• Isänpäivälahjat / Lahjat.fi

  Testaajat: Oskari 9v, Verneri 6v, Viljami 6v, Kristian 3v sekä Oscar 7v ja Ollie 4v

  Sannan perhe: Isänpäivä lähestyy vinhaa vauhtia ja taas mietitään kilpaa, mitä iskälle lahjaksi. ”No ei ainakaan kalsareita ja sukkia”, Oskari huokaisee. Yleensä ostetaankin jotain muuta. Eihän sekään tietenkään huono vaihtoehto ole, koska kalsareita ja sukkia tarvitsee aina. Silti halusimme muistaa iskää jollain muulla tavalla. Tänä vuonna kävikin hyvä tuuri, koska Lahjat.fi otti meihin yhteyttä juuri sopivasti ja pääsimme testaamaan heidän palveluaan.

  Jonnan perhe: Meillä on ollut tapana yllättää isä isänpäivänä äidin valitseman lahjan lisäksi myös jokaisen lapsen itse valitsemalla pienellä lahjalla. Tämä tapa on ollut meillä siitä asti, kun Ossian oli ihan pieni. Lahjat olivat aluksi aika hauskoja, kun eihän pieni taapero ihan tajunnut mitä hän edes valitsee. Isä on saanut lahjaksi tutteja, pikkuautoja, kahvipaketin ja vaikka mitä. Nykyään kun pieninkin poika on jo 4 vuotta, on lahjoissa jo enemmän järkeä. Ennen olemme käyneet valitsemassa poikien omat yllätykset kaupasta, nyt ensimmäisen kerran saimme valita ne verkkokaupasta.

  Tämä on kaupallinen yhteistyö Lahjat.fi:n kanssa.

  Maanantai 16.10.

  Sannan perhe: Annoin pojille täysin vapaat kädet lahjan valintaan ja hieman epäuskoisina he istuivat tietokoneen ääreen. Eivät meinanneet millään uskoa, että kauppaan ei tarvitse lähteä, vaan homma hoituu näppärästi verkkokaupan kautta. Neuvoin vain mistä kannattaa aloittaa etsiminen, lahjoja kun on Lahjat.fi:n sivuilla yli tuhat. Lahjoja voi hakea sivuilta tilaisuuden, vastaanottajan ja hinnan mukaan. Pojat klikkasivat isänpäivää ja sen alta paljastui vaikka mitä.

  Lahjan valinta oli hauskaa ja poikia nauratti kovasti. Joukossa on paljon hassuja juttuja mutta myös käytännöllisiä ideoita. Hyvin erilaisia vaihtoehtoja, mitä ei tavallisesta kaupasta saa. Sen verran annoin vinkkejä lahjan valintaan, että olisi mukavaa, jos se liittyisi iskän mielenkiinnon kohteisiin.

  No ei mennyt aikaakaan, kun pojat löysivät sopivat vaihtoehdot;  grillipannusetti ja jalkapallokaukosäädin. Perusteluja ei tarvinnut kauaa miettiä. Iskä tykkää grillaamisesta ja on siinä mestari. Iskä pelaa myös jalkapalloa ja valmentaa Oskarin ikäkausijoukkuetta ja jalkapallo on muutenkin lähellä sydäntä. Hieman  jännittää tuo jalkapallokaukosäädin; kuinka kauan se pysyy vain kaukosäätimenä 😉  Eli oikein passelit lahjat pojat löysivät ja itse pääsin helpolla. Minun ei tarvinnut kuin täyttää osoite- ja maksutiedot. Tilaus tehtiin ennen klo 15, joten se lähti heti samana päivänä varastolta. Toimitusajaksi luvattiin 4-7 päivää.

  Jonnan Perhe: Pienimmät pojat pääsivätkin tällä kertaa tekemään perinteisen lahjan valinnan verkkokaupasta. Pojat selailivat innoissaan Lahjat.fi sivustoa ja ensin taisivat innostua katselemaan sieltä itselleen kaikkea kivaa.

  Kun pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, että nyt valitaan lahjaa isälle, niin pojat pääsivät vauhtiin. Sivustolla voi valita kätevästi kategorian mihin juhlaan lahjoja etsii. Pojat klikkasivat isänpäivää ja sen alta paljastui vaikka mitä.

  Oscar mietti ensin isälle rakennustyömaalle pullovyötä, jotta isä voisi juoda oluen rakentamisen lomassa. Siitä sitten kuitenkin luovuttiin, kun todettiin, että olutta parempi janojuoma taitaa olla vesi. Oscar vaihtoi ajatuksen pian hienoon tauluun, jossa komeili isän haaveilema Volkkari. Tästä innostuneena Ollie valitsi isälle Volkkari-avaimenperän, koska isän avaimet ovat koko ajan hukassa. Ehkä hieno avaimenperä saa isän pitämään avaimistaan parempaa huolta.

  Perjantaina 20.10.

  Sannan perhe: Saamme ilmoituksen, että lahjat ovat tulossa. Ovikello soi ja pojat kirmaavat innoissaan ovelle vastaanottamaan itse valitsemiaan lahjoja. Paketti saapui meille sovitusti neljässä päivässä, joten olimme oikein tyytyväisiä palveluun. Pojat laittoivat lahjat lahjapussiin. Nyt vain odotellaan tyytyväisinä isänpäivää, kun lahjatkin on valittu hyvissä ajoin ja ilman stressiä. Iskälle se merkitsee varmasti paljon, että pojat ovat aivan itse valinneet lahjat.

  Jonnan perhe: Paketit saapuvat yllättävän nopeasti. Tämä lahjan hankintatapa on siis aika hyvä vaihtoehto silloin, kun ei oikein millään ehdi kauppaan ja juhliin on enää vähän aikaa. Neljä päivää siinä nokka tuhisi ja paketti oli ovella.

  Pojat paketoivat lahjat ja piilottivat ne kaappiin odottamaan isänpäivää. Nyt pitää vain toivoa, että isä ei lue tätä juttua, ettei poikien valitsemat lahjat paljastu ennen aikojaan.

  Myöhemmin syksyllä palaamme varmasti vielä katsomaan joulahjoja poikien kanssa Lahjat.fi kautta.

  Parhaat palat

  Poikien top3

  1. Hauskat lahjat: Verkkokaupassa oli paljon hauskoja juttuja, joita pojat ei ole nähneet muualla
  2. Vauhdikkaat elämykset: Lahjaksi voi myös valita elämyksen
  3. Ei tarvinnut lähteä kauppaan!

  Äitien top3

  1. Helppous: Ei tarvitse lähteä lapsien kanssa kaupoille etsimään sopivaa lahjaa
  2. Kategoriat: Lahjat on lajiteltu erilaisiin kategorioihin, ne auttavat lahjan valinnassa
  3. Nopea kuljetus: Tilaus toimitettiin kotiovelle luvatusti neljässä päivässä

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia täällä

  Kommentit

  1. Nimetön

   Taitaapa lähteä kokeiluun!

   1. jonnasanna

    Juu oli helppoa!

  Vastaa