• Näin poikaperheessä! (katso kuvat)

  Minulta kysyttiin, että miten kuvailisin poikaperhettä yhdellä kuvalla? Yhteen kuvaan en nyt pystynyt, mutta tässä ajatukseni elämästä poikaperheessä kuvin.

  Tältä se näyttää:

  Päivän pyykit

  Sisustus

  sisustus

  Leikit

  paini

  Lelut

  ritsa

  lasi

  Uudet kengät

  pojan kengät

  Uudet housut

  pojan housut

  Tv hetki

  pojat

  Ruoka

  ruokaruoka

  Vessa

  poikaperhe

  Eteinen

  Taskut

  PS. Kyllä! Säästän aikaasi ja totean heti tähän: Nämä kaikki kuvat ovat ihan mahdollisia kaikenlaisissa muissakin perheissä 🙂 ,eikä näitä tilanteita löydy todellakaan jokaisesta poikaperheestä. Otsikko oli minusta silti hauska noin.

  Pps. Kiitos Nina kenkäkuvasta ja Sofia ruokakuvasta

  https://www.tiktok.com/@poikienaidit_official?lang=en

  Kommentit

  1. S

   Noi kengät, housut ja vessa, check! Vaikka on vain yksi poika 😀 vessassa on itse asiassa kokonainen kirjasto, ja siellä voi viettää uskomattoman pitkiä aikoja. myös eteinen näyttää usein aika pitkälti tuolta vaikka on vain 2 lasta :O

   1. Jonna-Emilia

    Huojentavaa kuulla, että tämä onnistuu kahdenkin lapsen kanssa ????

  2. Ulpu

   Olipa hauska !
   Mummona etenkin hauska katsoa, kun tämä kaikki ei enää ole niin liki.

  3. Mama

   Meillä on kaksi lasta, poika ja tyttö. Ja voin hyvin samaistua näihin kuviin! ???? varsinkin nuo pyykit, sisustus ja eteinen ???? Todella hauska kuvasarja!

   1. Jonna-Emilia

    En tajua miten pyykkiä vaan voi tulla niin paljon!!! Tekisi mieleni heittää kaikki roskiin ja aloittaa ”puhtaalta pöydältä”.

  4. Tiina

   Tuttua. Meillä vasta yksi lapsi, mutta itse olen kasvanut kolmen isoveljen kanssa ja tuli lapsuus mieleen 😀

    1. Tiina

     Kyllä, mitä isommat edellä niin pienemmät perässä sukupuolesta riippumatta 😀

  5. Jaana Johansson

   Tuttua näin kahden poikalapsen perheessäkin

  6. Nimetön

   Uudet kengät ja housut ???? Niin tuttua ????????

  7. Sanna

   Tyttären ja pojan äitinä..
   Myös tytöt jos heille sallitaan se käyttäytyvät kuin lapset.

  8. Nimetön

   Hha, meidän vierassänky näyttää just tolle pyykkipäivän kuvalle;D
   T.kahden pikkupojan äiti

   1. Jonna-Emilia

    Meillä toi ei ole edes valitettavasti vierassänky. Huoh.

  9. Niiiin tuttua,varsinkin nuo kengät!!!ihan uskomatonta miten nopeasti voi tuhota uudet kengät!!!ja se on ihan sama onko ne jotkut päälle 50e kengät vai 20e.yhtä nopeasti ne on järkyttävän näköiset!!

  10. neito

   Kun esikoinen on poika ja kuopus on tyttö, joka ihailee iso-veljeään, niin tämä toistaa kaiken perässä. Likka menee vessaan aku ankan kanssa, kengät saa kyytiä, ulkovaatteet menee rikki kiitettävällä vauhdilla. Iso-veli valitteli yhtenä päivänä, että pikku-siskosta on tullut liian nopea. Ei kuulemma saa juosten kiinni. Totesin, että olet kouluttanut siskosi hyvin. 🙂 Näillänäkymin ei tule ongelmia tytön kanssa siitä, että jotain ei voisi tehdä siksi että on tyttö. 🙂

   1. Jonna-Emilia

    Onneksi meillä Suomessa on kaikki mahdollista, oli sitten poika tai tyttö. Jotenkin samaistun tyttöösi, vaikka minulla olikin enemmän siskoja kuin veljiä, niin tutulta kuulostaa.

  11. Lissu

   ???? oiva postaus. Mulla 2x poika ja 2 x tyttö. Viime kesänä ostin pojille kesän aikana4 uudet lenkkarit molemmille kun ne hajosi 2 vkon jälkeen. Ostin vielä 80 e laatukenkiä, että siitä ei ollu kiinni. Uudet Reiman vk-housut 75 e.. kerran päällä ja nyrkin kokoinen reikä polvessa… mitä tulee ruokaan… 8 banaanin terttu ja 15 karjalanpiirakkaa syöty yhdeltä istumalta välipalaksi???? Jos jääkaapissa on 3 l maitoa se on vähän ja pitää heti lähteä kauppaan.
   Tsemppii meille.

   1. Jonna-Emilia

    Juu banaanit ja leipä loppuu samantein ???? meillä tosin sitten kun on kunnon ruokaa niin kenelläkään ei ole nälkä. ????

  12. Leena

   Olipa hauskat kuvat ja niin tuttua 😀 Kolmen pojan kanssa neljä pyykkikoria pursui pyykkiä, eikä pohjia tullut vastaan millään ja kenkiä eteinen puolillaan. Nyt pojat ovat maailmalla ja yritän keräillä pyykkejä, että saisin koneen edes puolilleen.

  13. Pipu

   Kyllä näyttää tutulta! Varsinki toi pyykkikasa ???? Mulla kolme poikaa ja tyttö. Tähän mennessä tyttö pahin vaatteitten rikkoja ???? mut pojat vähän nuorempia,7 ja 2×4 v. Mut kauhulla odotan kun kaikki on koulussa. Siihen mennessä varmasti opittu kaikki vastaavat taidot…
   Ja mitä tohon ruokaan tulee, nyt jo on kaikki koko ajan lopussa. Täytyy varmaan hommata toinen työ kun pojat on teini-iässä???? ja tilata rekallinen ruokaa kerralla ????
   Tosiaan tsemppiä meille painivien poikien vanhemmille. Hermoja tarvitaan monessakin asiassa ????

   1. Jonna-Emilia

    Vähänkö outoa sitten kun lapset muuttaa pois kotoa ja ei ole enää pyykkiä! 🙂

  Vastaa