Slider

Vaikuttajamarkkinointi yrityksille

 • vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Markkinointiyhteistyöt yrityksille

  Poikien äidit tarjoavat tehokkaat kanavat mainostaa ja näkyä.

  Meidän kauttamme tavoitat kohdennetusti perheelliset naiset 25-45 -vuotta.

  Tavoitamme somessa enemmän 25-45 vuotiaita perheellisiä naisia, kuin mikään muu kanava Suomessa. Someyhteistyöt yrityksille voidaan toteuttaa Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa sekä YouTube-kanavalla. Blogiyhteistyöt Poikien Äitien menestyneissä blogeissa. Sovi yhteistyöt suoraan Poikien äidit -myynnin kanssa, jotta saat parhaimman mahdollisen näkyvyyden kaikissa kanavissamme. Blogikirjoituksen lisäksi, Poikien äidit -myynti huolehtii siitä, että kirjoituksesi jaetaan myös meidän suosittuihin kanaviimme Facebookiin ja Instagramiin. Ota yhteyttä: jonna@poikienaidit.fi tai sarianna@poikienaidit.fi

  Sosiaalinen media

  Poikien äidit -Facebook on perustettu 2015 keväällä, joten kasvu on huomattavan nopeaa. seuraajia on yli 100 000. Naisia 97% ja heistä suurin osa ikähaarukalla 25-45v. Yksi julkaisu tavoittaa parhaimmillaan yli 600 000 ihmistä. Facebook-julkaisumme tavoittavat viikossa hurjat 4 000 000 ihmistä. Keskiarvo orgaaniselle julkaisuihin sitoutumiselle on noin 800 000 viikossa. Se on merkittävän korkea määrä ja kertoo aktiivisesta yhteisöstä. Sivuston yksi vahvuus on seuraajien aktiivinen osallistuminen. Mikä hienointa, somekanavissamme ei ole ainuttakaan ostettua tykkääjää tai seuraajaa.

  Poikien äidit -Instagramin aktiivinen käyttö alkoi vuonna 2017. Seuraajia siellä on nyt yli 28 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Hashtag #poikienäidit ja #voihanpojat ovat keränneet tuhansia kuvia poikien äideiltä ympäri Suomen. Yksi Instagram julkaisu tavoittaa parhaimmillaan 120 000 ihmistä. Mikä parasta, sielläkin jokainen tykkääjä ja seuraaja on aito.

  Sarianna Pesola Instagramissa on seuraajia 25 000, Poikien Äiti blogin Instagramissa 3000 seuraajaa. Yhteensä Instagramkanavillamme on siis 56 000 seuraajaa.

  Youtubesta löydymme nimellä Poikien Äidit. Tuotamme sinne videoita vielä kovin harvakseltaan, mutta videomme ladataan aina myös suosittuun Facebook-ryhmään, jossa videot keräävätkin kymmeniätuhansia katsojia. TikTokissa olemme vasta aloitelleet, mutta saaneet jo hurjasti näkyvyyttä julkaisuillemme. Menestynein TikTok-videomme on nähty yli 700 000 kertaa, seuraajia yli 22 000.

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Blogit

  Tunnetun Poikien äiti -blogin lukijat ovat huidelleet parhaimmillaan yli 90 000 uniikissa lukijassa kuukaudessa. Sivukatseluita blogilla puolestaan on ollut jopa yli 150 000 kuukaudessa. Hauskalla Poikien Testiryhmä -blogilla on parhaimmillaan ollut yli 20 000 uniikkia kuukausilukijaa.

  Ihmemaan mutsi -blogi tavoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista kiinnostuneet lukijat. Sarianna Pesola -blogista voi lukea tasapainoilusta lapsiperheen arjen, sisustuksen ja yrittäjyyden välillä. Sana on vapaa -blogissa julkaistaan vanhemmuuteen ja naiseuteen liittyviä vieraskynäkirjoituksia. Ajankohtaista -osiossa Poikien äidit -toimitus kirjoittaa ajankohtaisista vanhemmuuteen liittyvistä aiheista. Poikien äitien -verkkosivuja selataan kuukausittain yli 300 000 kertaa.

  Lue: Miksi vaikuttajamarkkinointi on kannattavaa yrityksille?

  Poikien äitien kanssa voit suunnitella joko suurempia tai pienempiä yhteistyökokonaisuuksia. Voit testauttaa menomestasi tai tuotteesi Poikien Testiryhmällä, tehdä yhteistyötä Poikien äiti -blogin kanssa, suunnitella Poikien äideille ja pojille myytäviä tuotteita kauppaamme, järjestää Poikien äitien kanssa yhteistyössä tapahtumia tai leirejä ja saada näkyvyyttä yrityksellesi Poikien äidit -verkkosivuilla tai blogeissa esimerkiksi mainosbannerilla tai yhteistyöllä.

  Teemme yrityksille myös laadukasta sisällöntuotantoa haamukirjoittajina, sekä käymme puhumassa tilauksesta tapahtumissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua blogi-, markkinointi- tai nettisivujen sisällöntuotantoon. Meiltä se käy käden käänteessä! Teemme kaikki some- ja blogiyhteistyöt yrityksille huolella. Poikien äidit voit tilata tapahtumaasi tai yrityksellesi juontamaan, edustamaan tai tekemään sosiaalisen median konsultointia. Meiltä löytyy ammattitaitoa moneen.

  TUTUSTU MEIDÄN TIIMIIN

  poikien äidit tiimi

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille

  Katso Poikien äitien ja SuperParkin yhteistyövideo:

  Poikien äidit ryhtyvät yhteistyöhön vain omien arvojensa mukaisten yritysten kanssa. Haluamme seistä mainostamiemme tuotteiden takana ja näin olemme myös kuluttajalle rehellisiä. Vaikuttajamarkkinointi yrityksille toteutetaan aina laadulla.

  Ota yhteyttä myyntiin jonna@poikienaidit.fi, marjukka@poikienaidit.fi

   

  Meistä muualla:

  MTV 3 -Poikien Äidit järjestivät Mun synttärit konseptin, auttaakseen yksinäisiä lapsia

  Keski-Uusimaa -Poikien Äidit-yhteisön äidit, kirjoittivat pojan käyttöoppaan äidille

  Iltalehti -Pojat pulassa!

  Helsingin Sanomat -Voi ei sanottiin Jonnalle, kun hän kertoi saavansa kolmannen pojan

  Kaksplus -Poikien Äidit ryhmän Jonna- villien poikien äitinä saa kuraa niskaan

  Helsingin Uutiset -Äidit poikien asialla

  Vauva.fi -Neljän pojan äiti Jonna perusti vertaistukiryhmän

  Yle Uutiset -Osa tubettajista kerjää lapsilta rahaa netissä, ja moni lapsi myös maksaa: "Vetoavat taitavasti lasten tunteisiin"

  MTV uutiset -Joakimilla ei ole paljon kavereita. Poikien Äidit järjestää synttärit yksinäisille lapsille

  Kaksplus -”Poikien äiti on perheen kuningatar” – Sanna kasvattaa neljää miehenalkua ja vastaa luuloihin poikien äideistä

   

  Yhteistyökumppanit

  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  SuperPark
  PicaDeli
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  vaikuttajamarkkinointi yrityksille
  Forever