Poikien äidit
Slider

Yrityksille

 • Poikien äidit tarjoaa yrityksille mahdollisuuden mainostaa tehokkaasti sekä kohdennetusti oikealle yleisölle. Meidän kauttamme tavoitat äidit 25-45 vuotta tehokkaammin, kuin minkään muun kotimaisen somekanavan kautta. 

  Poikien äidit -Facebookissa seuraajia nyt yli 70 000. Naisia 97% ja heistä suurin osa ikähaarukalla 25-44v. Yhden julkaisun kattavuus parhaimmillaan yli 350 000 ja julkaisun klikkaukset 20 000. Facebook-keskiarvo orgaaniselle viikkokattavuudelle on noin 550 000. Se on merkittävän korkea ja kertoo aktiivisesta yhteisöstä. Sivuston yksi vahvuus on seuraajien sitoutuminen julkaisuihin tehokkaasti joka viikko, eikä määriä ole saavutettu arvonnoilla, vaan jatkuvalla aktiivisella yhteisöllä. Sivusto on perustettu 2015 keväällä, joten kasvu on nopeaa.

  Poikien äidit -Instagramissa on seuraajia yli 6000 ja määrä kasvaa koko ajan. Hashtagit #poikienäidit #poikienäiti ovat keränneet tuhansia kuvia Poikien äideiltä ympäri Suomen. Kummassakaan somekanavassamme ei ole ostettuja seuraajia, jokainen tykkääjä ja seuraaja on aito.

  Poikien äiti -blogin lukijat ovat huidelleet parhaimmillaan yli 80 000 uniikissa lukijassa kuukaudessa. Sivukatseluita puolestaan jopa yli 132 000 kuukaudessa. Poikien Testiryhmä -blogilla on parhaimmillaan ollut yli 20 000 uniikkia kuukausilukijaa. Poikien Äideillä on myös neljä verkostoblogia, joihin myymme myös yhteistöitä. Poikien äidit -verkkosivuilla on kuukaudessa jopa 100 000 kävijää.

  Poikien äitien kanssa voit suunnitella joko isompia tai pienempiä yhteistyökokonaisuuksia. Voit testauttaa menomestasi Poikien Testiryhmällä, tehdä yhteistyötä Poikien äiti -blogin kanssa, suunnitella Poikien äideille ja pojille myytäviä tuotteita kauppaamme, järjestää Poikien äitien kanssa yhteistyössä tapahtumia tai leirejä ja saada näkyvyyttä yrityksellesi Poikien äidit -verkkosivuilla tai verkostoblogeissa esimerkiksi mainosbannerilla. Yläbannerilla näyttöjä jopa 100 000 kuukaudessa.

  Poikien äidit voit tilata myös tapahtumaasi tai yrityksellesi juontamaan, edustamaan tai tekemään sosiaalisen median konsultointia. Meiltä löytyy ammattitaitoa moneen.

  Poikien äidit ryhtyy yhteistyöhön vain omien arvojensa mukaisten yritysten kanssa. Haluamme seistä mainostamiemme tuotteiden takana ja näin olemme myös kuluttajalle aina rehellisiä.

  Poikien Äidit Sanna ja Jonna
  Toteutamme yhteistyöt aina laadukkaasti. Olisi mukavaa tehdä yhteistyötä teidänkin yrityksenne kanssa. -Sanna ja Jonna-

  Yhteistyökumppanit

  Egmont
  Serena
  SuperPark
  Kauppahalli
  Rush
  PicaDeli
  Mastermark
  Sealife
  Kiddex
  Ikioma nimilappu
  Natural goods company
  Skidi
  DanskeBank
  Novelle
  Suomen voimistelutuote
  Forever
  Sulje
  ×

  Cart