• You are currently viewing Poikani on muka kiusaaja -olen eri mieltä

    Poikani on muka kiusaaja -olen eri mieltä

    Tarvitsen apua. Poikani on kuulemma kiusaaja, mutta olen vahvasti eri mieltä. Mitä tällaisessa tilanteessa voi tehdä?

    Poikien huonot välit

    Meidän pojalla on ollut jo pitkään huonot välit samassa koulussa olevan pojan kanssa. Nyt tilanne on mennyt siihen, että toisen pojan äiti syyttää lastani koulukiusaajaksi.

    Poikien välejä on selvitelty aikaisemminkin tilanteissa joissa molemmat olivat esim. tönineet toisiaan. Nyt toisen pojan äiti on sitä mieltä,että hänen poikansa ei ole tehnyt mitään ja minun lapseni jatkuvasti kiusaa. Kuitenkin kysyessäni millä tavalla kiusaa, en saa muuta vastausta kuin, että voisitko keskustella lapsesi kanssa, että lopettaa kiusaamisen.

    Toisen pojan äiti kertoi myös, että koulusta otettu monesti yhteyttä häneen siitä kuinka lapseni siellä kiusaa, itse en ole tällaisia viestejä saanut joten otin itse opettajaan yhteyttä joka kertoi tämän äidin laittaneen heille viestiä, ei toisinpäin.

    Kuka tässä on kiusaaja?

    Tämä toinen lapsi on jäänyt ilkivallasta kiinni, syytellyt muita lapsia omista tekosistaan vaikka silminnäkijöitä on tilanteissa ollut.

    Lue myös: Olin raskaana tietämättäni ja jouduin suoraan synnyttämään

    Olen ollut lasten yhteisen kaverin vanhempiin yhteydessä ja siellä lapsi kotona kertonut tämän “kiusatun” pojan koulussa tönineen enemmän minun lastani kun taas tämä kiusattu poika kertoo kotona eri tarinaa.

    En keksi ratkaisua tilanteeseen

    Meillä kotona on keskusteltu monet kerrat kiusaamisesta ja siitä, että se on ehdottomasti kiellettyä millään muotoa ja koulussa heti hakemaan opettaja paikalle selvittämään tilannetta.

    Itse olen yrittänyt selventää toisen pojan äidille, että nämä tilanteet ovat molemmin puoleisia ja tämä toinen poika on kiusannut ihan yhtä lailla ellei enemmän. Tähän kyseisen lapsen äiti ei ota mitään kantaa kuin, että jos lapseni on niin kiltti ettei tee mitään niin voisiko hän lopettaa kiusaamisen.

    On siis erittäin haastavaa yrittää tilannetta perheen kanssa selvittää ja omat keinot alkaa olla vähissä

    -Anonyymi kirjoittaja-

    Sana on vapaa kirjoituksia voi lähettää sähköpostitse myynti@poikienaidit.fi tai tämän sivun alalaidasta.

    Vastaa