• Äidit ja pojatkin ansaitsevat yhteisen tapahtuman. Kuvat ja video ensimmäisestä Äiti ja poika -päivästä

  Itseasiassa en ole tainnut koskaan aiemmin törmätä MISSÄÄN äideille ja pojille järjestettyyn yhteiseen tapahtumaan? Äidin ja tyttären tapahtumia olen nähnyt useitakin, sekä isän ja pojan. Moni poikien äiti on kertonut meille samaa ja luultavasti siitäkin syystä Poikien Äidit Oy:n järjestämä ensimmäinen Äidin ja Pojan yhteinen päivä SuperParkissa oli menestys.

  Äiti ja Poika -päivä SuperPark Espoossa

  3. syyskuuta äidit ja pojat valtasivat SuperPark Espoon. Tapahtumaa oli suunniteltu pitkään ja lippuja myyty pitkin elokuuta. Tapahtumaan myytiinkin yli 70 lippua, mikä on mahtava määrä. Poikien Äidit (minä ja Sanna) suuntasimme Espooseen jo aamusta järkkäilemään tapahtumaa, avuksemme saimme kolme innokasta poikaa. Ossian, Oliver ja Sannan poika Oskari toimvat tapahtumassa meidän äitien apukäsinä.  Pojista olikin suuri apu erityisesti autosta tavaroita kannettaessa. Pojista oli super siistiä saada päälleen paidat joissa luki STAFF.
  Aamupäivällä klo 10 ovet avautuivat Poikien Äideille. Ensimmäiset innokkaat olivatkin paikalla heti. Päästimme äidit ja pojat suorittamaan yhdessä tehtävärasteja jotka oli sijoitettu ympäri SuperParkkia. Suosituin oli ehdottomasti scoottirata. Pojista oli super hauska tsempata äitiä ja jännittää pysyykö äiti scootillaan pystyssä.  Äitejä jännitti scoottaaminen sitäkin enemmän.

  Rasteja oli kahdeksan ja innokkaimmat äidit ja pojat suoritivat hienosti kaikki rastit. Laskimme suorituksista pisteet ja voittaja äiti ja poika voittivat uudet liput SuperParkiin, sekä yhteistyökumppaneiden tuotteita.

  Tramppakoulua äideille ja pojille tuli SuperParkkiin pitämään voimisteluseura BounCe Espoo. BounCe Team esitti ensin yleisölle hienon tramppaesityksen ja sen jälkeen äidit ja pojat pääsivät ohjaajien oppiin. Esitys saatiin yleisön pyynnöstä vielä uudestaan trampakoulun jälkeen.


  Lounastauon jälkeen äidit ja pojat asettuivatkin kisaamaan vastakkain viestikisassa.  Äidit voittivat ensimmäisen erän ja pojat toisen, joten tasapeli. Lopuksi käyty säbäpeli päättyi kuitenkin poikien selvään voittoon. Pojat pesivät tässä Äiti ja Poika tapahtumassa äidit 3-2. Hyvä pojat!


  Tämä jäi harmittavasti ainoaksi ryhmäkuvaksi, eikä tässäkään ollut kuin murto-osa mukana olleista. Ensi kerralla pitää muistaa ottaa yhteiskuva heti alussa.


  Lopuksi jaoimme vielä kaikille päivään osallistuneille isot goodie bagit. Saimme yhteistyökumppaneiltamme valtavasti ihania lahjoja äideille ja pojille lahjoitettavaksi Äiti ja Poika -päivässä.

   

  Kuvat: Meeri Nikkilä

  Mahtavinta oli hyvä palaute mitä tapahtumasta saimme. Tapahtuman jälkeen saimme kuulla, että pieni poika oli nukkumaan mennessään sanonut äidilleen; ”mennään muuten kaikkiin äitipoika tapahtumiin mukaan
  Kiitos kaikille osallistuneille äideille ja pojille. ???? Kiitos yhteistyökumppaneille ja SuperParkille mahtavasta päivästä.


