• You are currently viewing Pojat kertovat millaisia naiset ovat -ne määräilee ja tuoksuu hyvälle

    Pojat kertovat millaisia naiset ovat -ne määräilee ja tuoksuu hyvälle

    Millaisia naiset ovat poikien mielestä?

    Aivan ihanaa naistenpäivää kaikille poikien äideille sekä muille naispuolisille lukijoille.

    Naistenpäivän kunniaksi käytimme tilaisuutta hyväkseni ja pyysin äitejä kysymään pojiltaan yhden yksinkertaisen kysymyksen: Millaisia ovat naiset? Saimmekin vastauksia yli kahdeltasadalta pojalta.

    Oletteko valmiita kuulemaan millaisia olemme me naiset poikien silmin?

    Naiset poikien silmin!

    Kilttejä

    Kivaa oli lukea, että yksi käytetyimmistä adjektiiveista naisia kuvailtaessa oli kiltti. Aivan ihastuttava huomio pojilta. Naiset pitävät poikien mielestä lapsista huolta ja rakastavat eläimiä sekä söpöjä asioita. Pojat ovat sitä mieltä, että naiset leikkivät lasten kanssa enemmän kuin miehet ja naiset rakastavat ihan kamalasti poikiaan. “Naiset ajattelee enemmän kuin miehet, ennen kuin tekee asioita“, kertoo poika 11v.

    Kauniita

    Yllättävän monessa pojan vastauksessa oli jotain kauniiseen ulkonäköön liittyvää. Pojat kehuivat, että naiset ovat kauniinpia kuin miehet. Isommat pojat kuvailivat naisia kuumiksi ja pienet pojat kauniiksi. Huulipunat ja kynsilakatkin tuli mainittua useampaan kertaan. Poikien mielestä naisilla on kivoja mekkoja ja pitkät isot hiukset. Muutamat pojat olivat kuvailleet naiset komeiksi tai söpöiksi. “Naiset näyttää hymynaamalta“, totesi poika 4v. Osa pojista kuvaili naisia siisteiksi, tyylikkäiksi ja muutama jopa keltaisiksi ja homeisiksi.

    Tuoksuvat hyvälle

    Monen pojan mielestä me naiset tuoksumme hyvälle. “Naiset on hyvän hajuisia” kertoi poika 8 vuotta. Erilainen tuoksu kuin miehillä ja kukkien tuoksu tuli mainintana usealtakin pojalta. Poika 6v toteaa,että “naiset tuoksuvat pullalle ja muille hyville jutuille

    Outoja

    Eräs 4 vuotias poika kertoi naisista näin: “Pitkähiuksisia ja ilman pippeliä. Repivät tietysti kulmakarvojaan irti. Synnyttävät vauvoja. Muuta minä en niistä tiedä.” Useampikin poika myönsi, että ei tiedä naisista oikein mitään. Naiset ovat poikien mielestä kiinnostuneita vain naisten jutuista ja laiskoja kun eivät vaihda talvirenkaita. Aika moni poika kuvaili naisia oudoiksi, useat kylläkin lisäsivät perään, että äiti ei kuitenkaan ole outo. Naisia kuvailtiin myös salaperäisiksi. 11 vuotiaan pojan mielestä “naiset ovat vähän hönöjä“. Monessa pienen pojan vastauksessa toistui sama “niillä ei ole pippeliä” ajatus. Eipä yllätä yhtään, niinhän se on.

    Määräileviä

    Ikävä kyllä, tämän pojat ovat pistäneet jo merkille. Naiset määräilevät! “Ne komentaa miehiä“, kertoo poika 4,5v. Kärttyisiä, rasittavia ja itsepäisiä ovat naiset poikien mielestä. Poika 6,5 kuvasi naisia väkeviksi. Isompien poikien mielestä naiset ovat vähän ärsyttäviä ja pilkunviilaajia. “Naiset voisivat ottaa vähän rennommin” opettaa naisia poika 16v.

    Puhuvat liikaa

    Kukaan mies ei puhu niin pitkään puhelimessa kuin naiset“, toteaa poika 11v. Poikien mielestä me naiset olemme aina äänessä. Naiset mäkättävät ja kälättävät, eikä miehet saa naisilta puheenvuoroa. Hmm… olisiko tässä ehkä totuuden siemen.

    Mitä sinun lapsesi sanoo naisten olevan?

    Lue myös: Jari Sinkkosen terveiset poikien äideille

    -Poikien Äidit toimitus-

    Kommentit

    1. Miina

      Meillä tytär kuvaili muuten aika samanlailla, mutta jätti noi mäkätykset pois. Ehkä hän ei huomaa kun on itse lajin edustaja.

    2. Nimetön

      Aivan ihana juttu!

    Vastaa