Näin poikaperheessä! (katso kuvat)

Pohdin, että miten kuvailla poikaperheen arkea kuvin. Uskon, että tähän tuli kaapattua ydinajatus. Katsothan nämä kuvat pilke silmäkulmassa!

Päivän pyykitSisustus LeikitLelut

Uudet kengätUudet housutTv hetkiRuoka

Vessa EteinenTaskut

PS. Kyllä! Säästän aikaasi ja totean heti tähän: Nämä kaikki kuvat ovat ihan mahdollisia kaikenlaisissa muissakin perheissä 🙂 ,eikä näitä tilanteita löydy todellakaan jokaisesta poikaperheestä. Otsikko oli minusta silti hauska noin.

Pps. Kiitos Nina kenkäkuvasta ja Sofia ruokakuvasta

Lue myös: Jokaisen leikki-ikäisen pojan äidin käsilaukusta löytyy…

Vain todella seksikkäät naiset tekevät poikia

 

 1. Leena kertoo:

  Olipa hauskat kuvat ja niin tuttua 😀 Kolmen pojan kanssa neljä pyykkikoria pursui pyykkiä, eikä pohjia tullut vastaan millään ja kenkiä eteinen puolillaan. Nyt pojat ovat maailmalla ja yritän keräillä pyykkejä, että saisin koneen edes puolilleen.

  • neito kertoo:

   Kun esikoinen on poika ja kuopus on tyttö, joka ihailee iso-veljeään, niin tämä toistaa kaiken perässä. Likka menee vessaan aku ankan kanssa, kengät saa kyytiä, ulkovaatteet menee rikki kiitettävällä vauhdilla. Iso-veli valitteli yhtenä päivänä, että pikku-siskosta on tullut liian nopea. Ei kuulemma saa juosten kiinni. Totesin, että olet kouluttanut siskosi hyvin. 🙂 Näillänäkymin ei tule ongelmia tytön kanssa siitä, että jotain ei voisi tehdä siksi että on tyttö. 🙂

    1. Jonna-Emilia kertoo:

     Onneksi meillä Suomessa on kaikki mahdollista, oli sitten poika tai tyttö. Jotenkin samaistun tyttöösi, vaikka minulla olikin enemmän siskoja kuin veljiä, niin tutulta kuulostaa.

    2. S kertoo:

     Noi kengät, housut ja vessa, check! Vaikka on vain yksi poika 😀 vessassa on itse asiassa kokonainen kirjasto, ja siellä voi viettää uskomattoman pitkiä aikoja. myös eteinen näyttää usein aika pitkälti tuolta vaikka on vain 2 lasta :O

     Vastaa

     Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

     Arkistot