• You are currently viewing Kesän haavoihin ja ruhjeisiin -pihkasalva auttaa

  Kesän haavoihin ja ruhjeisiin -pihkasalva auttaa

  Kaupallinen yhteistyö Repolar Pharmaceuticals Oy Tiesitkö, että haavoihin ja ruhjeisiin on olemassa toimiva luonnonmukainen hoito? Abilar Pihkasalva.

  Poikien Äidit toimituksen perheet kokeilivat Abilar Pihkasalvaa käytössä ja yllättyivät positiivisesti. Se todella toimii!

  Monipuolinen haavasalva nopeuttaa haavojen paranemista

  Abilar on suomalaisten lääkäreiden kehittämä, kliinisesti tutkittu pihkasalva. Se nopeuttaa tutkitusti haavojen ja ruhjeiden paranemista. Salva myös rauhoittaa haavan kipua ja ärsytystä ja estää haavoja tulehtumasta. Mikä parasta; luonnollisesti.

  Monet haavavoiteet saattavat sisältää antibiootteja ja/tai kortisonia, Abilarissa näitä ei ole. Antibioottien runsas käyttö saattaa lisätä niille vastustuskykyisten kantojen kasvua. On siis aina parempi valita luonnollisempi vaihtoehto, mikäli se on mahdollista.

  Kuusen pihka on voimakkaan antimikrobista. Pihka onkin kuusen suojakeino, kun sen pinta vaurioituu. Se auttaa puuta tukkimaan ja desinfioimaan haavauman, jolloin lahottajat eivät pääse puun sisään.

  Abilar testissä -huomasimme hyödyn nopeasti

  Pääsimme testaamaan Abilar Pihkasalvaa. Salvan hyöty oli hyvin nopeaa huomata.

  Ensin puhdistimme haavan, sitten levitimme pihkasalvaa suoraan haavaan noin 1-2 kertaa päivässä. Pihkasalva tuoksuu miellyttävälle ja sitä on helppo levittää. Jo toisena päivänä huomasimme, kuinka haavan paraneminen nopeutui. Isomman haavan peitimme hetkeksi hengittävällä laastarilla.

  Testiperheet hyödynsivät pihkasalvaa myös kutiseviin itikanpuremiin.

  Abilaria voi käyttää

  • haavoihin, naarmuihin ja ruhjeisiin
  • asfaltti-ihottumaan
  • eläinten purema ja pistohaavoihin
  • kynsivallitulehduksiin
  • märkärupiin ja rokkorakkuloihin
  • palovammoihin
  • leikkaushaavoihin
  • ihohalkeamin

  Abilar on myös ainoa pihkasalva, joka soveltuu myös vaikeille haavoille, kuten diabeettisille haavoille tai painehaavoille.

  Suojele metsiä ja tue kotimaista

  Abilar Pihkasalva on kotimaisen perheyrityksen Repolar Pharmaceuticals Oy:n valmistama tuote. Pihka kerätään käsin pohjoisen Lapissa, aina luontoa kunnioittaen.

  Ostamalla Abilar Pihkasalvan suojelet samalla myös suomalaista metsää. Repolar suojelee yhden neliömetrin suomalaista metsää jokaista ostettua Abilar Pihkasalvaa kohden. Luonnonsuojelusta voit käydä lukemassa lisää osoitteesta abilar.fi.

  Abilar Pihkasalvaa löydät apteekeista kautta maan.

  Repolar Pharmaceuticals valmistaa myös muita tuotteita kuten aknen hoitoon tarkoitettuja pihkapohjaisia tuotteita, sekä päänahan ja hiusten hyvinvointiin tarkoitettuja tuotteita. Valikoimassa on myös eläimille oma tuotesarjansa.

  -Poikien Äidit toimitus-

  Vastaa