Vaikuttajamarkkinointi yrityksille

 • vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Markkinointiyhteistyöt yrityksille

  Poikien äidit tarjoavat tehokkaat kanavat mainostaa ja näkyä.

  Meidän kauttamme tavoitat kohdennetusti perheelliset naiset 25-45 -vuotta Suomesta.

  Olemme monikanavainen ja yksi eniten somessa suomalaisia 25-45 vuotiaita perheellisiä naisia tavoittava sivusto Suomessa.

  Someyhteistyöt yrityksille voidaan toteuttaa Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa sekä YouTube-kanavalla. Blogiyhteistyöt puolestaan Poikien Äitien menestyneissä ja hyvin hakukoneissa menestyvissä blogeissa ja artikkeleissa.

  Sovi yhteistyöt suoraan Poikien äidit -myynnin kanssa, jotta saat parhaimman mahdollisen näkyvyyden kaikissa kanavissamme. Blogikirjoituksen lisäksi, Poikien äidit -myynti huolehtii siitä, että kirjoituksesi jaetaan myös meidän suosittuihin kanaviimme Facebookiin ja Instagramiin. Ota yhteyttä: jonna@poikienaidit.fi tai sarianna@poikienaidit.fi

  Lue: Miksi vaikuttajamarkkinointi on kannattavaa yrityksille

  mediaskortti

  Sosiaalinen media

  Poikien äidit -Facebook on perustettu 2015 keväällä, joten kasvu on huomattavan nopeaa. seuraajia on yli 125 000. Naisia 97% ja heistä suurin osa ikähaarukalla 25-45v. Yksi julkaisu tavoittaa parhaimmillaan yli 600 000 ihmistä. Keskiarvo orgaaniselle julkaisuihin sitoutumiselle on noin 800 000 viikossa. Se on merkittävän korkea määrä ja kertoo aktiivisesta yhteisöstä. Sivuston yksi vahvuus on seuraajien aktiivinen osallistuminen ja sisällöntuottaminen meidän kanssamme. Mikä hienointa, somekanavissamme ei ole ainuttakaan ostettua tykkääjää tai seuraajaa.

  Poikien äidit -Instagramin aktiivinen käyttö alkoi vuonna 2017. Seuraajia siellä on nyt yli 46 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Hashtag #poikienäidit ja #voihanpojat ovat keränneet tuhansia kuvia poikien äideiltä ympäri Suomen. Yksi Instagram julkaisu tavoittaa parhaimmillaan 600 000 ihmistä. Instagramissa viikko tavoittavuus on keskimäärin 300 000 viikossa. Mikä parasta, Instagramissakin jokainen tykkääjä ja seuraaja on aito.

  Sarianna Pesola Instagramissa on seuraajia 12 000, Poikien Äiti blogin Instagramissa 15 000 seuraajaa. Yhteensä Instagramkanavillamme on siis yli 70 000 seuraajaa.

  Youtubesta löydymme nimellä Poikien Äidit. Tuotamme sinne videoita toistaiseksi kovin harvakseltaan, mutta videomme ladataan aina myös suosittuun Facebook-ryhmään, jossa videot keräävätkin kymmeniätuhansia katsojia.

  TikTokissa olemme saaneet hurjasti näkyvyyttä ja tykkäyksiä julkaisuillemme. Seuraajia on yli 90 000 ja menestynein TikTok-videomme on nähty 1 000 000 kertaa. Seuraajat ovat lähes kaikki suomalaisia. (HUOM TikTok tilimme on nyt hetkellisesti pois käytöstä, koska TikTok selvittää käyttäjän täysi-ikäisyyttä ja avaamisessa menee hetki.)

   

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Blogit

  Poikien äiti -blogi keskittyy aikaan kun lapset kasvavat ja äiti etsii itseään uudelleen. Blogissa seurataan kolmenlaisia matkoja; perheenä, pariskunta ja ystävien kanssa tehtyjä. Poikien Äiti blogin lukijat ovat huidelleet parhaimmillaan yli 100 000 uniikissa lukijassa kuukaudessa. Sivukatseluita blogilla puolestaan on ollut jopa yli 160 000 kuukaudessa.

  Sarianna Pesola - somen rutiinimuija puhuu arjen ja rutiinien puolesta. Blogissa jaetaan vinkkejä mitä tarvitaan tasapainoisen perhearjen luomiseen ja pohditaan miten arkea pystyisi vielä enemmän sujuvoittamaan, omaa itseään ja hyvinvointiaan unohtamatta.

