• You are currently viewing Tintti Andersson auttaa naisia löytämään sisäisen voimansa
    Tintti Andersson

    Tintti Andersson auttaa naisia löytämään sisäisen voimansa

    Tintti Andersson paloi loppuun työssään ja oli kadottanut oman sisäisen voimansa. Miten matka burnaoutista kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja muiden naisten auttamista lähti liikkeelle?

    -Kaikki lähti liikkeelle meditoinnista. Huomasin, että joogatinneilla itselleni tärkeintä oli loppurentoutus, silloin pystyin täysin sukeltamaan omaan hengitykseeni ja sulkemaan pois kaiken pääni sisällä olevan. Löysin Yin jogan ja sitä kautta aloin itse harjoittamaan meditatiivista olemista ja tekemistä. Siitä se sitten lähti, Tintti muistelee.

    Hyppy uraputkesta vapauteen

    Tintti oli täysipäiväisesti hyvässä työssä, mutta ei voinut hyvin. -Olen aina sopeutunut asioihin ilman että olen kuunnellut omaa sisäistä ääntäni. Olen mennyt muiden odotusten mukaan.

    Tintti arvioi olleensa lapsesta asti herkkä sekä intuitiivinen ja tajusi burnoutin aikaan, että että ainoa ulospääsy oli se, että hän pysähtyi kuuntelemaan itseään.

    -Pääsin pikkuhiljaa takaisin oman itseni äärelle, ja tämä antoi sysäyksen myös lopettaa työssäni. Päätös oli vain tehtävä, en pystynyt enää jatkamaan. Irtaannuin uraputkesta ja hyppäsin hyvinvointialalle. Päivääkään en ole katunut. Olen huomannut, että en pysty tekemään enää työtä millä ei ole minulle merkitystä.

    Tintti Andersson

    Naisten hyvinvoinnin asiantuntija

    Nykyään Tintti Andersson on naisten hyvinvoinnin asiantuntija. Työ pitää sisällään psyykkistä valmennusta, Yinjoogan-, ja meditaation opettamista sekä energiahoitojen- ja sointukylpyjen tekemistä. Tintin kehittämä FeminYin Magic Flow® tarjoaa energian taianomaista virtausta eli naisen matkaa takaisin oman taikansa äärelle.

    -Tavoitteeni on saada jokainen nainen ymmärtämään omaa energiaansa, tunnistamaan se ja ymmärtää miten sen kanssa voi työskennellä. Haluaisin auttaa naisia palaamaan omaan kehoonsa, näkemään itsensä kauniina ja upeana, sekä ymmärtämään kuinka uniikkeja me kaikki olemme.

    Tintti Andersson auttaa sinua löytämään sisäisen voimasi

    Miten lisäät hyvinvointia elämässäsi – 5 vinkkiä

    Tintti vinkkaa meille naisille muutaman kohdan, joiden avulla voimme lisätä hyvinvointia elämäämme.

    1. Läsnäolo

    Aamulla kun heräät, ankkuroi itsesi läsnäoloon. Tee tämä ennen kun avaat puhelimen, tietokoneen, uutiset jne. Hetken rauhoittuminen, meditointi ja mietiskely, kuuntele mitä sisältäsi lähtee nousemaan. Ohjelmoit itsesi päivään sisältä käsin.

    2. Tee joka päivä vähintään yksi asia mikä tekee sinut onnelliseksi

    Tämä asia voi olla hyvin pieni asia, esimerkiksi se, että toivotat koko universumille aamulla hyvää huomenta tai tanssit hetken oman lempparibiisin tahdissa. Mikä ikinä onkaan se juttu on mistä itse nautit suunnattomasti!

    3.  Katso itseäsi rakastavasti peilistä päivittäin

    On välillä vaikeaa katsoa itseään lempeästi, mutta opettele ymmärtämään kuinka ainutlaatuinen olet. Sinua on vain yksi. Katso itseäsi rakastavasti peilistä. Näe kuinka paljon sinussa on tietoa ja rakkautta. Arvosta itseäsi.

    4. Sano rakkaille, että rakastat

    Jokaisella on jotain mitä rakastaa, jos se ei ole ihminen, niin se voi olla eläin, luonto, mitä tahansa. Rakkaus tulee aina takaisin.

    5. Yhteys luontoon

    Jos et pääse oikeasti lähelle luontoa, voit laittaa silmäsi kiinni ja kuvitella itsesi seisomassa omassa lempipaikassasi luonnossa. voit kuvitella, että jalkapohjistasi lähtee juuret kasvamaan maanpinnan läpi, ikään kuin juurrutat itsesi siinä hetkessä luontoon. Tämä rauhoittaa hermostoasi.

    Tintti muistuttaa, että emme ole yksin. Me kaikki olemme yhteydessä toisiimme. -Kaikilla meillä on lahjoja ja toivoisin, että jokainen löytäisi oman potentiaalinsa. Jokainen oppisi kuuntelemaan ja ymmärtämään itseään paremmin. Arvostamaan itseään ja sen myötä, pikkuhiljaa kaikki hyvä lähtee kiertämään.

    -Poikien Äidit toimitus-

    Tintti vetää äideille hemmottelevan syvärentoutuksen Luento- ja vertaistuki päivän lopuksi Hyvinkään Sveitsissä 18. toukokuuta.

    äitiyden solmukohdat

    Vastaa