Yhteistyöt ja vaikuttajamarkkinointi

vaikuttajamarkkinointi yrityksille

Markkinointiyhteistyöt yrityksille

Me tavoitamme kohdennetusti perheelliset naiset 25-45 -vuotta Suomesta

Olemme monikanavainen ja yksi eniten somessa suomalaisia 25-45 vuotiaita perheellisiä naisia tavoittava perhemedia Suomessa.

Haluatko tuotteesi/yrityksesi näkyvän kanavissamme?

Someyhteistyöt yrityksille voidaan toteuttaa Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa sekä YouTube-kanavalla. Kirjoitusyhteistyöt puolestaan hyvin hakukoneissa menestyvissä artikkeleissa.

Teemme yhteistyötä vain arvoihimme sopivien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tärkeimmmät arvomme ovat:

  1. Tasa-arvo ja perheiden tasapuolinen kohteleminen
  2. Oikeudenmukaisuus
  3. Lasten kasvurauhan tukeminen
  4. Yhteisöllisyys, ystävällisyys ja yhdistäminen
  5. Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Sovi yhteistyöt Poikien äidit -myynnin kanssa: myynti@poikienaidit.fi

Sosiaalinen media

Poikien äidit -Facebook on perustettu 2015 keväällä, joten kasvu on huomattavan nopeaa. seuraajia on yli 125 000. Naisia 97% ja heistä suurin osa ikähaarukalla 25-45v. Yksi julkaisu tavoittaa parhaimmillaan yli 600 000 ihmistä.

Julkaisuihin sitoutumiset ovat noin 4 000 000 kuukaudessa. Se on merkittävän korkea määrä ja kertoo aktiivisesta yhteisöstä. Sivuston yksi vahvuus on seuraajien aktiivinen osallistuminen ja sisällöntuottaminen meidän kanssamme. Mikä hienointa, somekanavissamme ei ole ainuttakaan ostettua tykkääjää tai seuraajaa.

Poikien äidit -Instagramin aktiivinen käyttö alkoi vuonna 2017. Seuraajia siellä on nyt yli 50 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Hashtag #poikienäidit ja #voihanpojat ovat keränneet tuhansia kuvia poikien äideiltä ympäri Suomen. Yksi Instagram julkaisu tavoittaa parhaimmillaan 600 000 ihmistä. Instagramissa näyttökerrat ovat 30 päivän aikana noin 5 000 000.

Youtubesta löydymme nimellä Poikien Äidit. Siellä olemme vasta aktivoituneet, mutta paras videomme on katsottu yli 20 000 kertaa.

TikTokissa olemme saaneet hurjasti näkyvyyttä ja tykkäyksiä julkaisuillemme. Seuraajia on yli 90 000. Menestynein TikTok-videomme on nähty 1 000 000 kertaa. Seuraajat ovat lähes kaikki suomalaisia.

poikien äidit tiimi

Artikkelit

Artikkeli-osiossa Poikien äidit -toimitus kirjoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista. Poikien äitien -verkkosivuja selataan kuukausittain parhaimmillaan yli 300 000 kertaa.

Sana on vapaa- kirjoituksissa yhteisön äidit pääsevät ääneen

Tapahtumat ja muut palvelut

Poikien äitien kanssa voit suunnitella joko suurempia tai pienempiä yhteistyökokonaisuuksia. Voit tehdä yhteistyötä blogiemme kanssa, suunnitella Poikien äideille ja pojille myytäviä tuotteita kauppaamme, järjestää Poikien äitien kanssa yhteistyössä tapahtumia livenä ja/tai striimattuna ja leirejä sekä saada näkyvyyttä yrityksellesi Poikien äidit -verkkosivuilla esimerkiksi mainosbannerilla.

Teemme yrityksille laadukasta sisällöntuotantoa haamukirjoittajina, käymme puhumassa tilauksesta tapahtumissa ja tarjoamme asiantuntijapalveluita. Kysy lisää myynti@poikienaidit.fi

TUTUSTU MEIDÄN TIIMIIN

Katso Poikien äitien ja SuperParkin yhteistyövideo:

Poikien äidit ryhtyvät yhteistyöhön vain omien arvojensa mukaisten yritysten kanssa. Haluamme seistä mainostamiemme tuotteiden takana ja näin olemme myös kuluttajalle rehellisiä. Vaikuttajamarkkinointi yrityksille toteutetaan aina laadulla.

Meistä muualla:

Supla -Sanna ja Jonna poadcast

MTV 3 -Poikien Äidit järjestivät Mun synttärit konseptin, auttaakseen yksinäisiä lapsia

Keski-Uusimaa -Poikien Äidit-yhteisön äidit, kirjoittivat pojan käyttöoppaan äidille

Iltalehti -Pojat pulassa!

Helsingin Sanomat -Voi ei sanottiin Jonnalle, kun hän kertoi saavansa kolmannen pojan

Helsingin Uutiset -Äidit poikien asialla

Vauva.fi -Neljän pojan äiti Jonna perusti vertaistukiryhmän

Yritysblogivalmentaja Tiia Konttinen -5 asiaa jotka voit oppia Poikien. Äiti blogista

Yle Uutiset -Osa tubettajista kerjää lapsilta rahaa netissä, ja moni lapsi myös maksaa: "Vetoavat taitavasti lasten tunteisiin"

MTV uutiset -Joakimilla ei ole paljon kavereita. Poikien Äidit järjestää synttärit yksinäisille lapsille

MTV3 -Kaverit kuuluu kaikille

 

vaikuttajamarkkinointi yrityksille
Forever
vaikuttajamarkkinointi yrityksille