Poikien äidit
Slider

Some- ja blogiyhteistyöt yrityksille

 • Some- ja blogiyhteistyöt yrityksille

  Poikien äidit tarjoaa tehokkaat ja kattavat some- ja blogiyhteistyöt yrityksille sekä mahdollisuuden mainostaa kohdennetusti oikealle yleisölle.

  Meidän kauttamme tavoitat äidit 25-45 -vuotta tehokkaammin kuin minkään muun kotimaisen somekanavan kautta.

  Some- ja blogiyhteistyöt yrityksille voidaan toteuttaa Facebookissa, Instagramissa sekä YouTube-kanavalla.

  Poikien äidit -Facebookissa on seuraajia nyt yli 80 000. Naisia 97% ja heistä suurin osa ikähaarukalla 25-44 v. Yksi julkaisu tavoittaa parhaimmillaan yli 350 000 ihmistä. Facebook-keskiarvo orgaaniselle viikkokattavuudelle on noin 550 000. Se on merkittävän korkea ja kertoo aktiivisesta yhteisöstä. Sivuston yksi vahvuus on seuraajien sitoutuminen julkaisuihin tehokkaasti joka päivä. Määriä ei ole saavutettu arvonnoilla, eikä ostetuilla tykkääjillä, vaan jatkuvalla aktiivisella keskustelulla. Sivusto on perustettu 2015 keväällä, joten kasvu on nopeaa.

  Poikien äidit -Instagramissa on seuraajia yli 12 000 ja määrä kasvaa koko ajan. Hashtagit #poikienäidit #poikienäiti ovat keränneet tuhansia kuvia Poikien äideiltä ympäri Suomen. Mikä parasta, kummassakaan somekanavassamme ei ole ostettuja seuraajia eikä tykkäyksiä. Jokainen tykkääjä ja seuraaja on aito.

  Poikien äiti -blogin lukijat ovat huidelleet parhaimmillaan yli 80 000 uniikissa lukijassa kuukaudessa. Sivukatseluita blogilla puolestaan jopa yli 132 000 kuukaudessa. Poikien Testiryhmä -blogilla on parhaimmillaan ollut yli 20 000 uniikkia kuukausilukijaa. Onneen ei tarvita edes pankkia -blogi tavoittaa tehokkaasti yksinhuoltaja äidit. Meillä on myös muutama verkostoblogi, joihin myymme myös yhteistöitä. Sana on vapaa blogissa julkaistaan vanhemmuuteen ja naiseuteen liittyviä vieraskynäkirjoituksia. Poikien Äitien -verkkosivuilla on kuukausittain yli 100 000 uniikkia kävijää.

  Poikien äitien kanssa voit suunnitella joko isompia tai pienempiä yhteistyökokonaisuuksia. Voit testauttaa menomestasi Poikien Testiryhmällä, tehdä yhteistyötä Poikien äiti -blogin kanssa, suunnitella Poikien äideille ja pojille myytäviä tuotteita kauppaamme, järjestää Poikien äitien kanssa yhteistyössä tapahtumia tai leirejä ja saada näkyvyyttä yrityksellesi Poikien äidit -verkkosivuilla tai verkostoblogeissa esimerkiksi mainosbannerilla tai kirjoitus-yhteistyöllä. Teemme yrityksille myös laadukasta sisällöntuotantoa haamukirjoittajina. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset apua blogi-, markkinointi- tai nettisivujen sisällöntuotantoon. Meiltä se käy kädenkäänteessä! Teemme kaikki some- ja blogiyhteistyöt yrityksille huolella.

  Poikien äidit voit tilata myös tapahtumaasi tai yrityksellesi juontamaan, edustamaan tai tekemään sosiaalisen median konsultointia. Meiltä löytyy ammattitaitoa moneen.

  Katso Poikien Äitien ja SuperParkin yhteistyövideo:

  Poikien äidit ryhtyy yhteistyöhön vain omien arvojensa mukaisten yritysten kanssa. Haluamme seistä mainostamiemme tuotteiden takana ja näin olemme myös kuluttajalle aina rehellisiä.

  Poikien Äidit Sanna ja Jonna
  Toteutamme yhteistyöt aina laadukkaasti. Olisi mukavaa tehdä yhteistyötä teidänkin yrityksenne kanssa. -Sanna ja Jonna-

  Yhteistyökumppanit

  Egmont
  Serena
  SuperPark
  Kauppahalli
  Rush
  PicaDeli
  Mastermark
  Sealife
  Kiddex
  Ikioma nimilappu
  Natural goods company
  Skidi
  DanskeBank
  Novelle
  Suomen voimistelutuote
  Forever
  Sulje
  ×

  Cart