• Heijastinolkavyö / Ovelia Innovation

  Testaajat: Verneri 6v, Viljami 6v ja Oskari 9v

  ”Tää on niin hieno, mä saan tänne puhelimen ja avaimet. Nyt mullakin on oma laukku.”

  Jokasyksyinen äidin painajainen; pimeys. Miten ihmeessä saan lapset turvallisesti aikaisina arkiaamuina kouluun. Suomessa, kun tunnetusti on vuosittain piinallisen pitkä pimeä aika, jolloin ilman valoja et huomaa säkkipimeällä kylänraitilla vastaantulevaa naapuriakaan ennen kuin on liian myöhäistä!

  Heijastimia ripustellaan syksyn ja talven aikana valehtelematta triljoona takkeihin ja lähes päivittäin huomaan, että narun päässä oleva killutin on kadonnut taas mystisesti. Mihin ihmeeseen ne heijastimet katoaakaan? Luulisi koulutien varrella makaavan komppaniallinen heijastimia. Niistä kadonneista heijastimistakaan niin väliä.. Se tieto, että rakas koululaiseni mahdollisesti kulkee pimeydessä vailla turvaa, on vaan musertava. Isompien lasten ulkovaatteissakaan ei järin montaa heijastinta ole, joten extranäkyvyys on paikallaan.

  Voi sitä riemun määrää, kun meille tarjottiin testattavaksi hienoja Ovelia heijastinolkavöitä. Pelkkä heijastinliivi on koululaisilla hieman hankala käyttää ja sille nyrpistellään jo nenääkin, vaikka ymmärretään, miksi se on tärkeä. Heijastinolkavyö otettiin kuitenkin loistavasti vastaan, sinne kun saa puhelimen ja avaimet kätevästi ja värinkin sai valita. Tämä on kaupallinen yhteistyö Ovelia Innovationin kanssa.

  Mikä se on?

  Ovelia heijastinolkavyö syntyi  tarpeesta luoda kaupunkiin sopiva hyvännäköinen heijastin. Urbaania, kaupunkilaisen tarpeisiin vastaavaa heijastintuotetta ei juuri ollut markkinoilla.  Suunnittelija Maija Onnelan muotoilemassa tuotteessa laatu, ulkonäkö ja toiminnallisuus kohtaavat. Sopii tämä meille kaupungin sykkeestä ulkopuolella asuvillekin 😉

  Sertifioitu Ovelia heijastinolkavyö on erittäin laadukas ja materiaalina on käytetty kosteuden kestävää Nylonia sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja 3M ja VizLite -heijastinmateriaaleja. Vetoketju tuntuu käytössä myös laadukkaalle, joten kestää varmasti kovempaakin käyttöä. Pojista on ainakin kiva rämpätä vetoketjuja ylös ja alas.

  Vinkit käyttäjälle

  Ovelia heijastinolkavyötä voi käyttää kahdella tavalla; joko olan yli tai vyötäröllä. Vyön voi säätää kaikenkokoisille sopivaksi, joten samaa voi käyttää melkeinpä jokainen perheenjäsen. Toki tämä on niin hieno tuote, että jokaisellehan se on tilattava. Heijastinolkavyötä saa lähestulkoon jokaisessa sateenkaaren värissä unohtamatta erilaisia kuoseja.

  Vinkkinä myös mainittakoon, että tuotteeseen voi painaa logon, joten heijastinolkavyö on mitä mainioin urheiluseuroille tai varainhankintatarkoituksiin. Meillä ainakin pojat pelaavat jääkiekkoa ja pimeinä vuodenaikoina käydään ennen pelejä ulkona alkuverkoilla. tuolloin takin hihoissa killuvat heijastimet varmasti lentävät pöpelikköön. Pojat jo haaveilevat oman lätkäseuran heijastinolkavöistä pelinumeroineen päivineen.

  Parhaat palat

  Poikien TOP3:

  1. ”Tää on tosi magee ja mä saan mun puhelimen tänne.”
  2. ”Siistit värit.”
  3. ”Mä en tykkää niistä roikkuvista, kun ne aina irtoaa. Mitenhän pitkälle mä näyn tän kanssa..?”

  Äitien TOP3

  1. ”Rakkaat koululaiset pysyvät turvassa.”
  2. ”Onpa hauska idea, kelpaa isommillekin päälle.”
  3. ”Todella paljon valinnanvaraa väreissä.”

  Lisää Poikien testiryhmän testauksia täällä

  Kommentit

  1. Nimetön

   Hieno keksintö! Niin mmistä tämmösen voi tilata?

  Vastaa