

  naamajumppa
  Vasemmalla ennen ja oikealla 8 viikon jumpan jälkeen.

  Treenit viikko viikolta

  1-3 vko

  Liikkeiden harjoittelu oli aluksi haastavaa. Tuntui, ettei osa lihaksista toiminut lainkaan. Osaa taas ei saanut maitohapoille vaikka mitä teki. Kun aloitin ensimmäiset kerrat naamajumpan niin tuntui myös, että se vie kauheasti aikaa, pelkäsin, että en tule jaksamaan jumppaamista pitkäjänteisesti. Mutta se mikä sai minut heti kuitenkin koukkuun oli se fiilis mikä kasvoihin tulee välittömästi jumpan jälkeen. Veri kiertää naamassa ja tuntuu tosi hyvältä.

  3-6vko

  Tässä vaiheessa pyysin ohjelmaani pieniä muutoksia. Yksi liikkeistä ei kertakaikkiaan onnistunut niin, että lihakset menisivät maitohapoille. Sain sen tilalle uuden liikkeen. Sain myös muutamaan vanhaan liikkeeseen lisäohjeistusta. Ensimmääiset pienet muutokset näkyivät 3 viikon kohdalla. Huomasin meikatessani, että se osa silmäluomea mihin laitetaan luomiväriä näkyi paremmin.

  6-8vko

  Kuuden viikon kohdalla otin ensimmäiset muutoskuvat ja hämmästyin kuvista. Muutosta oli tullut paljon enemmän kuin ajattelin. Kulmakarvat olivat vähän nousseet ja koko kasvojen muoto ja väri oli hieman muuttunut. Kaulan iho muuttui selvästi ja löysä nahka hävisi.

  8-10vko

  Viikolla kahdeksan muutosta oli tullut taas lisää. Katsoin ennen ja jälkeen kuvia ja näytti kuin minulla olisi ihan eri muotoiset kasvot. Ennen kasvot olivat suipot ja valuvat, nyt leveämmät ja tasaisemmat.

  En kuitenkaan saanut otsanahkaani freesaantumaan vaan tuntui, että rypyt otsassa vain lisääntyivät. Sain neuvoksi hierotuttaa päänahkaani, jonka jälkeen päänahnaan tehtävät jumpat purisivat paremmin…katsotaan miten tuo päänahan hierominen lisää jumppaamisen tehoa. Tulen kertomaan sen tänne sitten myöhemmin.

  Treenaaminen on aina ollut osa elämääni, kyllä siihen vielä yksi treenimuoto hyvin mukaan mahtuu 🙂

  Elämänmittainen jumppaohjelma

  Tämä tulee olemaan minulle elämänmittainen jumppaohjelma. Odotan innolla miten kasvot virkistyvät kun olen tehnyt tätä vuoden tai kaksi.

  Päivitän uusia kuvia edistymisestä tänne loppuun ajan kanssa, kannattaa käydä siis välillä kurkkaamassa onko uusia kuvia ja tekstejä syntynyt. 🙂 Kannattaa lukea tästä treenistä lisää Facephysics® sivuilta. Siellä on myös melkoisen upeita muutoskuvia.

  Kiitos Facephysics® tästä luonnollisesta tavasta pitää kasvoistaan huolta!

  Vastaa