• Kaksospipot / Fiskarens Fru

  Kaupallinen yhteistyö Fiskarens Fru

  Testaajat: Verneri ja Viljami 6v

   

  ”Miksi mä olen A ja toi B?”

  Identtiset kaksospojat Verneri ja Viljami saivat testattavakseen kaksosille suunnatut A- ja B- pipot. Ainakin kaikki kaksosten vanhemmat tietävät, minkä vuoksi pipoissa on nämä kirjaimet. A:n saa aina se sikiö, joka on lähempänä kohdunsuuta ja näin siis syntymässä ensin. B:llä ei olekaan niin kiire ulos maailmaan. Meillä Verneri on A-poika ja Viljami B. Se pätee edelleenkin, että Verneri on malttamattomampi kuin Viljami 😉

  Täysin kotimaiset pipot on valmistanut Fiskarens Fru, joka on neulontaan ja painatukseen erikoistunut yritys Ahvenanmaan ihanassa saaristossa Brändön kunnassa, Lappossa. Kalastajan ollessa kalassa, vaimo valmistaa painotuotteiden ja pipojen lisäksi erilaisia vaatetus- ja sisustustuotteita sekä myy käsityötarvikkeita. Postipakettia avatessa sai tuulahduksen saaristolaiselämää tänne mantereelle pipoissa olevan logon mukana. Testaus on kaupallinen yhteistyö Fiskarens Frun kanssa.

  Mikä se on?

  Yksinkertaisen tyylikkäät (varsinkin äidin mieleen) pipot istuivat poikien päähän kuin valetut. Pojat tykkäsivät ohuesta, pehmeästä ja joustavasta materiaalista Thermocoolista, joka toimii lämpötilan mukaan. Kylmällä säällä pipo tuntuu lämpimältä ja lämpiminä päivinä viileältä. Kangas tulee Orneuleelta Orivedeltä ja Fiskarens Fru ompelee ja painaa pipot Ahvenanmaalla. Pipojen pohjaväri on valkoinen ja kirjainten väri musta. Fiskarens Fru painaa kirjaimien lisäksi erilaisia kuvia pipoihin. Jos arkistojen kätköistä löytyy mukavia kuvia, voi pipon teettää omallakin kuvalla. Pipoja on neljää eri kokoa: 42-46 cm, 48-52 cm, 54-56 com ja 58-60 cm.

  Vinkit käyttäjille

  Kaksoset ovat kovia touhuamaan ulkona. Pipot päässä juostiin, hypittiin trampalla, pyöräiltiin (pyöräilykypärän alla erittäin toimiva ohuen materiaalin ansiosta), kiipeiltiin lähimetsän puissa ja kivillä. Päät pysyivät silti mukavan viileinä, vaikka sää oli lämmin. Kokeiltiinpa niitä myös saunan lämmössä, poikien omasta kuningasideasta. Materiaali on siis toimiva. Pakkaseen poikia ei sentään työnnetty eli kylmällä ilmalla pipoja ei päästy valitettavasti testaamaan 😉 Uskomme kuitenkin, että materiaali lämmittää pakkaskelillä mukavasti. Joustavan, napakan, mutta silti ohuen kankaan vuoksi pipot pysyivät menossa hienosti mukana, eivätkä valuneet silmille tai nousseet korvien yläpuolelle.

  Valkoinen väri on tunnetusti arka, mutta onneksi nämä pipot voi pestä 60 asteessa, joten likaantumista ei tarvitse pelätä. Pipot pitivät pesun jälkeen hyvin muotonsa ja ovat nyt syksyä varten valmiudessa kaapissa.

  Saimme testattavaksi myös hauskoja ötökkäpipoja, jotka ovat ainakin kaikille tuleville luonnontieteilijöille mieleen. Pipot herättivät naapurustossa kiinnostusta kovasti, koska ovat niin erilaisia kuin lasten pipot yleensä. Iso kärpänen tai värikäs heinäsirkka ei varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Nämä pipot eivät ainakaan ole tylsiä! Kaksoset suosittelevat kaikkia Fiskarens Frun pipoja lämpimästi.

  Parhaat palat

  Poikien TOP3

  1. Kirjaimet ihmetyttivät kaksosia ja taas muisteltiin mitä ne tarkoittivatkaan. ”Miksi mä olen A ja toi B?”
  2. Kangas oli mukavan pehmeä ja viileä kesäsäälläkin. ”Tää tuntuu tosi kivalle päässä”
  3. Ötökkäpipot herättivät hilpeitä ajatuksia pojissa. ”Heh, tää kärpänen on aika hurja, koko ajan tekee mieli lyödä sua otsaan kärpäslätkällä”

  Äitien TOP3

  1. Kirjainpipot ovat yksinkertaisen tyylikkäät. ”Hauskat poikien päässä ja sopivat värinsä puolesta monenlaiseen vaatetukseen”
  2. Thermocool-kangas. ”Ihan mieletön keksintö, kun sopii melkein ilmaan kuin ilmaan”
  3. Korkea pesulämpötila. ”Tahroille kyytiä, kaikki lapsille suunnatut tuotteet pitää pystyä pesemään 60 asteessa”

  Facebook https://www.facebook.com/fiskarensfru/

  Pinterest https://fi.pinterest.com/fiskarensfru/

  Instagram https://www.instagram.com/fiskarensfru/

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia täältä

  Kommentit

  1. Nimetön

   Hyvälaatuisen näköisiä kauniita pipoja

   T. 1v 1kk Kaksospoikien äiti ❤

  2. Nimetön

   Katsottu

  3. Nimetön

   Katsottu T: lokakuussa 3 vuotta täyttävien identtisten poikien mamma.

  Vastaa