Poikien äidit
Slider

Someyhteistyöt ja blogiyhteistyöt yrityksille

 • Some- ja blogiyhteistyöt yrityksille

  Poikien äidit tarjoavat tehokkaat kanavat mainostaa ja näkyä.

  Meidän kauttamme tavoitat äidit 25-45 -vuotta.

  Someyhteistyöt ja blogiyhteistyöt yrityksille voidaan toteuttaa Facebookissa, Instagramissa sekä YouTube-kanavalla.

  Poikien äidit -Facebookissa on seuraajia jo 100 000. Naisia 97% ja heistä suurin osa ikähaarukalla 25-44 v. Yksi julkaisu tavoittaa parhaimmillaan yli 590 000 ihmistä. Facebook-keskiarvo orgaaniselle viikkokattavuudelle on noin 650 000. Se on merkittävän korkea ja kertoo aktiivisesta yhteisöstä. Sivuston yksi vahvuus on seuraajien sitoutuminen julkaisuihin tehokkaasti joka päivä. Mikä hienointa, somekanavissamme ei ole ainuttakaan ostettua tykkääjää tai seuraajaa.

  Moneen muuhun vaikuttajasivustoon verrattuna Poikien Äitien somekanavien tavoittavuus on tasaisesti korkea jokaisella julkaisulla ja keskustelu käydään nimenomaan meidän somekanavassamme. Määriä ei ole saavutettu arvonnoilla, eikä ostetuilla tykkääjillä, vaan jatkuvalla aktiivisella keskustelulla. Sivusto on perustettu 2015 keväällä, joten kasvu on nopeaa.

  Poikien äidit -Instagramissa on seuraajia jo yli 20 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Hashtag #poikienäidit on kerännyt tuhansia kuvia Poikien äideiltä ympäri Suomen. Mikä parasta, jokainen tykkääjä ja seuraaja on aito.

   

  Yhteistyöt laadulla

  Poikien äiti -blogin lukijat ovat huidelleet parhaimmillaan yli 80 000 uniikissa lukijassa kuukaudessa. Sivukatseluita blogilla puolestaan jopa yli 140 000 kuukaudessa. Poikien Testiryhmä -blogilla on parhaimmillaan ollut yli 20 000 uniikkia kuukausilukijaa. Ihmemaan mutsi -blogi tavoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista kiinnostuneet. Sarianna Pesola -blogista voi lukea tasapainoilusta lapsiperheen arjen ilojen ja kaaoksen keskellä, sisustuksesta ja kiireettömästä arjesta haaveilusta sekä palkkatöistä yrittäjäksi siirtymisestä. Sana on vapaa -blogissa julkaistaan vanhemmuuteen ja naiseuteen liittyviä vieraskynäkirjoituksia. Ajankohtaista -osiossa Poikien äitien -toimitus kirjoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista. Poikien Äitien -verkkosivuilla on kuukausittain yli 100 000 uniikkia kävijää.

  Lue: Miksi vaikuttajamarkkinointi kannattaa? 

  Poikien äitien kanssa voit suunnitella joko isompia tai pienempiä yhteistyökokonaisuuksia. Voit testauttaa menomestasi tai tuotteesi Poikien Testiryhmällä, tehdä yhteistyötä Poikien äiti -blogin kanssa, suunnitella Poikien äideille ja pojille myytäviä tuotteita kauppaamme, järjestää Poikien äitien kanssa yhteistyössä tapahtumia tai leirejä ja saada näkyvyyttä yrityksellesi Poikien äidit -verkkosivuilla tai blogeissa esimerkiksi mainosbannerilla tai yhteistyöllä.

  Teemme yrityksille myös laadukasta sisällöntuotantoa haamukirjoittajina. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua blogi-, markkinointi- tai nettisivujen sisällöntuotantoon. Meiltä se käy käden käänteessä! Teemme kaikki some- ja blogiyhteistyöt yrityksille huolella.

  Poikien äidit voit tilata tapahtumaasi tai yrityksellesi juontamaan, edustamaan tai tekemään sosiaalisen median konsultointia. Meiltä löytyy ammattitaitoa moneen.

   

  Katso Poikien Äitien ja SuperParkin yhteistyövideo:

  Poikien äidit ryhtyy yhteistyöhön vain omien arvojensa mukaisten yritysten kanssa. Haluamme seistä mainostamiemme tuotteiden takana ja näin olemme myös kuluttajalle aina rehellisiä.

  Poikien Äidit Sanna ja Jonna
  Toteutamme yhteistyöt aina laadukkaasti. Olisi mukavaa tehdä yhteistyötä teidänkin yrityksenne kanssa.          -Sanna ja Jonna-

   

  Meistä muualla:

  Keski-Uusimaa: Poikien Äidit-yhteisön äidit, kirjoittivat pojan käyttöoppaan äidille

  Iltalehti: Pojat pulassa!

  Helsingin Sanomat -Voi ei sanottiin Jonnalle, kun hän kertoi saavansa kolmannen pojan

  Kaksplus -Poikien Äidit ryhmän Jonna- villien poikien äitinä saa kuraa niskaan

  Helsingin Uutiset -Äidit poikien asialla

  Vauva.fi -Neljän pojan äiti Jonna perusti vertaistukiryhmän

  Yle Uutiset -Osa tubettajista kerjää lapsilta rahaa netissä, ja moni lapsi myös maksaa: "Vetoavat taitavasti lasten tunteisiin"

  MTV uutiset -Joakimilla ei ole paljon kavereita. Poikien Äidit järjestää synttärit yksinäisille lapsille

  Kaksplus -”Poikien äiti on perheen kuningatar” – Sanna kasvattaa neljää miehenalkua ja vastaa luuloihin poikien äideistä

   

  Yhteistyökumppanit

  SuperPark
  PicaDeli
  Forever
  Sulje
  ×

  Cart