  Novelle lastenvesi halusi huolehtia poikien nesteytyksestä koko tapahtuman ajan ja pojat saivatkin juoda uusia jäätelökesä ja päärynä lastenvesiä mielin määrin. Äideillekin kelpasi.
  Camala verkkokauppa lahjoitti Äideille ihania kortteja, sekä hauskan 20 päivän onnellisuushaasteen. Toivottavasti äidit ovat jo alkaneet sitä täyttämään.
  Debend kosmetiikka verkkokauppa lahjoitti tapahtuman kynsitaide rastitehtävään kynsilakat ja sekä putsaus tarpeet. Äidit ja pojat pääsivät taiteilemaan toisilleen mitä mahtavampia kynsiä ja saivat näin suoritettua yhden rastitehtävän. Debend lahjoitti goodie backeihin myös tuotteita.
  Confetti juhlaliike lahjoitti äideille ja pojille super söpön paketin, jossa oli piparimuotti, muffinssivuokia ja valotikut pojille. Käytimme myös Confettin koristeita tapahtumassa.
  Bredenkids lähti mukaan tapahtumaan lahjoittamalla isommille pojille tyylikkäät kangaspipot ja pienemmille lahjakortin verkkokauppaan, jolla pojat voivat valita mieleisensä hattu-huivin. Lisää infoa hattu-huiveista tulossa Poikien Äidin blogiin huomenna.
  Bolero Drinks Finland muisti äitejä ja poikia pirteillä veriappelsiini maistiaisilla. Äidit saivat myös allennuskoodin nettiosotoksia varten.
  Imageroad lähetti äideille kauniin julistekortin, jossa kaksi sydäntä ja tekstinä ”Ihmiset tarvitsevat eläessään kaksi sydäntä. Pienen joka on täynnä hellyyttä ja toisen joka on terästä.”
  Arctic Superfoods tarjosi pojille ja äideille kotiinvietäväksi ihania lisäaineettomia, gluteenittomia ja maidottomia Suomessa valmistettuja, suomalaisista raaka-aineista tehtyjä patukoita. Makuina olivat puolukka-karpalo-nokkonen, mustikka-koivunlehti ja tyrni-kuusenkerkkä. Patukat eivät sisällä lisättyä sokeria.
  Mossa antoi vauhdikkaiden poikien äideille ihania kosteuttavia karviaismarjauutetta ja ruusuvettä sisältäviä luomu-vartalovoiteita.
  Sante halusi helliä äitien ja poikien ihoa ja hiuksia luomu ananas & sitruuna suihkugeelillä sekä luomu kookos & appelsiini kiiltoshampoolla.
  Sophie La Girafe lahjoitti poikien mahdollisille pienille sisaruksille vauvojen ihoa sekä kasvoja että vaippa-aluetta helliviä luomu-voiteita.
  Foreverin jälleenmyyjä Roosa Kataja halusi muistaa äitejä kosteuttavilla ja ihoa pehmentävillä Aloe Veraa sisältävillä Aloe Propolis Creme -voiteilla, jotka sopivat myös koko perheen käyttöön.
  Weleda tarjosi äideille kokeiltavaksi ihoa uudistavan 7 päivän kauneuskuuri-öljyn kasvoille. Öljy sisältää ruusunmarjasiemenöljyä sekä manteli-, jojoba-, helokki- ja persikkakiviöljyä.
  Luonnonkosmetiikan maahantuoja Jolie halusi myös muistaa äitejä Little Butterfly Londonin kevyillä, nopeasti imeytyvillä sekä ihoa kirkastavilla ekosertifioiduilla kasvovoiteilla. Rastitehtävien voittajaparin pussukkaan laitoimme myös kiinteyttävän vartaloseerumin, monikäyttöisen puhdistusgeelin, suojaavan tehovoiteen ja arpien hoitovoiteen.

  Yhteistyössä:


  Tässä alla vielä tapahtumasta tehty video:

   
  Lue myös:
  Poikien Äidit Oy on nyt lanseerattu. Kuvat juhlista

   

  Vastaa