Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 ja 24 §:n mukainen tietosuoja- sekä rekisteriseloste. Päivitetty 25.5.2018.

Rekisterin nimi

Poikien Äidit Oy:n osoite- ja rekisteritietokanta

Rekisterinpitäjä

Poikien Äidit Oy
Osoite: Lammaskatu 9, 04430 Järvenpää

Rekisterin pitämisen peruste

Poikien Äidit Oy:n palveluiden käyttäjän suostumuksella tapahtuva Poikien Äidit Oy:n palveluihin liittyvä henkilötietojen käsittely.

Rekisterin käyttötarkoitus

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

Rekisterin tietosisältö

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

  • Henkilötiedot
  • Yhteystiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa, Poikien Äidit Oy:n omissa rekistereissä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä palvelua käytettäessä esimerkiksi uutiskirjeen tilauksen yhteydessä, verkkokaupasta tilattaessa sekä arvontojen yhteydessä. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden yhteydessä. Käytämme seuraavia evästeitä: kirjautumis- ja toimintaeväste, analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta), kohdistetut- tai mainosevästeet (Facebook ja Google). Käyttämällä yrityksen sivustoja annat suostumuksen evästeiden käyttöön.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Poikien Äidit Oy.n ulkopuolelle. Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia: WooCommerce/Wordpress, Mailchimp ja Checkout.

Maksuliikenteen tiedot

Maksujen välittäjänä toimii Checkout.fi.  Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaava yrityksen tietoihin.

Käsittelyn kesto

Käyttäjän tiedot tuhotaan, kun ne eivät enää ole tarpeellisia käyttötarkoitusta varten. Henkilötietoja säilytetään maksimissaan 12 kuukautta sn jälkeen, kun käyttäjä on avannut viimeisen sähköpostin tai markkinointikirjeen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Jonna Mikkonen
Poikien Äidit Oy
Lammaskatu 9, 04430 Järvenpää

> Finlex – Henkilötietolaki 523/1999

Sulje
×

Cart