  Ihmemaan mutsi -blogi tavoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista kiinnostuneet lukijat. Ammattitoimittajan rohkeita kirjoituksia.

  Kattilapäässä -blogin takana on tuleva kotitalousopettaja ja kahden päiväkoti-ikäisen pojan äiti. Blogista saat ideoita ja vinkkejä toimivaan arkiruokaan, arkiherkkuihin ja kodinhoitoon perinteisen keittiökaaoksen keskelle.

  Susannanko -blogissa eletään uusperheen ja uusperheen elämää. Lapsiluku koostuu kahdesta omasta ja kahdesta bonuspojasta. Blogissa pääsee seuraamaan myös yrittäjäperheen elämää, jossa ollaan aina lomalla ja aina töissä.

  Äitimode -blogi keskittyy ruuhkavuosi romantiikasta rokahtavamman äidin ja neljän lapsen, sekä miehen arkeen. Blogista löydät tekstejä äitiydestä pojille sekä yhdelle tytölle, kuinka arki sujuu kun pojat saivatkin pikkusiskon.

  Sana on vapaa -blogissa julkaistaan vanhemmuuteen ja naiseuteen liittyviä vieraskynäkirjoituksia.

  Ajankohtaista -osiossa Poikien äidit -toimitus kirjoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista. Poikien äitien -verkkosivuja selataan kuukausittain parhaimmillaan yli 300 000 kertaa.

  Poikien äitien kanssa voit suunnitella joko suurempia tai pienempiä yhteistyökokonaisuuksia. Voit tehdä yhteistyötä blogiemme kanssa, suunnitella Poikien äideille ja pojille myytäviä tuotteita kauppaamme, järjestää Poikien äitien kanssa yhteistyössä tapahtumia livenä ja/tai striimattuna ja leirejä sekä saada näkyvyyttä yrityksellesi Poikien äidit -verkkosivuilla esimerkiksi mainosbannerilla.

  Teemme yrityksille myös laadukasta sisällöntuotantoa haamukirjoittajina, sekä käymme puhumassa tilauksesta tapahtumissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua blogi-, markkinointi- tai nettisivujen sisällöntuotantoon. Meiltä se käy käden käänteessä! Teemme kaikki some- ja blogiyhteistyöt yrityksille huolella. Poikien äidit voit tilata tapahtumaasi tai yrityksellesi juontamaan, edustamaan tai tekemään sosiaalisen median konsultointia. Meiltä löytyy ammattitaitoa moneen.

  TUTUSTU MEIDÄN TIIMIIN

  poikien äidit tiimi

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Katso Poikien äitien ja SuperParkin yhteistyövideo:

  Poikien äidit ryhtyvät yhteistyöhön vain omien arvojensa mukaisten yritysten kanssa. Haluamme seistä mainostamiemme tuotteiden takana ja näin olemme myös kuluttajalle rehellisiä. Vaikuttajamarkkinointi yrityksille toteutetaan aina laadulla.

  Ota yhteyttä myyntiin jonna@poikienaidit.fi, sarianna@poikienaidit.fi

  Meistä muualla:

  MTV 3 -Poikien Äidit järjestivät Mun synttärit konseptin, auttaakseen yksinäisiä lapsia

  Keski-Uusimaa -Poikien Äidit-yhteisön äidit, kirjoittivat pojan käyttöoppaan äidille

  Iltalehti -Pojat pulassa!

  Helsingin Sanomat -Voi ei sanottiin Jonnalle, kun hän kertoi saavansa kolmannen pojan

  Kaksplus -Poikien Äidit ryhmän Jonna- villien poikien äitinä saa kuraa niskaan

  Helsingin Uutiset -Äidit poikien asialla

  Vauva.fi -Neljän pojan äiti Jonna perusti vertaistukiryhmän

  Yritysblogivalmentaja Tiia Konttinen -5 asiaa jotka voit oppia Poikien. Äiti blogista

  Yle Uutiset -Osa tubettajista kerjää lapsilta rahaa netissä, ja moni lapsi myös maksaa: "Vetoavat taitavasti lasten tunteisiin"

  MTV uutiset -Joakimilla ei ole paljon kavereita. Poikien Äidit järjestää synttärit yksinäisille lapsille

  Kaksplus -”Poikien äiti on perheen kuningatar” – Sanna kasvattaa neljää miehenalkua ja vastaa luuloihin poikien äideistä

  Iltalehti -Jonna on ylpeä neljän pojan äiti

  MTV3 -Kaverit kuuluu kaikille

   

   

  Yhteistyökumppanit

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  SuperPark
  PicaDeli
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  Forever