• Aina ei tarvitse ostaa uutta! -Vaatelaastari

  Kaupallinen yhteistyö: Vaatelaastari FabPatch

  Joulu on pian täällä ja vanhemmat juoksevat tukka putkella kaupasta toiseen haalimassa yhtä sun toista kotiin ja lasten paketteihin. Joulun ei kuitenkaan tarvitse olla yhtä kulutusjuhlaa, lapsillekin on hyvä opettaa, että kaiken ei tarvitse aina olla uutta. Joskus vanhan voi pelastaa pienellä vaivalla.

  Vaatelaastari
  Katsokaas tätä ihanuutta!

  Takit uudelleen käyttökelpoiseksi

  Mitä jos teini toivoo uutta takkia, mutta ei ole rahaa? Uuteen takkiin voi tulla lyhyessäkin ajassa reikiä lasten käyttössä. Tekevälle sattuu, ymmärtäähän sen.

  Sen sijaan, että osataisitte aina uutta, voitte hankia vaatelaastari-paikkoja ja paikata lasten vaatteet niillä. Kaikki hyötyvät, lapsi saa saa ehjän vaatteen, äidin rahapussi kiittää, luonnosta puhumattakaan.

  Vaatelaastari

  Vaatelaastari

  Vaatelaastari-paikkaa voi tarvittaessa leikata puhtailla saksilla suosien pyöristettyjä reunan muotoja. Huomioithan kuitenkin leikatessa, että liimapintaa tulisi jäädä tarpeeksi jäljelle kiinnittymistä varten.

  Tässä esittelyssä Vaatelaastarin FabPatch Extreme paikat. Niiden hankauksenkesto ja vettähylkivyys sopii erityisesti kovalla kulutuksella olevien tekstiilien korjaamiseen. Loistava tuote esimerkiksi toppahousun polville tai työhanskoille.

  Vaatelaastari-paikka on helppo kiinnittää. Jopa ihminen jolla on peukalo keskellä kämmentä suoriutuu tästä paikkauksesta! Vaatelaastari-paikka kiinnitetään hankaamalla vain parissa minuutissa.

  Vaatelaastari-paikat pysyvät moitteettomasti kiinni takeissa, vaikka takilla on kuljettu vesisateessa (kyllä, teini käyttää untuvatakkia vesisateessa…) ja liikuttu päivittäin. Äideiltä suuri suositus liikkuvan perheen vaatteiden pelastukseksi.

  Mikä parasta, Vaatelaastari-paikat ovat täysin kotimaisia. Vaatelaastari on Oululainen innovaatio joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

  Joulupakettiin Vaatelaastari FabPatch paikkoja

  Mitä jos laittaisit Vaatelaastari-paikkoja myös paketteihin. Jos lahjan saajalla on vielä pieniä lapsia, on vaatelaastari taatusti mieluisa lahja. Vaatelaastari-paikat voivat pidentää collarihousujen käyttöikää vuosilla ja vaatteet kiertävät paremmin sisarukselta sisarukselle.

  Vaatelastarilta löytyy niin nättejä Vaatelaastari-paikkoja, että lapset saattaa innostua laittamaan niitä vaatteisiin vaikka niissä ei olisi mitään paikattavaakaan. Vaatelaastari on mieluisa myös lapselle.

  Vaatelaastarilta tuli nyt marraskuussa super söpö yhteistyössä Suomen World Visionin ja Finlaysonin kanssa luotu World Visionin Vaatelaastari.

  World Vision Vaatelaastari -paikat soveltuvat mm. sisävaatteiden, kevytuntuvatakkien sekä reppujen korjaamiseen ja tuunaamiseen. Tuote sopii sekä joustaville että joustamattomille tekstiileille.

  Mikä parasta, jokaista myytyä tuotetta kohden lahjoitetaan yksi euro auttamaan lapsia kehittyvissä maissa ja kriisialueilla.

  Tutustu Vaatelaastari FabPatchin laajaan valikoimaan ja tilaa teidän tarpeisiin sopivat Vaatelaastari-paikat suoraan nettikaupasta. Kun tilaat viimeistään 13.12. mennessä, tilaus ehtii varmasti perille ennen joulua.

  Ja ei kun menoksi! 

  Hyödynnä nyt vaatelaastari.fi -verkkokaupassa etu Valitse 3 maksa 2 Vaatelaastari-pakettia! Käytä kassalla etukoodia JOULUETU23. Vaatelaastari tarjoaa yhden, tilauksen edullisimman tuotteen/asiakas (arvo 13.90-18.90 €). Kampanja on voimassa 3.12.2023 saakka. Huomaathan, että etu ei koske settejä ja edellyttää vähintään kolmen tuotteen valitsemista ostoskoriin. Kun tilaat viimeistään 13.12. mennessä, tilaus ehtii varmasti perille ennen joulua.

  Täältä ostoksille

  Vastaa