• You are currently viewing Seksilelut ilahduttavat naisia -katso millainen sopisi sinulle?

    Seksilelut ilahduttavat naisia -katso millainen sopisi sinulle?

    Kaupallinen yhteistyö: PUR-kauppa Naisten seksuaalisuudesta puhutaan nykyisin paljon enemmän ja vapaammin kuin ennen. Joka toisen äidin mielestä keskustelun määrä on juuri sopivaa. Joidenkin makuun seksistä puhutaan jo liikaa 17% ja osa toivoisi taas puhetta lisää 33%. Tänään puhumme lisää, myös seksilelut ovat puheenaiheena!

    Seksuaalisuus on yksi meidän ilmaisun tavoista ja se ilmenee jokaisen elämän eri vaiheissa eri tavoin. Aiheesta on ehdottomasti hyvä puhua ja purkaa erilaisia tabuja sen ympäriltä.

    Me kysyimmekin äitien seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä IG tilillämme ja saimme vastauksia jälleen monia tuhansia, kiitos niistä teille kaikille. Näiden vastausten avulla saimme pureuduttua aiheeseen syvemmin.

    Seksi muuttuu todennäköisesti paremmaksi äitiyden myötä

    Seksistä puhuminen on äideille luontevaa, suurin osa 80% äideistä puhuu seksistä ystävien kanssa.

    40% äideistä koki, että seksi muuttui paremmaksi äitiyden myötä. “Orgasmi ja seksi parani miljoona kertaisesti kahden alatie synnytyksen jälkeen.” Aina ei näin onnellisesti kuitenkaan käynyt, sillä 29% koki, että seksi muuttui heikommaksi äitiyden myötä ja 31% sanoi sen pysyneen samanlaisena kuin ennenkin.

    Äideistä 61% toivoisi seksiä joka viikko, joka kuukausi sitä toivoi 26% äideistä. Vain harva äiti toivoo seksiä päivittäin tai harvemmin kuin kerran kuussa.

    Äidit saavat paljon orgasmeja, vain 3% kyselyyn vastanneista ei ollut saanut ikinä orgasmia. Suurin osa kyselyyn vastanneista 43% tarvitsee ison O:n saavuttamiseen klitoriksen stimulointia tavalla tai toisella. Osa 37% oli joskus onnistunut saamaan orgasmin muullakin tavalla ja vain 17% onnistui toistuvasti saamaan orgasmin ilman klitoriksen stimuloimista.

    Äidit nauttivat seksistä ilman orgasmiakin, eikä sen saaminen ollut päätavoite seksissä suurimmalle osalle äideistä (49% ). Niistäkin (42%) joille orgasmi oli päätavoite, oli seksi silti nautinnollista ja kivaa, vaikka tavoite ei toteutunutkaan. Vain 9% äideistä ei pitänyt seksistä ilman orgasmia.

    prosentit istetyydytyksestä

    Seksilelut mukana -yksin ja yhdessä

    Seksileluja löytyy jo monen kaapista, mutta ei aivan kaikkien. Osalle haasteena voi olla se, että ei oikein tiedetä seksileluista mitään, eikä tiedetä miten niillä voisi leikkiä. Haasteena voi myös olla se, ettei kehdata lähteä seksikauppaan. Onneksi esimerkiksi PUR-kauppa on helpommin lähestyttävä, siellä suhtautudaan seksuaaliterveyteen siinä missä yleiseenkin hyvinvointiin, koska sitähän se on.

    On niitäkin jotka pitävät enemmän seksistä niin, että siinä ei ole mukana ylimääristä rekvisiittaa tai tavaraa ja tästä syystä seksileluja ei ole hankittu kotiin. Seksileluja voi käyttää osana seksiä, tai niitä voi olla käyttämättä, jokainen valitkoon itse.

    itsetyydytys prosenteissa

    Haluatko tietää minkälainen seksilelu sopisi juuri sinulle?

    PUR-kauppa tarjoaa laadukkaan valikoiman erilaisia Smile Makers -seksileluja naisten tarpeeseen. Smile Makers seksilelut on kehitetty yhdessä gynekologien ja seksologien kanssa ja ne on valmistettu laadukkaasta japanilaisesta silikonista, joka antaa taivaallisen tuntemuksen. Lisäksi vibraattorit ovat täysin ftalaatittomia ja uskomattoman hiljaisia.

    seksilelu kädessä

    Millainen minulle sopisi?

    Seksilelua etsiessäsi mieti haetko seksilelua sinulle yksin vai kumppanisi kanssa. Haluatko seksilelun stimuloivan klitorista vai g-pistettä, vai sekä että? Vai kiinnostaisiko sinua anaalivibraattori?

    Vastikään synnyttäneille tai muutenkin uudelleen seksielämään tutustuville ja herkemmille PUR-kauppa suosittelee The Whispereriä tai The French Loveria.

    Haluatko tietää mikä “hymyn tuoja” sopii sinulle? Tee testi joka kertoo mikä lelu sopii tarpeisiisi parhaiten!

    -Poikien Äidit toimitus-

    Vastaa