Poikien äidit
Slider

Vaikuttajamarkkinointi yrityksille

 • vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Poikien äidit tarjoavat tehokkaat kanavat mainostaa ja näkyä.

  Meidän kauttamme tavoitat tehokkaasti äidit 25-45 -vuotta.

  Someyhteistyöt ja blogiyhteistyöt yrityksille voidaan toteuttaa Facebookissa, Instagramissa sekä YouTube-kanavalla. Sovi yhteistyöt suoraan Poikien äidit -myynnin kanssa, jotta saat parhaimman mahdollisen näkyvyyden kaikissa kanavissamme. Blogikirjoituksen lisäksi, Poikien äidit -myynti huolehtii siitä, että kirjoituksesi jaetaan myös meidän suosittuihin kanaviimme Facebookiin ja Instagramiin. Ota yhteyttä: jonna@poikienaidit.fi tai marjukka@poikienaidit.fi

  Poikien äidit -Facebookissa on seuraajia yli 100 000. Naisia 97% ja heistä suurin osa ikähaarukalla 25-44v. Yksi julkaisu tavoittaa parhaimmillaan yli 600 000 ihmistä. Facebook-keskiarvo orgaaniselle viikkokattavuudelle on noin 800 000. Se on merkittävän korkea ja kertoo aktiivisesta yhteisöstä. Sivuston yksi vahvuus on seuraajien sitoutuminen julkaisuihin tehokkaasti joka päivä. Mikä hienointa, somekanavissamme ei ole ainuttakaan ostettua tykkääjää tai seuraajaa.

  Moneen muuhun vaikuttajasivustoon verrattuna Poikien äitien somekanavien tavoittavuus on tasaisesti korkea jokaisella julkaisulla ja keskustelu käydään nimenomaan meidän somekanavissamme. Määriä ei ole saavutettu arvonnoilla, eikä ostetuilla tykkääjillä, vaan jatkuvalla aktiivisella keskustelulla. Sivusto on perustettu 2015 keväällä, joten kasvu on nopeaa.

  Poikien äidit -Instagramissa on seuraajia jo yli 22 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Hashtag #poikienäidit ja #voihanpojat ovat keränneet tuhansia kuvia poikien äideiltä ympäri Suomen. Mikä parasta, sielläkin jokainen tykkääjä ja seuraaja on aito.

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Yhteistyöt laadulla

  Tunnetun Poikien äiti -blogin lukijat ovat huidelleet parhaimmillaan yli 85 000 uniikissa lukijassa kuukaudessa. Sivukatseluita blogilla puolestaan on jopa yli 150 000 kuukaudessa. Hauskalla Poikien Testiryhmä -blogilla on parhaimmillaan ollut yli 20 000 uniikkia kuukausilukijaa. Ihmemaan mutsi -blogi tavoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista kiinnostuneet lukijat. Sarianna Pesola -blogista voi lukea tasapainoilusta lapsiperheen arjen, sisustuksen ja yrittäjyyden välillä. Sana on vapaa -blogissa julkaistaan vanhemmuuteen ja naiseuteen liittyviä vieraskynäkirjoituksia. Ajankohtaista -osiossa Poikien äidit -toimitus kirjoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista. Poikien äitien -verkkosivuilla on kuukausittain yli 100 000 uniikkia kävijää.

  Lue: Vaikuttajamarkkinointi on kannattavaa yrityksille 

  Poikien äitien kanssa voit suunnitella joko isompia tai pienempiä yhteistyökokonaisuuksia. Voit testauttaa menomestasi tai tuotteesi Poikien Testiryhmällä, tehdä yhteistyötä Poikien äiti -blogin kanssa, suunnitella Poikien äideille ja pojille myytäviä tuotteita kauppaamme, järjestää Poikien äitien kanssa yhteistyössä tapahtumia tai leirejä ja saada näkyvyyttä yrityksellesi Poikien äidit -verkkosivuilla tai blogeissa esimerkiksi mainosbannerilla tai yhteistyöllä.

  Teemme yrityksille myös laadukasta sisällöntuotantoa haamukirjoittajina, sekä käymme puhumassa tilauksesta tapahtumissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua blogi-, markkinointi- tai nettisivujen sisällöntuotantoon. Meiltä se käy käden käänteessä! Teemme kaikki some- ja blogiyhteistyöt yrityksille huolella. Poikien äidit voit tilata tapahtumaasi tai yrityksellesi juontamaan, edustamaan tai tekemään sosiaalisen median konsultointia. Meiltä löytyy ammattitaitoa moneen.

  TUTUSTU MEIDÄN TIIMIIN

   

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Katso Poikien äitien ja SuperParkin yhteistyövideo:

  Poikien äidit ryhtyvät yhteistyöhön vain omien arvojensa mukaisten yritysten kanssa. Haluamme seistä mainostamiemme tuotteiden takana ja näin olemme myös kuluttajalle aina rehellisiä. Vaikuttajamarkkinointi yrityksille toteutetaan aina laadulla.

  Ota yhteyttä myyntiin marjukka@poikienaidit.fi

  Poikien Äidit Sanna ja Jonna
  Toteutamme yhteistyöt aina laadukkaasti. Olisi mukavaa tehdä yhteistyötä teidänkin yrityksenne kanssa.          -Sanna ja Jonna-

   

  Meistä muualla:

  Keski-Uusimaa: Poikien Äidit-yhteisön äidit, kirjoittivat pojan käyttöoppaan äidille

  Iltalehti: Pojat pulassa!

  Helsingin Sanomat -Voi ei sanottiin Jonnalle, kun hän kertoi saavansa kolmannen pojan

  Kaksplus -Poikien Äidit ryhmän Jonna- villien poikien äitinä saa kuraa niskaan

  Helsingin Uutiset -Äidit poikien asialla

  Vauva.fi -Neljän pojan äiti Jonna perusti vertaistukiryhmän

  Yle Uutiset -Osa tubettajista kerjää lapsilta rahaa netissä, ja moni lapsi myös maksaa: "Vetoavat taitavasti lasten tunteisiin"

  MTV uutiset -Joakimilla ei ole paljon kavereita. Poikien Äidit järjestää synttärit yksinäisille lapsille

  Kaksplus -”Poikien äiti on perheen kuningatar” – Sanna kasvattaa neljää miehenalkua ja vastaa luuloihin poikien äideistä

   

  Yhteistyökumppanit

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  SuperPark
  PicaDeli
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  Forever
  Sulje
  ×

  Cart