• Poikien Äidit uudistuu -blogit jäävät pois vuodenvaihteessa

    Poikien Äidit uudistuu kun blogit päättyvät vuodenvaihteessa.

    Poikien Äidit kanavassa on ollut mukana useita perheblogeja jo useita vuosia. Alusta asti mukana ollut Poikien Äiti -blogi tulee niin ikään päättymään. Blogiyhteisö on ollut mukava lisä yhteisön toimintaan, onhan vertaistuki aina ihanaa ja tarpeellista.

    Blogien kultakausi on kuitenkin jo takanapäin. Vertaistukea tarjotaan ja saadaan enemmän nyt somessa kuin blogeissa.

    Poikien Äitien sometuottajina toimii eri ikäisiä ja eri ikäisten lasten äitejä, tämä on tarjonnut Poikien Äidit yhteisölle jo jonkin aikaa mahdollisuuden vertaistukeen tehokkaasti somekanavien kautta. Mukaan yhteisöön pääset niin Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa kuin Youtubessakin.

    Poikien Äidit blogit
    Poikien Äidit tiimipäivä 2023

    Artikkelit sekä Sana on vapaa -kirjoitukset jatkuvat normaalisti

    Vaikka Poikien Äidit blogit päättyvät, nettisivut eivät kuitenkaan hiljene, Poikien Äitejä tarvitaan yhä. Äideille suunnatut Artikkelit sekä yhteisön äitien anonyymisti kirjoittamat Sana on vapaa -kirjoitukset jatkuvat edelleen. Artikkelien kirjoittajiksi valjastetaan yhä kattavampi joukko äitejä vuodesta 2024 eteenpäin.

    Poikien Äidit pysyvät ajan hermoilla. Sisällössä otetaan yhä enemmän huomioon kestävää kehitystä, lasten kasvurauhan tukemista sekä positiivista vertaistukea. Tiukka moderointi on ja pysyy, sen avulla mahdollistetaan se, että nettikiusaamista ei tapahdu Poikien Äidit kanavassa ja keskustelu pysyy rakentavana.

    Onko sinulla ajatusta mitä muuta Poikien Äidit yhteisö voisi olla vuonna 2024? Kerro ajatuksesi meille: myynti@poikienaidit.fi

    Kiva kun olet mukana!

    Suuri kiitos kaikille meidän menneille ja nykyisille bloggaajille. Olette tarjonneet tärkeää vertaistukea Poikien Äidit yhteisölle kaikki nämä vuodet. Kiitos.

    -Poikien Äidit toimitus- 

    Vastaa