• Poikien Äidit Oy lanseerattu! Juhlat Krapihovilla

  Poikien Äidit Oy

  Kaupallinen yhteistyö: Krapihovi,  Mecco,  Confettista, Juhlahumua

  Keskiviikkona oli Poikien Äidit Oy:n juhlat Krapihovilla. Krapihovi sijaitsee Tuusulassa ja juhlamme pidettiin tunnelmallisessa sekä intiimissä Krapihovin Aitassa. Vaikka töitä onkin tehty hiki hatussa jo jonkin aikaa, niin halusimme tässä vaiheessa pitää pienet juhlat virallisen yrittäjyyden aloittamisen kunniaksi. Pääsimme samalla vastaamaan siihen yleisempään kysymykseen siis mitä te niin kun teette?”.

  Poikien Äidit Oy

  Poikien Äidit Oy on kahden naisen ja kahdeksan pojan yritys. Ripauksen maustetta mukaan tuo myös yksi pieni tyttö ja kaksi isää. Poikien Äidit Oy tarjoaa poikien äideille vertaistukea, vinkkejä sekä palveluita. Tämä kaikki löytyy Poikien Äitien nettisivuilta. Poikien Äidit Oy kirjoittaa kahta blogia. Poikien Äiti sekä Poikien Testiryhmä. (EDIT nyt mukana jo useampia perheblogeja).

  Poikien Äitien nettisivuilla on nettikauppa jossa myydään esimerkiksi yhteiskoruja äidille ja pojalle, sekä paljon muuta. Lisäksi Poikien Äidit Oy järjestää tapahtumia sekä tulevaisuudessa myös leirejä. Nyt sunnuntaina starttaa Poikien Äitien ensimmäinen tapahtuma äideille ja pojille SuperPark Espoossa.

  Lue myös: Ammattibloggaajaksi vuodessa

  Juhlat Krapihovilla

  Päätimme kutsua paikalle juhlimaan muutamia läheisiä ystäviä, sekä yhteistyökumppaneitamme. Vaikka juhlimme keskellä viikkoa, niin onneksi kuitenkin vieraita pääsi jonkin verran paikalle. Aina kun on mahdollisuus pukeutua mekkoon, niin se kannattaa hyödyntää. Erityisesti kun on poikien äiti. 🙂

  Juhlat Krapihovilla vaati tyylikkäät mekot. Kävimme Sannan kanssa valitsemassa omat herkullisen väriset mekkomme Mecco juhlapukuliikkeestä. Voin sanoa, että yhteenkään niin palvelualttiiseen liikkeeseen en ole Suomessa aikaisemmin sisään astunut. Meccossa huokui myyjien aito halu löytää tytöille ja naisille se täydellinen mekko.


  Juhlapaikaksi saimme Krapihovin Aitan mikä oli enemmän kuin täydellinen näihin juhliin. Pieni ja soma kaksikerroksinen tila teki vaikutuksen myös vieraisiin. Aivan ihanan intiimi illanviettopaikka ja heti vieressä Krapihovin Mankelin terassi jossa illanvietto jatkuu pidemmällekin iltaan.


  Krapihovi tarjosi vieraille kuohuviiniä ja vähän lisää kuohuviiniä, sekä suolasia ja makeita cocktailpaloja.

  Ei juhlia ilman ohjelmaa. Stand up koomikko Joonas Korhonen kävi juhlissamme naurattamassa juhlavieraita.

  Joonas Korhonen Stand up koomikko
  Kauniiksi juhlapaikkamme teki ihanat väreihimme sopivat koristelut, jotka saimme Confettista. Olen hakenut sieltä usein ennenkin koristeita myös lasteni juhliin, koska sieltä löytää hyvin teemaan tai värimaailmaan liittyen valikoimaa. Confetti löytyy useasta kaupungista ympäri Suomen.
  Super söpöt kukka-asetelmat puolestaan lahjoitti Juhlahumua verkkokauppa. Saimme oikein erityispalvelua kun kukat tuotiin meille paikan päälle. Ihanat turkoosit ja pinkit kukat toivat piristystä Aitan sisustukseen.


  Krapihovi sijaitsee Tuusulanjärven rannalla. Alueella on paljon erilaista nähtävää ja maisemat ovat upeat. Aitan lisäksi Krapilta löytyy monta muutakin hyvin erilaista ja erikokoista tilaa juhlien järjestämiseen. Kannattaa tutustua valikoimaan.

  Kuvat Meeri Nikkilä

  Kiitos

  Kiitos vieraille kivasta ja onnistuneesta illasta. Kiitos Poikien Äitien facebookin yhteisölle mahtavasta draamavapaasta sivustosta, josta ainakin itse saan hyvää mieltä jokaiseen päivääni. Kiitos Poikien Äitien instagram seuraajille, sekä suuri kiitos Poikien Äidin blogin 80 000 uniikille kuukausilukijalle, se on huikea määrä. Tästä on hyvä ponkaista vauhtiin ja kehittää palveluita äideille ja pojille yhä kattavammaksi. Jos sinulle tulee mieleesi jotain sellaista mitä äidit ja pojat tarvitsisivat, niin ota yhteyttä. Pistetään yhdessä tapahtumaan. jonna@poikienaidit.fi, sanna@poikienaidit.fi

  Yhteistyössä:


  Vastaa